Hogy álmodhattam ekkora hülyeséget?
Moszkvában voltam egy kórházba feküdtem. Majd felkeltem és sétáltam kint valami bazi nagy sugárúton. Majd észbe kaptam, hogy nem találok vissza.
Ekkor ébredtem fel.

válasza:Szóval álmodban Moszkvában ébredtél fel?
És rémálom volt, vagy kellemes?
Még megtörténhet, a valóságban is, hogy felébredsz, és mindenhol oroszok vannak😆

válasza:Akkor megálmodtad, hogy elfoglalták az országot az oroszok..
Néha nekem is bejön amit megálmodok.
#5 nem erről volt szó.
Én, kint Moszkvában voltam.
Nem, legalább is nem láttam sem a kórházban, sem az utcán.
Nővérek voltak csak.

válasza:

válasza:Hat mivel az álom a tudattalanban zajlik ezért össze vissza rakja a képeket egymás után
Nekem is volt olyan hogy összeszerelő gyárba autokat kellett csinálnom közbe pizzát sütöttem a gyártósoron
Kapcsolódó kérdések:
Havonta egyszer megyek olyan helyre, ahova kulcsot kell vinnem, de még soha nem felejtettem el.
Tegnap este azt álmodtam,hogy többed magammal nézünk egy horror-vígjáték szerű filmet,jól éreztem magam, majd rá nézek a karomra és azt látom hogy két sötét folt van rajta majd rá nézek a combomra és egy öklömnyi vöröses lilás véraláfutás van rajta,a bokám és a...
Feleségül kért egy gyerekkori barátom, akivel nem láttuk egymást egy ideje. Csak barátok voltunk, ő most már házas. Én se érzek iránta többet sima barátságnál.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!