Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki álmomban azzal fenyeget...

Valaki álmomban azzal fenyegetett meg engem, hogy még ő 6 évig fog élni! Ez azt jelenti hogy még tényleg hat évig fog élni igaz? Ez a valaki egy nagyon gonosz, és nagyon kegyetlen családtagom SAJNOS!

Figyelt kérdés

aug. 25. 08:32
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy ez a valaki komoly szenvedést és súlyos károkat okoz nekem. Felőlem élhetne örökké is, ha nem érintene az ő létezése az én létezésemet. De nagyon is érinti. - Ha nem lenne eléggé érthető, hogy miről van szó!
aug. 25. 08:42
 2/25 A kérdező kommentje:
Mindegy, még ezek alszanak. Kinek tettem fel a kérdésemet? Ezek szerint magamnak. 😒
aug. 25. 09:00
 3/25 anonim ***** válasza:
Ki ez a családtagod?
aug. 25. 09:23
 4/25 anonim ***** válasza:
97%

Először is ne haragudj, de rettenetesen buta vagy. A logikád szerint akármit álmoduník, az úgy fog történni. Ez úgy baromság, ahogy van.

Másodszor, fél órán belül nem kapsz választ, és nekiállsz hisztizni? :D Szerinted ez az oldal azért van, hogy mindenki ugrásra készen álljon, ha neked kérdésed van?

Harmadszor, ami a legfontosabb: sajnálatos, hogy az illető komoly szenvedést okoz neked, de nem a halála jelenti a megoldást, és nem is túl etikus ilyet kívánni. Ha bántalmaz, akkor arra vannak megoldások: rendőrség, vagy ha még kiskorú vagy, iskolapszichológus, osztályfőnök, védőnő, családsegítő, gyámügy. Ha azt akarod, hogy az ő létezése ne érintse a te létezésedet, akkor tegyél lépéseket.

Az álmod pedig egyszerűen a félelmed megjelenítése volt, hogy még évekig el kell viselned...

aug. 25. 09:41
 5/25 A kérdező kommentje:
Szerinted ez az oldal azért van, hogy mindenki ugrásra készen álljon, ha neked kérdésed van? Igen, szerintem azért van. Ha nem arra van, akkor mire?
aug. 25. 09:43
 6/25 anonim ***** válasza:
91%

Látom, kiragadtad a lényeget.

Mondjuk arra, hogy ha kérdésed van, akkor kiírhatod, és ha szerencséd van, akkor akad valaki, aki tudja a választ. Lehet, hogy aznap, lehet, hogy két hét múlva...

aug. 25. 09:46
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Először is, ki ez a családtagod és miket tesz veled? Ez egy fontos része a sztorinak.
aug. 25. 09:47
 8/25 A kérdező kommentje:

4. Nem haragszok, mert tényleg buta vagyok. 😂 Mostanában attól (is) félek, hogy a sok idegeskedéstől, meg a sok szenvedéstől meg fogok őrülni.

Sőt, ha nem lenne nagyon erős önuralmam, már meg is történt volna.

aug. 25. 09:53
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el hogy mit tesz veled az a családtag. Enélkül nehéz mit kezdeni a helyzettel.
aug. 25. 10:00
 10/25 A kérdező kommentje:
Uralkodik felettem. Elveszi a szabad akaratomat. Kontroll mániája van. Állandóan felügyelet alatt tart. Ő halálra sértegethet engem, de Én őt semmivel sem sérthetem meg. Nem tudom, hogy meddig fogom még bírni ezt. Én nem vagyok képes határokat felállítani. Túl későn jöttem rá arra, hogy ha én nem húzok határokat, akkor örökké ezt fogja csinálni velem. Talán a sok trauma miatt nem jöttem rá, mert a traumáimmal voltam elfoglalva. Túl gyenge vagyok ehhez az élethez. Ezért tudott engem mindenki elnyomni, mert túlságosan gyenge vagyok. Mert soha nem mertem nemet mondani, vagy határt húzni. Még csak mostanában kezdek kiállni magamért valamennyire. Ha nem lenne internet, akkor meg még butább lennék. Azt internetről tanultam meg szinte mindent az életről. A határok húzásáról is onnan tanultam. Nagyon buta vagyok, és nagyon életképtelen. Vagy pedig egyszerűen, hiányzik belőlem az önzőség és a gonoszság- ez sajnos nagyon valószínű. 😥 Ha nem lenne internet, nem tudnék még annyit sem, amennyit most tudok. Egyszerűen nem vagyok életrevaló. Ha az lennék, akkor nem itt tartanék, hanem már rég élném a saját életemet.
aug. 25. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mihez kezdjek ilyen rémálmokkal? Többi lent:

Olyan rémálmaim vannak, melyek után, mikor ébrenlétre vergődök végre belőlük, az álom valóságosabbnak tűnik, mint az ébren tapasztalt világ. Rendszerint - miközben még álmodok - kiabálni szoktam. Felségem ilyenkor megpróbál felébreszteni, de magamtól is - "erővel" -...

Mit jelenthet ez? Figyelmeztető álom?

Felkeltem pisilni, visszafekudtem, elaludtam de olyan volt mintha ébren lennék. Teljesen valós érzés volt. Vmi elkezdett lehúzni az ágyról de nagyon lassan. Vissza másztam és tudtam h van ott valami. És végig küzdöttem h fel keljek végre. Felakartam kapcsolni a...

Van jelentése,vagy csak kísért a ,,gonosz”?

Kaptam egy üzenetet:Menjek a 27-es szobába.Régi képek voltak a falon(fehér-rózsaszín),néztem,majd beszippantott magával,és egy másik ,,dimenzióban” voltam,amolyan Csodaországban.Minden habos-babos.(Buz.s!)Jól éreztem ott Magam,utána megnyilt újra egy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!