Mi várható ezen a tranziton?
Elsősorban a Nap-Szaturnusz kvadrát érdekel, ahogy a tr. Szaturnusz együttáll a a szül. Nappal, és a tr. Mars pontosan együttáll a szül. Marssal, így egy kvadrátot alkotva.
Tehát a szül. képletben lévő Nap-Mars kvadrátra rámegy a tr. Szaturnusz-Nap kvadrát.
ez 2026. augusztus 24-én fog így beállni.

válasza:A hadronok tomkelege fog keletkezni bozonokbol. Viszont a szerep megcserelodik, mert a triazolobenzodiazepinek megsokszorozodnak az nh3 toltesek.
Ezen felul sokan be fognak allni.

válasza:Érdekes kérdés! Igazi asztrológus csak pontosított képlet alapján mond valamit és sohasem alapoz csupán tranzitra!
De lássuk mit ígérhet neked a sors!
A születési képletben az orbiszok nagyobbak, mint amekkorát tranzitoknál figyelembe veszünk. Tehát a tranzit Szaturnusz -Mars kvadrát akkor még nem áll fenn, majd csak 13 foknál. Egyébként a Szati kb. 1 fokra közelíti meg a Napodat és retrográdba vált. Azt mondja a nagy tanító, hogy várjunk, visszatérünk még erre egy kicsit később. De mikor is?
A Nap az Oroszlánt uralja és a nagy történések igazán ott várhatók. És neked barátom , ez az otthon házába esik.
Figyeld az égen a jeleket! Augusztus 12-én teljes napfogyatkozás az Oroszlánban! Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik .
Kormos üveggel soha ne nézz a napba! Várj türelemmel, akárcsak a Jupiter amely már bent áll az Oroszlánban hogy beteljesítené az ígéretet.
Talán a Marsra vár, hogy November 15-én a sárkányfarokkal együtt hármasban találkozzanak Oroszlán 25-ön? Talán...............
De nem.... Elszaladnak egymás mellett, mert valami még nincs a helyén. A Mars az év végén átfut a Szűzbe és majdnem megy utána a Jupi is.
Aztán gondolnak együtt és visszafordulnak. Valamikor 2027 március végén, Oroszlán 17 környékén újra összetalálkoznak a holdcsomónál és lassan direktbe váltanak. Ugyanekkor Szati tanító bácsi már valóban eléri a Napodat és ekkor eljön a Te időd.....
(Most nem beszéltünk a többi bolygóról, amik tovább keverik a sz*rt. pl. Plútó igazán érdekes fényszögeket ad.)
Persze szolárt, profekciót, direkciót kutyafülét kell nézni, de azt egy igazi asztrológus majd egy talicska pénzért megcsinálja neked.

válasza:

válasza:Bocsi csak most tudtam elolvasni és fel nézni. Mindenképp ment volna a köszönöm. Még ha késve is. Megy most is.
Elnézést kérek hogy nem tudtam korábban fel nézni.
Gondolkodom is rajta amiket írtál. A trollok még nem érdekelnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!