Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ébredt már valaki úgy hajnaltá...

Ébredt már valaki úgy hajnaltájt, hogy azt érezte: kialudta magát, de a gondjaitól mégsem tudott megszabadulni egyáltalán?!

Figyelt kérdés
Valamiféle megelégedettség érzés (viszonylag pozitív energiától töltődtem napközben valakitől a délután folyamán.) Kereste a társaságomat egy ismerős, aki nem túl régen még teljes mértékben elhatárolódott mindenfajta beszélgetéstől... egyfajta "ikerláng" típusú kapcsolat, lelkesedés.

tegnapelőtt 03:48
 1/1 anonim ***** válasza:

A kérdés és a komment valahogy nincs egymással szinkronba...

A kérdésedre válaszolva: igen, szinte minden napom/reggelem/éjszakám ilyen, hogy a gond az marad, tetőzik.

tegnapelőtt 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Hogy tudnék megszabadulni ezektől az álmoktól?

Gyerek voltam, mikor elváltak a szüleim, apám összejött egy nővel, akinek volt egy gyereke. Nekünk kellett költözni, ők meg szépen beköltöztek abba a házba, ahol addig laktunk. A nő eleinte kedves volt, tette a szépet, majd igazi mostoha vált belőle, egy hirtelen...

Hogyan tudnék ettől a visszatérő álomtól megszabadulni?

Van egy gyerekkorom óta visszatérő és borzalmas álmom: fürdőkádban ülök kisgyerekként. A kád hatalmas az apró testemhez képest és teljesen egyedül vagyok a fürdőszobában. Hideg van, fázok, és anyámért kiáltok, hogy szedjen ki, mert magamtól még képtelen vagyok...

Hogy tudnák ettől az álomtól megszabadulni?

Mostanában gyakran álmodom azzal a fiúval,aki az idegeimre megy általában.Semmi köze az álmomhoz,de gyakran megjelenik.Nem,hogy élőben megőrülök tőle,de még álmomban is zargat.Már eléggé unom.

Hogyan tudnék megszabadulni ettől a visszatérő álomtól?

Időnként egy srácról álmodok akivel középiskolába jártam és kicsit megutáltam. Álmomban mindig ellenséges kapcsolat van köztünk és néha verekedés. A valóságban semleges kapcsolatom volt vele, aztán egyszer minden ok nélkül keménykedni kezdett nekem. Én nem reagáltam rá...

Nincs módja, hogy megszabaduljak egy álmomtól valahogy? (Azon kívül persze, hogy cseréljek agyat. )

Folyamatosan visszatér álmomban egy a valóságban is létező kérdés, ami nagyon foglalkoztat már két éve. Párkapcsolati/vonzalmi témáról van szó. Lényege, hogy nem kapok a valóságban sem választ egy kérdésre és ez nem hagy nyugodni viszont nem mehetek oda és nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!