Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha egy transz...

Mit jelent, ha egy transz férfi bántalmazásáról álmodok?

Figyelt kérdés

Elég fura álmom volt, amiben nem szerepeltem, lényegében csak néző voltam.

Egy transz férfi volt benne a fiával, aki próbált a volt férjétől elmenekülni. Az exférj azt hiszem valamiért távol volt évekig, talán börtönben bántalmazásért, családon belüli erőszakért.

Korábban a transz férfi a felesége volt és született egy közös fiuk. Miután a férj börtönbe került a feleség tranzicionált és egyedül nevelte a fiukat. A fiú olyan 10-12 éves lehetett, amikor újra találkoztak.

A férj és feleség kapcsolata már kezdettől erőszakos volt, valamiféle BDSM fétisük is volt, a férj szadista volt.

Amikor kijött a börtönből, akkor vissza akarta kapni a feleségét, úgy is, hogy már transz férfi lett. De nyilván a transz férfi távol akarta maguktól tartani az erőszakos exférjet.

Aztán az exférj vásárolt valami hangszigetelt furgont és azzal el akarta rabolni őket. Betuszkolta a furgonba őket, de a volt feleség kiugrott, egyenesen a volt férjnek. Elkezdtek dulakodni a gyerek előtt és azt hiszem az exférj megölte a volt feleségét.

Aztán felébredtem.

Nem az első eset, amikor valami hasonlót álmodok, de múltkor fekete-fehérben láttam mindent és ott egy nőt gyilkolt meg két maszkos idegen, akik betörtek a házába. Ott kevesebbet láttam az előtörténetből (pl. amikor elbúcsúzik a pasijától/férjétől) és többet a bűntényből (pl. láttam az egyik gyilkos arcát, aki mintha egyenesen a szemembe nézett volna, habár nem voltam ott). De az akkor eléggé traumatizált.

jún. 3. 13:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
Kevesebbet nézz tv-t. Azt jelenti.
jún. 3. 14:29
 2/15 anonim ***** válasza:
55%
Egy álomban 10 éves ugrálások nincsenek! Ez túl részletgazdag ahhoz, hogy álom legyen. Szerintem is valami filmben lehetett ez, vagy hírforrásban, vagy más netes felületen találkoztál ezzel a történettel.
jún. 3. 17:01
 3/15 A kérdező kommentje:
Pedig ez volt az álmomban.
jún. 3. 17:35
 4/15 anonim ***** válasza:
42%
Kedves kérdező nagyon jó fantáziád van, de hogy te ilyet nem álmodtál, az 1000 százalék!!!
jún. 3. 18:33
 5/15 A kérdező kommentje:

Eléggé abszurd, hogy miközben ezt álmodtam, aközben te itt azt állítod, hogy nem álmodtam.

De ez jellemző erre az oldara, mert nem az első eset, hogy megkapom ez nem történt meg velem.

Ha akarod tudni rendszerességgel vannak ilyen álmaim, csak éppen nem ilyen kriminálisak. De sokszor tudok részleteket azokról, akikről álmodok. Olyan mintha hozzáférnek a személyes aktájukhoz vagy nem tudom hogyan körbeírni. Nem tudok mindent róluk, csak néhány információt, mint amikor belelapozol az aktába és valami megragad.

Csak ez párhuzamosan történik az álom cselekményével.

Pl. múltkor álmodtam egy kajakosról, aki valami versenyére igyekezett. Csak magát a szurkolást és evezést láttam, de tudtam, hogy a férfi new yorki és vannak lányai, pedig ez az álomban konkrétan nem szerepelt. Egyébként szintén meghalt, vízbe fulladt, de az baleset volt.

jún. 3. 19:05
 6/15 anonim ***** válasza:
42%
Kedves kérdező! Nekem konkrétan jós álmaim vannak, bem egy nem kettő, elég magas szinten művelem az ezotériát, úgyhogy hidd el, lazán leszűröm, ha valaki túltolja a meséit.
jún. 3. 19:42
 7/15 A kérdező kommentje:

Akkor most mégsem sikerült leszűrnöd.

Ha pedig ezotériával foglalkozol, akkor lehetnél legalább empatikusabb és nem kéne más tapasztalásait kétségbe vonnod.

Akármennyire nem hiszed, attól én még így szoktam álmodni.

jún. 3. 23:52
 8/15 anonim ***** válasza:
Jó akkor kérdeznék pár dolgot! Először is ismersz transz férfit, vagy azt a nőt, akit álmodban meggyilkoltak? azt állítod álmodban láttad az egyik gyilkos arcát, őt ismered a való életből? Mert hogy én konkrét, valóságos, hús vér emberekkel álmodom, és bár a végkifejlet megtörténik a valóságban, de nem olyan cselekményszálon, ahogy megálmodom. A másik, teljesen vadidegen, ismeretlen emberekkel nem álmodunk, ezeket az embereket neked látnod kellett a való életben, még ha nem is emlékszel rájuk. De tételezzük fel, hogy igaz amit itt összehordtál, mivel nem ismersz ilyen embereket, ezek az álmok nem következnek be. Szimplán az agyad szüleményei! Igazából így a kérdésednek sok értelme nincs. Erre egy jós, álomfejtő sem fog tudni semmit mondani. Maximum annyit, hogy ezek az álmok egy beteg elme szüleményei.
jún. 4. 06:37
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem ismerem őket. A transz férfi kopasz és fekete szakálla volt. Az exférj ilyen koszos szőke, ritkás hajjal és neki is volt világos arcszőrzete.

Mindkettő fehér.

A másik álmomban egyik sem volt fehér, a nő vagy kelet-ázsiai vagy amerikai őslakos volt, az elkövetők barna bőrűek vagy világosabb tónusú feketék.

Rendszeresen vannak álmaim olyan emberekkel és állatokkal is, akiket nem ismerek.

Nem azt vártam, hogy bekövetkezzen, hanem arra vagyok kíváncsi, hogy mit jelent. Amikor először történt, akkor próbáltam rákeresni, mert belém égett egy fura név, ami azt gondoltam elég egyedi, de nem találtam meg.

Miért kéne ugyanúgy álmodnom, mint neked?

jún. 4. 11:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem úgy kell álmodnod, ahogy nekem, de azért azt nem kevés tanulmány és kutatói munka támasztja alá, hogy az álmok és az agy hogy működik. Mivel ez nem szimbólikus álom, ezen nincs mit megfejteni. Mint írtam, legalább egyszer valahol látnod kellett ezeket az embereket, hogy velük álmodj. Akár egy film, utca, híradó, bárhol. Jós álom esetleg lehetne, de akkor ezek be kellene, hogy következzenek. Na mindegy, engem nem igazán győztél meg.
jún. 4. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi az a transztánc, hogyan kell csinálni, mennyi ideig?

Egyedül is lehet vagy csoportosan? Tapasztalataitok? Kivel, hol csináltad? Milyen volt? Transzba jutottál?

Lehet-e transzba esni egy csörgő segítségével?

Ma délután megráztam a csörgőt, és egy ismeretlen lány képét láttam. A látomásomban megparancsolt, hogy menjek el Székesfehérvárra, és azt mondta, hogy a barátai hibájából ment el. Ez azt jelenti, hogy a csörgővel transzba kerülök, és tudok kommunikálni azokkal, akik...

Van-e olyan itt aki rendszeresen meditál?

Ha igen, miben változtál? Milyen pozitívumok származtak belőle?

Hogy tudnék transzba esni/alfába lemenni?

Akárhányszor próbáltam mindig nehéz volt lélegezni és a szemem magától ki akart nyílni. Egyáltalán nem volt kellemes, bármit is értem el ezzel. Mit csináltam rosszul? A 333-222-111es módszerrel próbáltam fekve. Tippek tanácsok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!