Ikrek és Skorpió összeillik egymással, vagy csak egymást pont, hogy felfalnák? Mert azt olvastam és tapasztaltam, hogy az Ikrek is általában akaratos és a Skorpió is szintén.

válasza:az Ikrek (levegő) és a Skorpió (víz) találkozása valóban hordozhat nagy feszültséget, de éppen a mélyreható átalakulás lehetőségét is.
A Skorpió intenzív, mélyre ásó, és az érzelmi igazságot keresi, míg az Ikrek könnyedebb, intellektuálisabb, a gondolatok és a kommunikáció világában mozog.
Mindkét jegy rendelkezik egy erős akaratossággal, de más területen: az Ikrek a szellemi mozgásteret és a vélemény szabadságát védi makacsul, a Skorpió pedig a mély érzelmi kontrollt és a titkokat. Ez a kétféle akaratosság "felfalás" helyett inkább egy szócsatát vagy érzelmi hatalmi játszmát eredményez, ahol a Skorpió megpróbálja feltárni az Ikrek felületessége mögött rejlő mélységet, az Ikrek pedig a Skorpió komolyságát próbálja enyhíteni.
Az összeillés kulcsa abban rejlik, hogy az Ikrek megtanulja az érzelmek mélységét, a Skorpió pedig a légies könnyedséget és az elengedést: ha elfogadják egymás alapvető természetét, akkor az Ikrek adhatja a Skorpió számára a megújuláshoz szükséges friss gondolatokat, míg a Skorpió a kapcsolatnak adja azt a szükséges mélységet, ami az Ikreknek önmagában hiányzik.
Mert úgy tapasztaltam és olvastam is, hogy az Ikrek és a Skorpió mind a kettő nagyon akaratos és akkor az úgy olyan lenne, mint 2 dudás egy csárdában.
És ha mindkettő nagyon akaratos az Ikrek és a Skorpió is, akkor azt úgy mondják 2 dudás nem fér meg egy csárdában.
Mert ha mindkettő akaratos, akkor egymást taszítják.
Skorpió eleve víz jegy, a Halak, Rák, Skorpió a Víz eleve ugyanúgy harcias, mint a Tűz Kos, Oroszlán, Nyilas a Víz és a Tűz ezek eleve harcias elem.
A Levegő jegyűekben Vízöntő, Ikrek, Mérleg őbennük is megvan az önkényes tulajdonság, hogy a Levegő is nagyon ragaszkodik a saját céljaihoz.
A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire?
Hát jó étvágyat neki 🤣🤣🤣
Amúgy az Ikrek olyan formával mozog, hogy ha nem létezne ki kéne találni.
De általában az Ikrek is erősen ragaszkodik a saját döntéseihez, akaratához és a Skorpió is és azt mondják, ha mindkét félben ugyanazok a vonások vannak, akkor a kettő egymást taszítja.
Azt mondják 2 dudás egy csárdában nem fér meg.

válasza:

válasza:Skorpióként ki nagyon-nagyon nehezen viselem, ha valakiben dominál az ikrek jegy.
Nem az akaratossag a lényeg.
Hanem hogy az ikrek felületes, a skorpió mély. Az ikrek nem tudja a mélyt kezelni, nem tudja a privát szféra vagy a magánügy fogalmát értelmezni.
Mellettük van egy folyamatos ideges-zizegő-nyughatatlan energia, amitől ha meg se szólalnak (Ha van ilyen egyaltalán 😂), akkor is falra mászom.
Slusszpoén: a családom TELE van ikrek jeggyel.
Ezert díjaznám meg a Jóistent egy Címeresökör-díjjal, hogy ezt valahogy megoldotta, hogy halmozott ikrek jellegü családba valakit odakúld halmozott skorpió (és más vizes) jellegekkel.
Én is szenvedek, ők is. Senkinek sem jó. A középkori kínzómódszerek, mint a kerékbetöres vagy karóbahúzás, az mind kispi**a 2 ennyire távol álló jegy folyamatos együttéléséhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!