Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van itt valaki aki ki tudja...

Van itt valaki aki ki tudja számítani hogy mi az aljegyem?

Figyelt kérdés
Nagyon sok embert látok dobálózni ezzel hogy ez meg az az aszcendense,de nem tudom honnan tudják,ki tudja ezt kiszámítani?! Mert gondolom nem egy egyszerű tudomány...

2016. júl. 4. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ki tudom. Add meg a születés helyed és időd percre pontosan.
2016. júl. 4. 17:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Ascendensre gondolsz?
2016. júl. 4. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Az anyajegy, ami az ülepeden van.
2016. júl. 4. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

[link]

Ez az oldal meglepően pontos. Kiszámoltam minden bolygóállásomat a saját táblázatomban, mert tudom, hogyan kell, és a bolygók néhány fok eltéréssel ugyanúgy álltak, minden esetben ugyanabban a jegyben, mint amit a saját számításaim is kihoztak eredményként. Tehát ez tesztelve van, használd nyugodtan.

2016. júl. 4. 21:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen aszcendens,írtam is itt fent :D és köszi az értelmes választ de ha be akarsz szólni akkor legalább a kérdést olvasd el,nem "anyajegyet" írtam.köszi
2016. júl. 5. 12:25
 6/6 A kérdező kommentje:
#4 köszi! :)
2016. júl. 5. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!