Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán és mérleg miért...

Oroszlán és mérleg miért látja mindenkiben ellenséget vagy rosszat?

Figyelt kérdés
jan. 23. 23:41
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ugyan nem hiszek az asztrológiában, viszont Oroszlán a jegyem, szóval így lehet legitim az, amit mondok... Félreértés ne essék, természetesen személyes jellemvonásoknak semmi köze sincsen az égitestek állásához. Teszem azt, ha például valami megváltozik a "csillagokban", akkor akár az ember személyisége fordul egy 90° vagy 180° fokot? Teljesen nonszensz. Apropó, ha már oroszlán vagyok, akkor elmondom, hogy én a kérdésről mit gondolok. Ha valaki ambiciózus, akkor a külső (hozzáteszem: értelmileg nem kifejezetten komplex) megfigyelő gyakran azt veheti észre, hogy a machiavellizmushoz érzelem tartozik, ez azonban nem igaz. Én magamat inkább egy epikureista tanulónak tartom. Ez azt jelenti, hogy vannak céljaim, azonban azokat inkább átugrom és futok tovább, mintsem leáljak mellette és feleslegesen időzzek ott. Ez az én felfogásom, ergo nem ellenséget, hanem tanító akadályt látok olyanokban, akik véleményem szerint méltóak rá<--- az ellenségről. A rossz az már más kérdés... Ugyan itt egyszerűen lehetne mondani, hogy "embere válogatja", viszont ez olyan egyértelmű, hogy felesleges leírni. Inkább valamiféle megfelelési kényszer, egoizmus, narcizmus lehet a rossz meglátásában(amúgy ebben magában nem, csak odafigyelés) és érzésében. Ez nyilván kompenzál valamit, amire viszont már tökéletesen illik az "embere válogatja".
jan. 24. 00:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Az oké, hogy valaki hisz a horoszkópban, de olyat kérdezni hogy "miért?"

:DD. Azért mert valaki kitalálta, aztán vagy aszerint gondolkozol vagy nem.

jan. 24. 01:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
26%

#1 Az a baj, hogy nem teljesen tanulmányoztad át az egészet.

Nem így megy ez, hogy 90 meg 180 fokot fordulsz a bolygó állások változására.

Nem tudom mit olvastál össze vissza, de durva.

Megszületsz egy adott időpontban, és abban az adott időpontban állnak az ÉGITESTEK valahogy (ez evidens is).

Az Asztrológia megmutatja, hogy milyen jellemmel rendelkezel és AZT A JELLEMET befolyásolja mondjuk a Hold állása, ahogy pl: a vizeket is mozgatja (nem ugyanazzal a technikával, de így lehet hasonlítani a procedúrát).

Adott egy Horoszkópod ezek szerint, amiből ki lehet olvasni milyen jellemed van, milyen jellemfejlődésed várható (ha foglalkozol Magaddal) és a Horoszkóp egy bonyolult képlet, nem egyetlenegy darab Napjegy.

Van Napjegye, Aszcendense, Holdjegye, Rejtett Aszcendense, Immum Coeli-je, Medium Coeli-je, Deszcendense, Ház festése, Uralmi állása, Elemi töltöttsége, Minőség Töltöttsége, Évszak szerinti osztása és még sorolhatnám tovább mi szerint áll a jelleme 1 embernek.

Hiába Oroszlán a Napjegyed, ha más az Aszcendensed, mivel az Aszcendensed szerint viselkedsz az emberekkel, ami ráadásul állhat úgy, hogy nem az Aszcendens jellemvonásai, hanem a festése szerint érvényesülnek benned a jegyek.

Szimbólikusan magyaráz az Asztrológia, a jegyeknek különféle analógiája van (Oroszlánhoz tartozik az arany, a tehetség, a főnöki pozíció pl).

jan. 24. 03:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Mérleg lont, hogy a túl jót látja az emberekben és ezáltal befolyásolható.

Oroszlán csak megválogatja kivel beszél és kit enged közel Magához.

jan. 24. 03:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim válasza:
54%
Mert azok vagytok
jan. 24. 06:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A 4-eshez, a Mérlegben van ilyen tulajdonság is,de nem mindegyikben.

Akit eddig közelről ismertem,azok mind olyanok voltak,hogy meglátták mások gyengéit és ezt-sajnos- a saját céljaikra ki is használták.

Befolyásolták,lelkileg "ugráltatták" a barátjukat,párjukat, akik észre sem vették ezt .Hiába szóltam az egyiknek én is,többször.Nagyokat koppant a Mérleg miatt,de képtelen volt a rossz kapcsolatból kilépni.

jan. 24. 06:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják projekciónak: itt ugye Te próbálsz valami rosszat belemagyarázni másokba.
jan. 24. 06:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A Mérleg pont jóban akar lenni mindenkivel, ill. retteg attól, hogy erőszakosnak tartsák. Pont ezért persze tud manipulatív lenni, hiszen ha akar valamit, sem mondja. Az Aszcendense, Holdja viszont lehet olyan, ami ettől a diplomatikus, harmónia-mániásan konfliktuskerülő énképtől eltér és ugye akkor másképp látja őt a környezete, mint amilyennek ő belül érzi magát.

Az Oroszlán sem tipikusan gyanakvó, ahhoz elég magabiztos. A gyanakvás, hátsó szándékok keresése inkább Skorpiós tulajdonság, mások kritizálása, elemzése tipikusan Szűz, az ugráltatás Bak, mert nem bírja, ha valaki épp nem dolgozik bármin, a versengés a Kos reszortja, a kicsit manipulatív önsajnálat meg a Halaké.

jan. 24. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 NTBS ***** válasza:
Én skorpió vagyok, és gyakran így érzem, látom.
jan. 24. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért vágjátok, hogy #3 ugyanazt mondta el, mint #8... 🤣
jan. 25. 01:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!