Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogy lehetséges egy ilyen...

Hogy lehetséges egy ilyen álom? HELP!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Előszónak annyit, hogy soha nem szoktam hangot adni az álmoknak. Ritkán álmodok (én), de azoknak sem adok nagy hangsúlyt, de a mostani álom a barátnőmnek felkavart.

A lényeg, hogy a barátnőm álmodott rólam, és még soha nem járt nálunk, sőt, még a falunkban sem, és annak körzetében (most tényleg ne ez legyen a lényeg.)

Álmában, mesélése szerint futott valamilyen szörny elől, majd egy folyosón találta magát, ahol 2 ajtó volt, és a 2. on ment be, az ajtóval szemben egy ágy volt, és mellette egy iróasztal, amin csak be ment, majd ki ment. A lépcsőn mikor lement. (...) Egyszóval, megálmodta a házunkat, PONTOSAN úgy ahogy most van a házunk, sőt a kertünket is. MÉGIS hogy lehetséges ez? Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezik, mert még SOHA nem járt ebben a körzetben, és ez hihetetlen...

Tényleg nem hiszek ezekben, de ez tényleg felkavart.

2014. máj. 8. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
jedi erő...
2014. máj. 8. 22:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Magyarországon sok ház hasonló stílusú, gondolom nem volt nehéz megálmodni egy átlagos házat :D
2014. máj. 8. 23:39
 3/9 A kérdező kommentje:
Valóban, de csak szerintem furcsa?
2014. máj. 8. 23:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert amikor alszunk, nyugalmi állapotba kerül az agyunk, (mint amikor eszméletlenek vagyunk) s a "lelkünk", ami a tudatos gondolkodást irányítja "elszabadul", és szabadon szárnyalhat, és lehetséges hogy a te házad "aurája" vonzotta oda, s így álmában látta a házatokat. Van ám ilyen, ez nem kitaláció.
2014. máj. 9. 11:37
 5/9 A FeketeAngyal válasza:
velem is volt már ílyen hogy megálmodtam elörre egy hejszínt de ez szerintem másoknál is megtörtént már:) nem kell aggódni :)
2014. máj. 9. 16:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, még mindig felkavar az eset, így legyen ahogy leírtátok :)
2014. máj. 9. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Érdekes történet; szerintem lehetséges...
2014. máj. 13. 00:28
 8/9 anonim válasza:
szerintem lehet, hogy csak nagyjából álmodta meg. hívd el hozzátok, kérdezd meg, hogy így volt-e, és majd ő megmondja, ilyen-e.
2014. máj. 17. 16:37
 9/9 Lilla 6 válasza:
Hát, szerintem igen, tekintve, hogy én egyszer elég hasonlóan álmodtam meg egy film folytatását...
2014. máj. 23. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!