Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák férfi van hogy ki akarja...

Rák férfi van hogy ki akarja csikarni a figyelmet? Hogy még többet írjak neki? Próbálok keveset írni, ő is ilyen, ndm nyomulni. Lehet, hogy várná, hogy ajnározzam?

Figyelt kérdés
jan. 10. 22:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Az én párom rák, nagyon odaaó, de nem azért nem ír egész nap mert arra vár hogy rá irjak én hogy bizonyítsak neki vagy akármi, hanem mert nincs igénye sok beszélgetésre, introvertált. Több napig egy jó reggelt, majd jó éjszakát üzenet váltással is totál kielégszik, esetleg röviden tömören elmondjk egymásnak hogy mizu.

Persze nem jó ha mindig csak te kezdesz neki írni és különben egész nap nem is keresne, az már azért gáz.

jan. 10. 23:37
 2/20 anonim ***** válasza:
Hozzá kell tennem továbbá, hogy elsősorban azért ezt nem horoszkóp alapján kellene eldönteni, másrészt az hogy valaki rák jegyben született attól még lehet neki totál más holdja, és bolygói, és azok együtt adják a személyiségét.
jan. 10. 23:40
 3/20 anonim válasza:
47%
A rák az ilyet aki azt se tudja eldönteni mit akar, ha valami fontos kell neki szóljon róla
tegnapelőtt 00:10
 4/20 A kérdező kommentje:
3# nem teljesen értem amit irtál
tegnapelőtt 00:16
 5/20 anonim ***** válasza:
Hat igen, a rakol nyomik a racionalitasban.
tegnapelőtt 01:11
 6/20 anonim ***** válasza:
Én rák vagyok és sajnos mindig kilógtam a társasàgból
tegnapelőtt 04:50
 7/20 A kérdező kommentje:
6# pl mivel lógtál ki?
tegnapelőtt 05:38
 8/20 anonim ***** válasza:

Nem is tudom,van valami a kisugárzásomba meg a személyisègembe ami másokat irritál vagy egyszerűen túl unalmas vagy átlagos a személyiségem.

Nem tudok laza lenni váratlan helyzetekben,megse tudom nagyon fogalmazni.

Nem tudok simulèkony lenni nem megy a semmiről való beszélgetés a smalltalk.

Nincsenek káros szenvedélyeim

tegnapelőtt 06:07
 9/20 anonim ***** válasza:
0%

A Rákok sunyik, egyet előre lépnek, kettőt hátra!

Vigyázz velük!

tegnapelőtt 07:32
 10/20 A kérdező kommentje:
9# mondanál erre példát? Például van ilyen, hogy ők akarják a talit és miután lenne időpont se kép se hang?
tegnapelőtt 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!