Volt, aki már találkozott olyan személlyel? (folyt lent)
Aki ugyanabban az évben és napon született, mint ő?
Mennyire különböztetek egymástól személyiségre vonatkozóan?

Én ismerek két embert akik 1969. február 2-án születtek, teljesen más karakterek
aszcendensük és a születési helyük nem ugyanaz sőt a Vénuszuk se mert az közben jegyet is váltott

Ja, egy osztálytársam 1 órával született később, mint én. Irtó sokmindenben különböztünk....
Mondjuk úgy tudom az aszcendensünk más.... De akkor is. Meghatározó a család és nevelés is...

A férjem, egy osztálytársa meg a húgom barátja ugyanabban az évben, ugyanazon a napon születtek, de nem igazán lehetne három jobban különbözö személyiségü valakit elképzelni.
A férjem csöndes, otthon ülö, családközpontú, gépészmérnök végzettségü ember.
Az osztálytársa állandóan bulizós, minden napra más nö kell tipusú valaki, családja nincs, mert nem akar kötöttségeket, szórja a pénzét, a mának él.
A húgom barátja néha nem részeg, nincs semmiféle szakmája vagy végzettsége, tartós kapcsolata sincs, mert senki nem akar ilyen emberrel együtt maradni, gyakorlatilag nincs jövedelme, a húgom tartja el, öt nem érdekli semmi.

Köszönöm a válaszokat:
9#: Így is megértette sok ember a kérdést és jó válaszok jönnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!