Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogy álmodhattam ekkora...

Hogy álmodhattam ekkora hülyeséget?

Figyelt kérdés

Moszkvában voltam egy kórházba feküdtem. Majd felkeltem és sétáltam kint valami bazi nagy sugárúton. Majd észbe kaptam, hogy nem találok vissza.

Ekkor ébredtem fel.

aug. 5. 15:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az agyadtól
aug. 5. 18:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Pont ezzel kezdtem, de nem mondja meg!
aug. 5. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:

Szóval álmodban Moszkvában ébredtél fel?

És rémálom volt, vagy kellemes?

Még megtörténhet, a valóságban is, hogy felébredsz, és mindenhol oroszok vannak😆

aug. 5. 19:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Abszolút nem volt rossz érzés, és álmomban is tudtam, hogy elsőre vagyok ott.
aug. 5. 19:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Akkor megálmodtad, hogy elfoglalták az országot az oroszok..

Néha nekem is bejön amit megálmodok.

aug. 5. 20:12
 6/10 A kérdező kommentje:

#5 nem erről volt szó.

Én, kint Moszkvában voltam.

aug. 5. 20:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Putyin is ott volt?
tegnapelőtt 09:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem, legalább is nem láttam sem a kórházban, sem az utcán.

Nővérek voltak csak.

tegnapelőtt 10:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Én álmomban épp Anyámra hívtam a mentőket, mert nem kapott levegőt. Hívtam a 911-et és Pókember vette fel. Érdekes az agy, annyi szent...
tegnapelőtt 10:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Hat mivel az álom a tudattalanban zajlik ezért össze vissza rakja a képeket egymás után

Nekem is volt olyan hogy összeszerelő gyárba autokat kellett csinálnom közbe pizzát sütöttem a gyártósoron

tegnapelőtt 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Miért álmodhattam mára virradóra kétszer is, hogy el kellett mennem egy-egy helyre, és elfelejtettem kulcsot vinni?

Havonta egyszer megyek olyan helyre, ahova kulcsot kell vinnem, de még soha nem felejtettem el.

Miért álmodhattam ezt? Miért egy ilyen jelenség lehetett az álmomban? Mi ennek a pszichés oka?

Tegnap este azt álmodtam,hogy többed magammal nézünk egy horror-vígjáték szerű filmet,jól éreztem magam, majd rá nézek a karomra és azt látom hogy két sötét folt van rajta majd rá nézek a combomra és egy öklömnyi vöröses lilás véraláfutás van rajta,a bokám és a...

Miért álmodhattam ezt?

Feleségül kért egy gyerekkori barátom, akivel nem láttuk egymást egy ideje. Csak barátok voltunk, ő most már házas. Én se érzek iránta többet sima barátságnál.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!