Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Az üres horoszkóp házak...

Az üres horoszkóp házak hiányt jelentenek?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk valakinek nem áll semmi az 5. vagy 7. házában akkor annak sose lesz szerelme, párja?

A 6. vagy 10. háza ilyen akkor nem dolgozik, nincs munkahelye?

Vagy 4. ház akkor nincs családja?

Ha most valakinek több házába nem esik bolygó az mennyire nehezíti meg az életét?

Egy horoszkóp képletében hány ház az ami legalább üresen marad?

Melyik házakban szerencsésebb az ha "bolygótlan"?

Tudom, több minden témát jelentenek a házak, nem vagyok szakértő a témában próbálom összerakni hogy van ez...

aug. 31. 15:31
 1/1 anonim ***** válasza:
60%

Az, hogy hány ház üres, függ attól, hogy hány égitestet nézel. Én karmaasztrológiával foglalkozom, több égitestet vizsgálunk, pl.

Az üres ház azt jelenti, hogy ott nincs feladat, nincs eszköz, nincs semmi, az teljesen "szabadon" valósítható meg. (Az asztrológia nem az eleve elreneltetésről szól, tehát nem megírt sorskönyvet mutat.)

És sok mindent is jelenthet, ez nem az a terület, ahol önképző körrel és AI-val elemezni kell és/vagy szabad, nem véletlenül több 100 órásak a tanfolyamok....

aug. 31. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Felcserélt holdjegy és mars a párommal, jelentenek valamit?

Enyém: halak hold, nyilas mars Övé: nyilas hold, halak mars Valamint én mérleg vagyok, ő ikrek. 9.ház (enyém): ikrek 9.ház (övé): mérleg

Mit jelentenek az alábbi horoszkópban a 8-as házas bolygók?

Illetve ilyen képlettel mivel lenne érdemes foglalkoznom?

Mit jelentenek ezek?

Bak jegyű vagyok Pár dolgot nem értek konyhanyelven leírná nekem valaki 1.stabilitás kardinális 2. Polaritás negatív 3 minősége yin 4.mi az az aszcendens Bak nő férfi kos jó páros előny hátrány

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!