Kos skorpio párosnak van bármi értelme szerintetek?
Skorpioknal mi az hogy van bennük olyan dolog amit a kosok nem vágnak.
Vagy hogy csak ők képesek vel felvenni a harcot.
Mit kéne érteni és miért k ne betörni az gy skorpiotol meg egy kosnak is?
Sunyi fogok ennyi sokat olvastam a horoszkópjuk át azt elvannak szállva.Szerintem csak ennyi

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem butaság a horoszkópra hagyatkozni. Feleségemmel 32 éve vagyunk együtt. Szűz, nyilas páros. Mindenhol azt írják soha, semmilyen körülmények között. Erről ennyit.
MAx irányadónak fogadom el.

válasza:Feleségemmel 27 éve vagyunk házasok, ő kos, én skorpió. Két fiunk van, sikeresek, egyik már megnősült, minden szuper. Az égvilágán semmi köze a horoszkóphoz az egésznek. Kölyök korom óta figyelem, hogy mekkora humbuk az egész. Ideje volna már felébredni.
Ja, és bocs, de az irásodnak felét sem értettem, sőt a cím kivételével semmit sem, így ha nem arra válaszoltam, amit szerettél volna, akkor ... na jó, nem kérek ezért elnézést, inkább te fogalmazz kérlek érthetően :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Aki hűséges, kedves, megértő, értelmes, van humorérzéke, lehet vele bármiről beszélgetni, imádja a szexet és gyakran igényli, igazán tud ragaszkodni a párjához, odabújós, szeretgetős típus és ő is szereti, ha szeretgetik. Nem beképzelt, nagyszájú, beszólogatós, öntelt,...
20 évesen? X lábam nagyon zavar, gerincferdülés nem látszik, bár nagyon sok tesitanárom mondta, hogy nagyon nagy van. Szerintetek? Bevállaljam a műtétet, ha már csak az segíthet?
Ti is így éltek? Vagy mi a ti életetek értelme, vagy mi lehet általánosan az emberi lét értelme? Nekem mondjuk jó célnak, vagy értelmet adásnak tűnik a másoknak segítés, de nem így élek.
Sziasztok. A parommal sok a nezetelteserunk, ezaltal sokat vitaztunk az utobbi idoben, melyek egyre csak durvabbak lettek. De amikor besokallok, mindig akkor jon ra, hogy nem akar elvesziteni. A legutobbi osszekapasunknal mar betelt a pohar. Szakitast kezdemenyeztemnes...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!