Az mit jelent, hogy ha azt álmodom, hogy kihullanak a fogaim?
A népi mondás szerint meghal valaki: a fáj a fogad, akkor neked sokat jelentő személy, ha nem fáj, akkor semleges ismerős.
DE ne higgyél ilyesmikben, mert NEM a te álmod befolyásolja más emberek életét!
Legyél nyugodt, és ne idegeskedj.
Halálesetet jelent. De gondolom számítanak a körülmények is. Ha megnézel egy álmos könyvet nagyon sok eset van, és akár teljesen ellentétes dolgokat is jelenthet ugyanaz, a többi részlettől függően.
Egyébként nem kell megijedni, nem fog meghalni senki.
Lehet félelem is valamitől, valaminek az elvesztésétől.
Nekem volt, hogy álmodtam foggal és tényleg meghalt valaki. De volt, hogy azt álmodtam, hogy az összes fogam kihullik, és nem halt meg senki.
Itt megtalálod a magyarázatot, a halálesetcsak babona.
A pofám leszakad, mennyi hülyeség lett ide írva! :D Komolyan ennyi eszük van az embereknek? Ne már! :)
Kiskorom óta nagyon sokszor álmodom, hogy kiesnek a fogaim, természetesen az ilyen álmok után soha nem halt meg senki.
Elég gyakori álom, tehát természetesen előfordulhat, hogy valaki tényleg akkor hal meg a környezetünkben, de ennek semmi köze magához az álomhoz. Kb. olyan ez, mintha azt mondanánk: paprikás krumplit főztem, utána nem sokkal meghalt a szomszéd, utána két évvel a munkatársam is paprikás krumplit főzött és meghalt egy ismerőse, tehát: ha paprikás krumplit főzöl, meghal valaki.
A fogak elvesztése általában szorongásos álom, többféle értelmezése lehetséges.
Jelenthet félelmet egy konkrét helyzettől, valami veszteségtől (akár érzelmi, akár anyagi, vagy személlyel kapcsolatos), a kontroll elvesztésétől az életed valamilyen területén.
Esetleg attól, hogy nem fogadnak el. Vagy gyengeségtől, hogy nem tudod megvalósítani az akaratodat, tehetetlenségtől. Vagy kisebbségi érzést, önbizalomhiányt.
Bizonyos kor után az idő múlásától való félelmet is jelezheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!