Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik jegy a leghajlamosabb...

Melyik jegy a leghajlamosabb arra, hogy titokban félrelépjen kapcsolatban, miközben a párjától elvárja a hűséget?

Figyelt kérdés

júl. 8. 12:04
A kérdező szavazást indított:
Kos
Oroszlán
Nyilas
Rák
Skorpió
Bak
Bika
Szűz
Mérleg
Ikrek
21 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Ez abszolút nem a jegytől függ.
júl. 8. 12:18
 2/17 A kérdező kommentje:

A szavazásból és mások tapasztalataiból láthatod, hogy ez egyáltalán nem igaz... nem kell véresen komolyan venni, de ez az asztrológia rovat és inkább fun, mint tudományos, ettől még sokszor van alapja... -.-

Aki mondjuk a rákra szavazott azt én sem tudom mire vélni, elvileg az egyik legérzelmesebb, hűséges, családcentrikus típus.

De a nyilas szabadelvű és imád kalandozni, szóval nem árt figyelni.

Az oroszlán énközpontú, egoista, simán benne van.

A kosok hódítani szeretnek és impulzívak, sok szexre van szükségük.

A skorpió a legalattomosabb na meg állandóan a szexen kattog az agyuk.. xd

Az ikrek meg csak simán kétszínű xdd

A bika talán túl lusta és kényelmes a megcsaláshoz.

A bak, szűz és a halak az akikről tuti nem tudom elképzelni, de a mérleg meg kapcsolatfüggő szóval tutira folyamatosan tűzben tartanak több vasat, hogy gyorsan tudjanak váltani.

Egyedül a vízöntőről nem tudnám meghatározni.. xdd

júl. 8. 16:55
 3/17 Bálvány ***** válasza:
50%
Fun? Fingod nincs az asztrológiához, csak játszod itt vicceset.
júl. 8. 17:01
 4/17 A kérdező kommentje:
Mert neked van okoska? xdd
júl. 8. 17:01
 5/17 A kérdező kommentje:
Gondolom te is ikrek vagy, a legrosszabb ...
júl. 8. 17:03
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszek az asztrológiában, meg lehet válogatni a sorsunkat, senkire nincs ráerőltetve semmi. Ha rossz életvezetéssel éli valaki az életét, akkor szarul alakul a sorsa, ha valaki meg okos, átgondolja mindig, hogy mit csinál, akkor jól alakul az élete.

Meg lehet válogatni a sorsunkat.

júl. 8. 18:40
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem ikrek vagyok.
júl. 8. 19:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Anyajegy.

Amúgy baromság. A nagybátyám a hűséges Szűz jegyében született mégis megcsalta a feleségét. Bakok is ugyanúgy félre tosznak, az állítólagos hűség jelképei. Anya ( akit egy csomó férfi csábitgatott mert szép nő) kos, ikrek ascendensel Vízöntő Vénusz alig, mégse csalta még soha apát az 50 év alatt, aki szintén kos jegyű. Én halak vagxok, mérleg AC, Vízöntő vênusz, sosem csaltak meg egyik párom sem. Ebből következik hogy áltudományos faxság az asztrológia.

júl. 8. 20:50
 9/17 anonim ***** válasza:

Így van, mindegy, hogy ki mikor született, minden ember meg tudja válogatni a saját sorsát, ha szeretné. Nincs senkire ráerőltetve semmi.

júl. 8. 21:15
 10/17 Hermit moldovenesc ***** válasza:
78%

"áltudományos faxság az asztrológia"

Nem tudom, mikor lett ekkora divat ezt mantrázni. Az ezotéria kategóriában minden második komment ilyen vagy ehhez hasonló.

Az "ebből következik"-et meg hagyjuk is.

A kérdésre válaszolva, szerintem az oroszlán. Szereti az udvarlást, a csábítást, ha egyszerre többen szerelmesek belé. Ugyanakkor büszke, hűséget vár el, nem tűri az árulást. És valahogy benne van, hogy "ő ezt megteheti" (megcsalás), de vele ezt nem tehetik meg.

Az ikrek is megcsal, de engedi, hogy te is megtedd.

A mérleg is megcsal, de bűnbánóan bevallja.

A skorpió is megcsal, de majd elmondja, ha fájdalmat akar okozni.

Bármelyik jegy megcsalhat, de a kérdés alapvetően arra vonatkozott, melyikük az, amelyik mást vár el a párjától, mint amit magának megenged, és ezt még titokban is tudja tartani.

júl. 9. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!