Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ikrek és Skorpió összeillik...

Ikrek és Skorpió összeillik egymással, vagy csak egymást pont, hogy felfalnák? Mert azt olvastam és tapasztaltam, hogy az Ikrek is általában akaratos és a Skorpió is szintén.

Figyelt kérdés
okt. 28. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
46%

az Ikrek (levegő) és a Skorpió (víz) találkozása valóban hordozhat nagy feszültséget, de éppen a mélyreható átalakulás lehetőségét is.

A Skorpió intenzív, mélyre ásó, és az érzelmi igazságot keresi, míg az Ikrek könnyedebb, intellektuálisabb, a gondolatok és a kommunikáció világában mozog.

Mindkét jegy rendelkezik egy erős akaratossággal, de más területen: az Ikrek a szellemi mozgásteret és a vélemény szabadságát védi makacsul, a Skorpió pedig a mély érzelmi kontrollt és a titkokat. Ez a kétféle akaratosság "felfalás" helyett inkább egy szócsatát vagy érzelmi hatalmi játszmát eredményez, ahol a Skorpió megpróbálja feltárni az Ikrek felületessége mögött rejlő mélységet, az Ikrek pedig a Skorpió komolyságát próbálja enyhíteni.

Az összeillés kulcsa abban rejlik, hogy az Ikrek megtanulja az érzelmek mélységét, a Skorpió pedig a légies könnyedséget és az elengedést: ha elfogadják egymás alapvető természetét, akkor az Ikrek adhatja a Skorpió számára a megújuláshoz szükséges friss gondolatokat, míg a Skorpió a kapcsolatnak adja azt a szükséges mélységet, ami az Ikreknek önmagában hiányzik.

okt. 28. 15:41
 2/10 A kérdező kommentje:

Mert úgy tapasztaltam és olvastam is, hogy az Ikrek és a Skorpió mind a kettő nagyon akaratos és akkor az úgy olyan lenne, mint 2 dudás egy csárdában.

És ha mindkettő nagyon akaratos az Ikrek és a Skorpió is, akkor azt úgy mondják 2 dudás nem fér meg egy csárdában.

Mert ha mindkettő akaratos, akkor egymást taszítják.

okt. 28. 15:54
 3/10 A kérdező kommentje:

Skorpió eleve víz jegy, a Halak, Rák, Skorpió a Víz eleve ugyanúgy harcias, mint a Tűz Kos, Oroszlán, Nyilas a Víz és a Tűz ezek eleve harcias elem.

A Levegő jegyűekben Vízöntő, Ikrek, Mérleg őbennük is megvan az önkényes tulajdonság, hogy a Levegő is nagyon ragaszkodik a saját céljaihoz.

okt. 28. 16:32
 4/10 anonim ***** válasza:
okt. 29. 17:49
 5/10 A kérdező kommentje:

A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire?

Hát jó étvágyat neki 🤣🤣🤣

Amúgy az Ikrek olyan formával mozog, hogy ha nem létezne ki kéne találni.

okt. 29. 18:39
 6/10 A kérdező kommentje:

De általában az Ikrek is erősen ragaszkodik a saját döntéseihez, akaratához és a Skorpió is és azt mondják, ha mindkét félben ugyanazok a vonások vannak, akkor a kettő egymást taszítja.

Azt mondják 2 dudás egy csárdában nem fér meg.

okt. 30. 15:18
 7/10 anonim válasza:
100%
Én ikrek férfi vagyok és próbáltam már skorpióval vízöntővel mérleggel ikrekkel szűzzel de nekem aszcendensem is oroszlán egyszeruen nem birom elviselni ha a másik fél akar irányítani azt vettem észre magamon. De szerintem ennyiből hogy valaki ikrek ne feltételezz semmit számít az összes többi bolygoja ha egyáltalán működik ez az egész már abba se vagyok biztos.
okt. 31. 13:15
 8/10 anonim ***** válasza:
33%
Én Ikrek vagyok, simán leharapnám a farkát.😉
nov. 4. 16:48
 9/10 anonim ***** válasza:
52%

Skorpióként ki nagyon-nagyon nehezen viselem, ha valakiben dominál az ikrek jegy.

Nem az akaratossag a lényeg.

Hanem hogy az ikrek felületes, a skorpió mély. Az ikrek nem tudja a mélyt kezelni, nem tudja a privát szféra vagy a magánügy fogalmát értelmezni.

Mellettük van egy folyamatos ideges-zizegő-nyughatatlan energia, amitől ha meg se szólalnak (Ha van ilyen egyaltalán 😂), akkor is falra mászom.

Slusszpoén: a családom TELE van ikrek jeggyel.

Ezert díjaznám meg a Jóistent egy Címeresökör-díjjal, hogy ezt valahogy megoldotta, hogy halmozott ikrek jellegü családba valakit odakúld halmozott skorpió (és más vizes) jellegekkel.

Én is szenvedek, ők is. Senkinek sem jó. A középkori kínzómódszerek, mint a kerékbetöres vagy karóbahúzás, az mind kispi**a 2 ennyire távol álló jegy folyamatos együttéléséhez képest.

nov. 7. 19:58
 10/10 anonim válasza:
Nem csak az számít ha valaki ikrek ez teljesen elmebeteg kategória ennyi alapján be kategorizálni embereket. Nevelés, gyerekkori traumák, magánéleti helyzet, jövőkép, szociális beállítottság, genetika...És akkor az összes ikrek elviselhetetlen személyiség mert mindenki ismer kettőt aki gonosz.
nov. 7. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!