Skorpió nő és nyilas férfi mennyire jó páros?
Figyelt kérdés
2025. márc. 19. 20:36
1/14 anonim 

válasza:

válasza:Nem a csillagjegy számít hanem a személyisége
2/14 Somló Volán Zrt. 

válasza:

válasza:A két dolog nem függ össze, mert nem a horoszkóp határozza meg valakinek a személyiségét. Milyen unalmas világ lenne, ha mindenkinek horoszkóponként egységes lenne a személyisége.
3/14 anonim 

válasza:

válasza:Felejtős.... Skorpió nő inkább az ikreknek vagy a halaknak való, vagy bújjon a föld alá!
Nyilassal nem lesz hosszúéletű, a nyilas jólelkű.
4/14 anonim 

válasza:

válasza:A nő verni fogja a pasit. Ez fix.
5/14 anonim 

válasza:

válasza:Am. én is azt mondom, hogy hátulról kulcsolva fojtásba fogja és a földre víve üti majd a fejét míg meg nem adja magát. Ez a Slavnskovski módszer.
6/14 anonim 

válasza:

válasza:Ezt nehéz megmondani, ha nem tudjuk a házat amiben a csillagjegy mellé
8/14 anonim 

válasza:

válasza:Ne ezzel foglalkozz, érezzétek jól magatokat
9/14 anonim válasza:
Hát a nyilas férfi, ha hord nyilas jelképeket, még akár börtönbe is kerülhet.
10/14 anonim 

válasza:

válasza:Állítólag Apácákati is vegzáltak annak idején, mondjuk én csak úgy hívom őket, hogy papácák mert papi teendőket is elvégeznek, csak nőben.
Kapcsolódó kérdések:
Nyilas férfi Skorpió nő milyen páros?
Hogy jönnek ki egymással miben jók és miben nem eggyezők?
Melyik a jobb párosítás, és miért?
Kos nő + Skorpió férfi VAGY Oroszlán férfi + Nyilas nő?
Skorpió nő Rák holddal és Nyilas férfi Mérleg holddal, mennyire működhet a kapcsolatuk?
A fontosabb tényezők: A nő ascendense Oroszlán, szinte pontos trigonban a férfi napjával, merkúrjával. A nő napja szoros együttállásban, a holdja pedig trigonban van a férfi marsával. A nő vénusza pontos szextilben a férfi szaturnuszával, viszont a férfi vénusza...
Ikrek nő skorpió aszcendenssel, Bak férfi nyilas aszcendenssel. Szerintetek milyen lesz a kapcsolatuk?
Tudom hogy egy kapcsolat nem ezen múlik, csak kiváncsi vagyok. :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!