Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez miért van? Valaki meg...

Ez miért van? Valaki meg tudja mondani?

Figyelt kérdés
Már többször megtörtént velem éjszaka, hogy álmomban zuhanok. Nem tudom honnan, hova és mióta, csak zuhanok folyamatosan lefelé. Amikor ez eljut a tudatomig, már félálomban vagyok és azt gondolom, hogy éppen most gurulok le az ágyamról. Ekkor az ijedségtől próbálom magam visszatartani, megrándulok, és hirtelen felkelek. Az ágyam közepén, a hátamon fekszem, még csak az ágynak a szélén sem vagyok, miközben csorog rólam a verejték. Nem tudom miért, de eszméletlen rossz érzés fog el és fizikailag rosszul érzem magam. Ez miért van?
2014. máj. 7. 09:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Velem is gyakran megesik, és tudtommal másokkal is. Általában nálam extrém fáradtság idézi elő. Bár én nem zuhanni, inkább elesni szoktam, és a "becsapódás" jelenik meg rándulás formájában, ami felébreszt.

Egymás után kétszer talán még soha nem fordult elő.

Én ezt egy fiziológiai folyamatként értelmezem, ami felszínes álom formájában jelenik meg.

2014. máj. 7. 09:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet hülyén hangzik de probálj meg hason vagy oldalt fekve aludni:) én amikor háttal alszok akkor mindig olyan mintha forogna körülöttem a világ:)
2014. máj. 7. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!