Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kinek mennyire szokott beigazo...

Kinek mennyire szokott beigazolódni bármilyen éves horoszkóp előrejelzés?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, akár ha valaki visszamenőleg is nézte már

dec. 2. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem be szoktak jönni. Bizonyos esetekben a még a Napi is igencsak pontos. Nem tudom ki állítja ezeket össze, én csak a Rákot szoktam figyelni.
dec. 2. 11:34
 2/7 Bálvány ***** válasza:
Gondolom a nő magazinos asztrológiára gondolsz itt. Az soha senkinek nem szokott beigazolódni. Asztrológusnak meg sosem fizettél szolgáltatásért, mert azt már óvodában megtanultad, hogy hülyeség. Aztán itt most holtpontra jutottál és nem tudod hogyan kéne ezt jól csinálni, mint a fésűkagyló evést.
dec. 2. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel csak általánosságok vannak felsorolva, amiből mondjuk 10 ből 5 tuti bejön, így a sok marha hisz is benne !
dec. 2. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
egyáltalán nem jönnek be. kamu az egész. álltudomány.
dec. 3. 10:04
 5/7 Hermit moldovenesc ***** válasza:
Az éves szolár elemzés, amit idén negyedik alkalommal csináltattam egy asztrológusnál, ezidáig működött.
dec. 3. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Semennyire, totál káosz.

Nem csoda, tekintve, hogy az asztrológia csak megerősítési torzítás. Minden jegynek vannak olyan univerzális jellemzői, amelyekben bárki magára ismerhet, és ezzel megerősödhet a torzított percepcióra arról, hogy a leírás őróla szól, mivel figyelmen kívül hagyja a nem stimmelő jellemzőket.

A másik probléma az, hogy bár én például Bak vagyok, de a Nap a születésemkor a Nyilasban volt, nem kicsit, nagyon. A te Napod a Mérlegben volt a születésedkor. További kb. 2000 év múlva január elején születve már a Skorpióban lenne a Napom, a tied meg a Vízöntőben. Na de mégis megtetszett neked a Skorpió, pedig a Skorpióban 1 hónap múlva volt a Nap.

Íme 1980. január 1. A Bak kb. épp most jár a kanyarban, a Nap a Nyilasban van. [link]

Szóval konkrétan telibe van szarva a csillagászati valóság, szintén azért, mert akkor végképp borulna az egész elmélet, az meg kellemetlen kognitív disszonanciát okozna, amitől a megerősítési torzítás hivatott megvédeni.

dec. 4. 14:00
 7/7 Bálvány ***** válasza:
59%
#6 Rosszul tudod, de látom azért szívesen osztod az észt. Az európai kultúrkörben használt asztrológiának semmi köze a csillagképekhez. És hiába magyarázod itt precesszió igazságát, köze sincs a témához. Elmagyarázhatnám neked a csillagjegyek és csillagképek közötti különbséget, de meghagyom neked a felfedezés örömét.
dec. 4. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!