Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi várható ezen a tranziton?

Mi várható ezen a tranziton?

Figyelt kérdés

Elsősorban a Nap-Szaturnusz kvadrát érdekel, ahogy a tr. Szaturnusz együttáll a a szül. Nappal, és a tr. Mars pontosan együttáll a szül. Marssal, így egy kvadrátot alkotva.

Tehát a szül. képletben lévő Nap-Mars kvadrátra rámegy a tr. Szaturnusz-Nap kvadrát.

ez 2026. augusztus 24-én fog így beállni.

dec. 1. 22:22
 1/7 A kérdező kommentje:

Lemaradt a link

[link]

dec. 1. 22:22
 2/7 anonim válasza:
54%
Anemjójátneki!
dec. 2. 06:42
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

A hadronok tomkelege fog keletkezni bozonokbol. Viszont a szerep megcserelodik, mert a triazolobenzodiazepinek megsokszorozodnak az nh3 toltesek.

Ezen felul sokan be fognak allni.

dec. 2. 08:42
 4/7 Bálvány ***** válasza:

Érdekes kérdés! Igazi asztrológus csak pontosított képlet alapján mond valamit és sohasem alapoz csupán tranzitra!

De lássuk mit ígérhet neked a sors!

A születési képletben az orbiszok nagyobbak, mint amekkorát tranzitoknál figyelembe veszünk. Tehát a tranzit Szaturnusz -Mars kvadrát akkor még nem áll fenn, majd csak 13 foknál. Egyébként a Szati kb. 1 fokra közelíti meg a Napodat és retrográdba vált. Azt mondja a nagy tanító, hogy várjunk, visszatérünk még erre egy kicsit később. De mikor is?

A Nap az Oroszlánt uralja és a nagy történések igazán ott várhatók. És neked barátom , ez az otthon házába esik.

Figyeld az égen a jeleket! Augusztus 12-én teljes napfogyatkozás az Oroszlánban! Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik .

Kormos üveggel soha ne nézz a napba! Várj türelemmel, akárcsak a Jupiter amely már bent áll az Oroszlánban hogy beteljesítené az ígéretet.

Talán a Marsra vár, hogy November 15-én a sárkányfarokkal együtt hármasban találkozzanak Oroszlán 25-ön? Talán...............

De nem.... Elszaladnak egymás mellett, mert valami még nincs a helyén. A Mars az év végén átfut a Szűzbe és majdnem megy utána a Jupi is.

Aztán gondolnak együtt és visszafordulnak. Valamikor 2027 március végén, Oroszlán 17 környékén újra összetalálkoznak a holdcsomónál és lassan direktbe váltanak. Ugyanekkor Szati tanító bácsi már valóban eléri a Napodat és ekkor eljön a Te időd.....

(Most nem beszéltünk a többi bolygóról, amik tovább keverik a sz*rt. pl. Plútó igazán érdekes fényszögeket ad.)

Persze szolárt, profekciót, direkciót kutyafülét kell nézni, de azt egy igazi asztrológus majd egy talicska pénzért megcsinálja neked.

dec. 2. 11:30
 5/7 Gyujinéni ***** válasza:
0%
Én úgy látom, hogy rövidesen a Reptiliánok fognak nálad vendégeskedni.Ez annyiban kellemetlen, hogy csak afrikai ökörbékát esznek. Jó vendéglátóként be kell szerezned néhány tucatot.
dec. 2. 11:55
 6/7 Bálvány ***** válasza:
Azért egy köszönöm jól esett volna, ha már vettem a fáradtságot és ránéztem!
dec. 3. 17:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Bocsi csak most tudtam elolvasni és fel nézni. Mindenképp ment volna a köszönöm. Még ha késve is. Megy most is.

Elnézést kérek hogy nem tudtam korábban fel nézni.

Gondolkodom is rajta amiket írtál. A trollok még nem érdekelnek

dec. 3. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!