Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Csajok, nok! Van olyan csillag...

Csajok, nok! Van olyan csillagjegy, akivel soha tobbet? Miert?

Figyelt kérdés

júl. 30. 07:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Vízöntő. Állandóan ghostingolnak
júl. 30. 07:39
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Nincs, mert nem ilyen baromságok alapján ítélek meg embereket.
júl. 30. 07:53
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem ez alapján választok. 2 oroszlán randipartnerem volt full nevetséges, bár nem hiszem hogy köze van a csillagjegyhez.
júl. 30. 08:11
 4/15 anonim ***** válasza:
33%
Kossal soha
júl. 30. 08:17
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Minden embernek vannak rossz tulajdonságai, hülye szokásai, szóval csupán a csillagjegy alapján megítélni valakit elég buta dolog, mind a 12 jegyben lehetne kivetni valót találni, ha ez volna a feltétel párválasztáskor.
júl. 30. 08:30
 6/15 anonim válasza:
94%
Olyannal nem randiznék, aki a csillagjegyeket fontosnak tartja.
júl. 30. 08:36
 7/15 anonim ***** válasza:
25%
Skorpió. Mind szélhámos volt.
júl. 30. 08:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Annyit megfigyeltem, hogy az élet rendszeresen néhány ugyanazon jeggyel sodor össze, s vannak olyanok amelyekkel pedig soha, pedig már bőven középkorú vagyok.
júl. 30. 09:24
 9/15 A kérdező kommentje:
#7 ezek szerint sok a skorpio itt, majd figyelek ezentul magamra, h ne legyek szelhamos, de ez a szelhamossag miben nyilvanult meg?
júl. 30. 09:48
 10/15 anonim ***** válasza:
81%
Bika vagyok. Szoktak szeretni :)
júl. 30. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Csajok,ti mennyire szoktátok figyelembe venni,a csillagjegyét annak akivel randiztok?

Én soha életemben,nem foglalkoztam a horoszkóppal,de az utóbbi időben nagyon rákaptam. Rengeteg igazságot ír,amiben magamra ismertem.A mostani párkapcsolatra is azt írta,hogy váltani kell,mert hosszú távon nem fog működni,és tényleg igaza lett,mert rengeteg a...

Csajok! Skorpió férfiakkal tapasztalatok?

Mindenhol, nem csak itt de külföldön is azt lehet olvasni, hogy a skorpió férfiak maguk a megtestesült démonok.:D Mesélnétek mik a tapasztalatok velük?

Pasik! Horoszkóp szerint melyik lány csókol a legjobban? :D

Egy csomó ilyen oldal van,ami megmondja hogy csillagjegy szerint ki hogy csókol,de a horoszkóp nem mindig válik be,épp ezért szeretném ha tapasztalatokból írnátok:D köszi

Csajok! Kinek volt már dolga szűz csillagjegyű pasival?

Hogyan lehet őket meghódítani?Tényleg jellemezőek rájuk horoszkópban leírtak? Csak mert ez a srác,eléggé nyitottnak tűnik nekem,olyan társaság közepe,sokat látom másokkal beszélgetni.De az is eszembe jutott már,hogy mi van,ha ez csak egy "álca",és valójában félénk...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!