Az egyik az volt,hogy nagyon kicsiként kb. 3-5 évesen minden egyes este amikor álmodtam ugyan az az álmom volt,de ez évekig! Az álmom az volt,hogy egy róka üldözés én futok egészen a házunkig. A teraszon ott ül anya és mondom neki hogy segítsen (nem szóról szóra ezt mondtam de kb. ez lehetett a lényege) ő erre azt mondja,hogy húzzam fel a lábam én értem a szavakat,eljut a tudatomig,de mégis mintha nem érteném mit mond és csak menekülök a róka ellen.Tudom nagyon hülyeség szerintem nincs is értelme,de évekig minden este mikor álmodtam,akkor ez játszódott le.
A másik álmom:
Ez is régebben volt pár hónappal a lovam halála után (pontosan nem tudom hány hónappal utána). Azt álmodtam,hogy újra ott állok vele ölelem stb. de egyszer csak elkezdi elnyelni a föld és én azt mondom h ne menj el erre ő azt mondja h mennem kell én még sírok kiabálok utána de őt elnyelte föld és vége. Azóta nem álmodtam ilyet,gondolom azt jelentheti h engedjem el,de azért kérném a segítségeteket!
Először is tudnod kell hogy az álomfejtéshez több dolog szükséges: 1. minden agynak/személynek más jelképrendszere van így az álmot legkönnyebben az álmodó tudja megfejteni a többiek pedig gondolataikkal egyfajta lámpagyújtogatóként segíthetnek neki (én több ilyet csináltam már és már elég jó vagyok benne),2. szükség van az álom álombeli és valós körülményeire/eseménysorozataira amik kivállthatták ezt az álmot, 3. nagyon jól kell ismerni az álmodó alanyt így neki is nagyon jól kell ismernie magát (reálisan. és természetesen személyiségének mélységeit),4. emellett az álmok kitűnő önismeretet adnak mert ha jól dekódolod akkor nyíltan megmutazja egyes esetekben a személyiséged sajátosságait(jók és rosszak egyaránt),%. az álmok mindig üzzennek a tudatalatti pszichéből ez lehet: lelki diagnózis, allapot jelzis, problémára vagy hibára való rámutatás és ezek megoldásai
2014. máj. 7. 10:47
2/6 Doctor zsozso válasza:
az 1. álmod: (mivel nem ismerlek és nincs megfelelő információhalmaz a birtokomban ezért óvatosan fogok fejteni és igazából neked kell rájönni hogy mit akar üzenni az álmod mert én csak a gyújtogató vagyok akkor is ha jó, és az álom mélysége is fontos , nem mindegy hogy a pszichéd melyik rétegéből származik felületes vagy mély?)az hogy ilyen régi álmodra emlékszel amikor ráadásul plyan fiatal voltál, azt sejteti (no meg a visszatérések álltalában sürgető jellegűek mert még nem oldottad meg az álom álltal jelzett lelki problémádat) hogy ez egy fontos álom volt nem felületes, a róka talán egy problémát vagy személyt jelöl aki elől menekülsz nem nézel szembe ezzel a problémáddal, anyukád aki a te ekkori korodban a biztonság és szeretet fellegvára volt megmondta hogy mit csinálj de te annyira kétségbe vagy esve hogy nem tudod alkalmazni a megoldást.
2014. máj. 7. 10:57
3/6 Doctor zsozso válasza:
a". álmod: elég a gyász 4. szakaszából (szomorúság illetve depresszió(piszichológiai alap ha érdekel ilyesmi nézz utána vagy kérdezz itt)) lépj át az 5-ösbe az elfogadásba, és ha szabad kérdez most hány éves vagy ha nem akarod megmondani az is elég hogy 14 év alatti vagy fölötti vagy-e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!