Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Beolthatja Orbán kényszerrel...

Beolthatja Orbán kényszerrel az embereket koronavírusra? Van erre joga? Mi a véleményed?

Figyelt kérdés

Az új törvénymódosítások azt a képet vetíti elő, hogy mindenkinek be adhatják jövő év elején a gyorsan "összetákolt" amolyan vakcina félét, mert ahhoz több kísérlet kellene, hogy hiteles vakcináról beszéljünk. Kérdés, hogy azok után amilyen hírek napvilágot láttak az oltás céljának hátteréül megteheti-e ezt egy kormány?

[link]


Az oltás révén egyes még feltételezések szerint, olyan Mi vezérelte DNS átalakító chipet is adhatnak hozzá a vakcinához amiben fejlett nanotechnológiával fejlesztett MI úgymond egy adott követelmények szerint írhatja át a DNS-ünk és akár még a szabad akaratot is eliminálhatja.


Legfinomabb becslések szerint rengeteg mellékhatása lehet ennek a rendesen ki nem kísérletezett vakcinának, mert hogy szupergyorsan került kifejlesztésre. Gyakorlatilag egy emberkísérlet eredménye lehet egy ilyen oltás. Ki tudja milyen mellékhatást, vírusmutációt okozhat az egész aminek a révén még egy erősebb szuperkotonavírus törzs is kimutálódhat. Mi a véleményed?okt. 1. 19:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
87%

10-es vagyok. Annyit még: aki még azt mondja, nem teheti meg, parancsoljatok, itt a vonatkozó részlet a törvényből:


(2) * A miniszter rendeletben határozza meg azokat a fertőző betegségeket, amelyek esetében


a) életkorhoz kötötten,


b) megbetegedési veszély esetén, illetőleg


c) külföldre történő kiutazás esetén a kiutazó költségén


kötelező védőoltás elrendelésének van helye. *


(3) * A miniszter egyes munkakörökben való foglalkoztatás feltételeként a munkáltató költségére védőoltási kötelezettséget írhat elő. *


(4) A védőoltásra nem kötelezett személy kérésére - kiskorú esetében törvényes képviselője hozzájárulásával - orvosilag indokolt esetben védőoltásban részesíthető.


(5) A védőoltással egy tekintet alá esik az egyes fertőző betegségek esetén alkalmazott megelőző gyógyszeres kezelés.


(6) * Védőoltás kizárólag az egészségügyi államigazgatási szerv által engedélyezett oltóanyaggal és az engedélyező okiratban szereplő céllal és feltételekkel végezhető.


(7) Az oltóanyagok és egyéb immunbiológiai készítmények előállítására, forgalomba hozatalára és hatósági ellenőrzésére külön jogszabály rendelkezései az irányadóak.


58. § (1) * A kezelőorvos a kötelező védőoltás elhalasztásáról dönt, ha


a) a védőoltásban részesítés a beteg egészségi állapota miatt nem lehetséges, vagy a védőoltás a beteg egészségét vagy meglévő betegségét várhatóan károsan befolyásolná és


b) a védőoltás beadásához fűződő közegészségügyi érdeket nem veszélyeztető időn belül az a) pont szerinti körülmény olyan változása várható, amely a beteg védőoltásban részesítését lehetővé teheti.


(2) * Az elhalasztott kötelező védőoltást a halasztásra okot adó körülmény megszűnését követően haladéktalanul pótolni kell.


(2a) * Az (1) és (2) bekezdésben foglaltakról a kezelőorvos az egészségügyi államigazgatási szervet írásban értesíti.


(3) * A kezelőorvos, a beteg vagy a beteg törvényes képviselője a beteg lakóhelye szerint illetékes egészségügyi államigazgatási szervnél kérelmezheti a védőoltás alóli mentesítést, ha


a) a védőoltásban részesítés a beteg egészségi állapota miatt nem lehetséges, vagy a védőoltás a beteg egészségét vagy meglévő betegségét várhatóan károsan befolyásolná, és


b) az a) pont szerinti körülmény változása belátható időn belül nem várható.


(3a) * A (3) bekezdés szerinti kérelemhez csatolni kell a mentesítés indokoltságát alátámasztó, a kezelőorvos által adott szakvéleményt.


(4) * A (3) bekezdés szerinti eljárás alatt - annak véglegessé vált döntéssel történő befejezéséig - az adott védőoltás vonatkozásában a (7) bekezdés szerinti írásbeli felszólításnak vagy az adott védőoltás elrendelésének nincs helye. Ha a védőoltást korábban már elrendelték, és ezen védőoltás vonatkozásában eljárás indul a (3) bekezdés alapján, akkor a mentesítési eljárás véglegessé vált döntéssel történő befejezéséig a védőoltást elrendelő határozat nem hajtható végre. A mentesítési eljárásban a kezelőorvos külön vizsgálat nélkül ügyfélnek minősül.


(5) * A védőoltásra kötelezett és a védőoltásban részesített személyekről nyilvántartást kell vezetni.


(6) * A védőoltás módjáról, céljáról, helyéről és idejéről a védőoltásra kötelezett személyt, illetve törvényes képviselőjét értesíteni kell. A védőoltásra kötelezett kiskorú személy megjelenéséről a törvényes képviselő köteles gondoskodni.


(7) * Ha a védőoltás igénybevételére köteles személy e kötelezettségének írásbeli felszólításra sem tesz eleget, az egészségügyi államigazgatási szerv a védőoltást elrendeli. Az egészségügyi államigazgatási szerv közvetlen járványveszély fennállása esetén - a veszélyhelyzet szerint meghatározott védőoltások köre tekintetében - a határozatot azonnal végrehajthatóvá nyilváníthatja.


(8) * A védőoltás megtörténtéről igazolást kell adni.


(9) * A védőoltás hatékonyságának megállapítása céljából a beoltott személy orvosi vizsgálata és vizsgálati anyag szolgáltatása rendelhető el.


(10) * Ha a védőoltásra kötelezett személy a védőoltás adásával összefüggésben súlyos egészségkárosodást szenved, megrokkan vagy meghal, őt, illetve általa eltartott hozzátartozóját az állam kártalanítja.


(11) * A (7) bekezdés alkalmazásában közvetlen járványveszélynek minősül, ha az 57. § (2) bekezdésének b) pontja szerinti védőoltás késedelme mások életét vagy testi épségét tömegesen, közvetlenül és súlyosan veszélyeztetné.


Forrás:

[link]


(A cikkben is szerepel)

okt. 1. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/35 eagle2 ***** válasza:
30%
Senki sem kötelezhet oltàst beleegyezès nèlkül . Nem jogszabàly az amit valaki itt leirt hosszan. A covid oltàs nem is lesz idèn letervezve de nagy az ellenállàs ugyhogy nemblesz Addig èljek.mert nincs kovid virus.
okt. 1. 22:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/35 anonim ***** válasza:
78%

#12: Feltüntettem a végén a forrást is, esetleg megnyithatnád.


1997. évi CLIV. törvény

az egészségügyről


Hatály: 2021.I.1. - 2021.V.25.

okt. 1. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/35 anonim ***** válasza:
76%
A DNSunket is meg fogják változtatni, hogy a hüllőuralom gyorsaban terjedjen.
okt. 1. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/35 anonim válasza:
35%

Nem, nem teheti meg. Ugyanis nincs mivel. Azon kívül, hogy jelenleg nincs még vakcina. Ha lenne se volna elég. Első körben addig nem teheti meg amíg nem kapja meg a vakcina az Európai gyógyszerhatóság engedélyét. Akarmennyire is bízik benne a többség, nincs meg lezsírozva az, hogy sikeresen átmegy a klinikai 3 vizsgálaton. Ez a szakmám. Láttam mar elbúkni a 3. klinikai teszten gyógyszert, vakcinát.


Ha lesz mégis, akkor 2-3 milliárd dózisra vár a világ. Ha csak egy oltást kellene beadni. Elrendelni kötelezően csak akkor lehet ha biztosítani is tudja ehhez a megfelelő mennyiségű vakcinát. Kap max az ország 1-1.5 millió dózist amiért kötelező oltás nélkül is rohanni fognak. Mire minden lakos számára lesz elég, addigra elmegy a aludni az egész.

okt. 1. 22:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/35 anonim ***** válasza:
11%

Mese. A vezető politikusok viszont mindig igazat mondanak.

pastebin.com/maCe4xBn

Úgy gondolom, jobb, ha a hivatalos, főáűramú televíziót nézed, az okosítja az embereket és véletlen se manipulálja. Abban megtalálhatod az akadémikus teljes igazságot a maga tökéletességével. Ugyanakkor nem állítom, hogy tévedhetetlen volnék, ez csupán a meglátásom.

okt. 2. 00:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/35 anonim ***** válasza:
40%

Ha bizonytalan a forrás, ha nem, akkor is képes vagyok elgondolni azt, hogy ez az állat, akit miniszternek nevezünk, képes lenne ilyenre, más kérdés, hogy én biztos be nem adatnám magamnak, ha fegyverrel kényszerítenének akkor sem. Egy vicc meg baromság az, ami itt történik. Csak hát a magyar nép legjava hülye és mindent elhisz, amit a kormányunk a szájába töm, mert olyan rétegbe párt tagságba tartozik, hogy fizettek neki. Legyen szó pl a csokról. Merem mondani, hogy, aki ezt megkapta, nem fog reklamálni, teljesen elfogadja, és szent írásnak veszi, amit a kormány kitalál erről az egészről. Szomorú látni, hogy egyes emberek, és tömegek pénzért elkorcsosulnak, és a realitás ellen fordulnak. Nem akarom Gyurcsányt, meg Bajnait védeni, de 2006ban a nép fellázadt és tüntetni ment. Most miért nem!!!? Miért nem lépnek az emberek? Ez az undorító banda is már meglopta magát, a népet, mindenkit. Nem értem miért tűrik ezt az emberek!


Tényleg ennyire hülyék lettek az emberek? Tényleg ennyire megvesztegethetők, hogy lemondanak önmagukról, és igazi énjükről? Miért engedik meg, hogy bábot csináljanak belőlük? Miért megy szolga sorba dolgozni? Pedig a magyar emberekben több van, lásd 1848-49. A magyar nép sok mindenre képes, és nem azért vesztette el 48-at, mert egy sz.r nép volt, hanem mert ráhívták az oroszokat. De meg lett az üzenete a dolognak, hisz emlékszel rá, ünnepeljük! Emlékszel rá Te is ember, én is, Ti is és mindannyian! Miért hagyod azt 172 évvel később, amit akkor megtagadtál? És az 56? Mind érted történt, a máért! Ki tudja Te hol lennél, ha ezek a dolgok nem történnek meg! De nem is az számít, hogy hol lehetnél, hanem, ahol itt vagy ember! Nézz a tükörbe és magadba! Tedd fel a kérdést magadnak! Orbán szolgája akarsz lenni?

okt. 2. 04:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/35 anonim ***** válasza:
89%

Most logikusan próbálj gondolkodni!

1. Se te, se én, se a hozzánk hasonlók tyúkxaros élete nem olyan fontos vagy érdekes, hogy egy ilyen drága technológiát alkalmazzanak. Hidd el, hogy senki se fog rád ennyi pénzt költeni.

2. Ma is vannak kötelező védőoltások. Ha lenne ilyen chip, simán megkapod a BCG-vel, aztán szevasz. Ezért felesleges milliárdokért (dollárban!) kifejleszteni egy nátha vírust, és elterjeszteni.

3. Eddig is irànyítottak, és rabszolgát csináltak belőled, meg nyugi belőlem is, és a 99,999%-ból. A zsebednél fogva. Pénzzel tudnak irányítani, más dolguk nincs, mint rászorítani, hogy az életbenmaradáshoz szükséged legyen pénzre. Nem hiszed? Csak számold ki, hogy mennyibe kerül egy önellátó gazdaság, ahol van elég föld, hogy etesd az állataid és a családod, van víz, napelem, és annyi fa, hogy egész életedben fűteni tudj. Aztán már csak a 7000 ft-os tb-re kell pénzt összekaparni, vagy teljesen lemondasz az egészségügyi ellátás minden formájáról. Mi sem egyszerűbb.

okt. 2. 04:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/35 anonim ***** válasza:
34%

Azt is olvastam valahol, hogy ez a kötelező vakcina ami lesz megöli az emberek 80% -át.

És ez egy nagy terv része, hogy megsemmisítsék az emberiség többségét.


Nem nem lesz kötelező. :3

Még nem is tartunk ott, hogy meglegyen a kész vakcina.

okt. 2. 05:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/35 anonim ***** válasza:
68%
Kizárt dolognak tartom, hogy Orbán ml minden egyes emberhez bekopog és beadja az oltást. Ugyanis a kérdésben lévő ragozás alapján neki kéne megtennie.
okt. 2. 07:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!