Valaki álmomban azzal fenyegetett meg engem, hogy még ő 6 évig fog élni! Ez azt jelenti hogy még tényleg hat évig fog élni igaz? Ez a valaki egy nagyon gonosz, és nagyon kegyetlen családtagom SAJNOS!

válasza:Először is ne haragudj, de rettenetesen buta vagy. A logikád szerint akármit álmoduník, az úgy fog történni. Ez úgy baromság, ahogy van.
Másodszor, fél órán belül nem kapsz választ, és nekiállsz hisztizni? :D Szerinted ez az oldal azért van, hogy mindenki ugrásra készen álljon, ha neked kérdésed van?
Harmadszor, ami a legfontosabb: sajnálatos, hogy az illető komoly szenvedést okoz neked, de nem a halála jelenti a megoldást, és nem is túl etikus ilyet kívánni. Ha bántalmaz, akkor arra vannak megoldások: rendőrség, vagy ha még kiskorú vagy, iskolapszichológus, osztályfőnök, védőnő, családsegítő, gyámügy. Ha azt akarod, hogy az ő létezése ne érintse a te létezésedet, akkor tegyél lépéseket.
Az álmod pedig egyszerűen a félelmed megjelenítése volt, hogy még évekig el kell viselned...

válasza:Látom, kiragadtad a lényeget.
Mondjuk arra, hogy ha kérdésed van, akkor kiírhatod, és ha szerencséd van, akkor akad valaki, aki tudja a választ. Lehet, hogy aznap, lehet, hogy két hét múlva...

válasza:4. Nem haragszok, mert tényleg buta vagyok. 😂 Mostanában attól (is) félek, hogy a sok idegeskedéstől, meg a sok szenvedéstől meg fogok őrülni.
Sőt, ha nem lenne nagyon erős önuralmam, már meg is történt volna.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyan rémálmaim vannak, melyek után, mikor ébrenlétre vergődök végre belőlük, az álom valóságosabbnak tűnik, mint az ébren tapasztalt világ. Rendszerint - miközben még álmodok - kiabálni szoktam. Felségem ilyenkor megpróbál felébreszteni, de magamtól is - "erővel" -...
Felkeltem pisilni, visszafekudtem, elaludtam de olyan volt mintha ébren lennék. Teljesen valós érzés volt. Vmi elkezdett lehúzni az ágyról de nagyon lassan. Vissza másztam és tudtam h van ott valami. És végig küzdöttem h fel keljek végre. Felakartam kapcsolni a...
pár napja néztem meg a sithek bosszúját egyébként
Kaptam egy üzenetet:Menjek a 27-es szobába.Régi képek voltak a falon(fehér-rózsaszín),néztem,majd beszippantott magával,és egy másik ,,dimenzióban” voltam,amolyan Csodaországban.Minden habos-babos.(Buz.s!)Jól éreztem ott Magam,utána megnyilt újra egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!