Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos skorpio párosnak van...

Kos skorpio párosnak van bármi értelme szerintetek?

Figyelt kérdés
aug. 29. 01:45
 1/8 A kérdező kommentje:

Skorpioknal mi az hogy van bennük olyan dolog amit a kosok nem vágnak.

Vagy hogy csak ők képesek vel felvenni a harcot.

Mit kéne érteni és miért k ne betörni az gy skorpiotol meg egy kosnak is?

Sunyi fogok ennyi sokat olvastam a horoszkópjuk át azt elvannak szállva.Szerintem csak ennyi

aug. 29. 02:06
 2/8 D-Mano ***** válasza:
Vesd össze a 2 ember VII. horoszkópházát, a Hold-Nap és Vénusz-Mars kapcsolatokat. Ha azok rendben vannak, a Kos-Skorpió párosnak minden esélye megvan egy nagyszerű kapcsolatra.
aug. 29. 07:29
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Több kos- skorpió házaspárt imerek, akik kb 20- 30 éve együtt vannak, gyerekeket vállaltak. Semmi köze a horoszkóphoz.
aug. 29. 10:02
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Írd le még egyszer, ha már kijózanodtál és/vagy megírtad legalább kettesre a magyar érettségit.
aug. 29. 13:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ kijavította a szavakat a telefon észre sem vettem.
aug. 29. 21:49
 6/8 anonim válasza:

Szerintem butaság a horoszkópra hagyatkozni. Feleségemmel 32 éve vagyunk együtt. Szűz, nyilas páros. Mindenhol azt írják soha, semmilyen körülmények között. Erről ennyit.

MAx irányadónak fogadom el.

szept. 2. 07:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Feleségemmel 27 éve vagyunk házasok, ő kos, én skorpió. Két fiunk van, sikeresek, egyik már megnősült, minden szuper. Az égvilágán semmi köze a horoszkóphoz az egésznek. Kölyök korom óta figyelem, hogy mekkora humbuk az egész. Ideje volna már felébredni.

Ja, és bocs, de az irásodnak felét sem értettem, sőt a cím kivételével semmit sem, így ha nem arra válaszoltam, amit szerettél volna, akkor ... na jó, nem kérek ezért elnézést, inkább te fogalmazz kérlek érthetően :)

tegnapelőtt 08:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Kardinális tűz/Mars-Fix víz/Mars kapcsolat. A Skorpió kevésbé lobbanékony, inkább intellektüel. Lehet sok jót kihozni belőle.
tegnapelőtt 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetetek van értelme manapság remélni és keresni ilyen lányt? Vannak még egyáltalán ilyen lányok, akik nem foglaltak?

Aki hűséges, kedves, megértő, értelmes, van humorérzéke, lehet vele bármiről beszélgetni, imádja a szexet és gyakran igényli, igazán tud ragaszkodni a párjához, odabújós, szeretgetős típus és ő is szereti, ha szeretgetik. Nem beképzelt, nagyszájú, beszólogatós, öntelt,...

Van értelme durva x lábbal és gerincferdüléssel ortopédiára menni?

20 évesen? X lábam nagyon zavar, gerincferdülés nem látszik, bár nagyon sok tesitanárom mondta, hogy nagyon nagy van. Szerintetek? Bevállaljam a műtétet, ha már csak az segíthet?

Fb-csoportban olvastam,hogy a létezés értelme kb a másoknak való segítés, más nemigen, szerinteted?

Ti is így éltek? Vagy mi a ti életetek értelme, vagy mi lehet általánosan az emberi lét értelme? Nekem mondjuk jó célnak, vagy értelmet adásnak tűnik a másoknak segítés, de nem így élek.

Szerintete van ertelme folytatni?

Sziasztok. A parommal sok a nezetelteserunk, ezaltal sokat vitaztunk az utobbi idoben, melyek egyre csak durvabbak lettek. De amikor besokallok, mindig akkor jon ra, hogy nem akar elvesziteni. A legutobbi osszekapasunknal mar betelt a pohar. Szakitast kezdemenyeztemnes...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!