Ébredt már valaki úgy hajnaltájt, hogy azt érezte: kialudta magát, de a gondjaitól mégsem tudott megszabadulni egyáltalán?!

válasza:A kérdés és a komment valahogy nincs egymással szinkronba...
A kérdésedre válaszolva: igen, szinte minden napom/reggelem/éjszakám ilyen, hogy a gond az marad, tetőzik.
Kapcsolódó kérdések:
Gyerek voltam, mikor elváltak a szüleim, apám összejött egy nővel, akinek volt egy gyereke. Nekünk kellett költözni, ők meg szépen beköltöztek abba a házba, ahol addig laktunk. A nő eleinte kedves volt, tette a szépet, majd igazi mostoha vált belőle, egy hirtelen...
Van egy gyerekkorom óta visszatérő és borzalmas álmom: fürdőkádban ülök kisgyerekként. A kád hatalmas az apró testemhez képest és teljesen egyedül vagyok a fürdőszobában. Hideg van, fázok, és anyámért kiáltok, hogy szedjen ki, mert magamtól még képtelen vagyok...
Mostanában gyakran álmodom azzal a fiúval,aki az idegeimre megy általában.Semmi köze az álmomhoz,de gyakran megjelenik.Nem,hogy élőben megőrülök tőle,de még álmomban is zargat.Már eléggé unom.
Időnként egy srácról álmodok akivel középiskolába jártam és kicsit megutáltam. Álmomban mindig ellenséges kapcsolat van köztünk és néha verekedés. A valóságban semleges kapcsolatom volt vele, aztán egyszer minden ok nélkül keménykedni kezdett nekem. Én nem reagáltam rá...
Folyamatosan visszatér álmomban egy a valóságban is létező kérdés, ami nagyon foglalkoztat már két éve. Párkapcsolati/vonzalmi témáról van szó. Lényege, hogy nem kapok a valóságban sem választ egy kérdésre és ez nem hagy nyugodni viszont nem mehetek oda és nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!