Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már bárki a klínikai...

Volt már bárki a klínikai halálban, aki mesélne is róla?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sajnos elvesztettem barátnőmet.

Hihetetlen nagy fájdalmamban megszeretném kérdezni a kedves ide találókat, hogy volt e már valaki halál közeli állapotban, vagy "klinikai halálban?"

Kérlek ne vicceld el, és aki nem volt az ne írjon kamut.

Van elég bajom jelenleg. Meg emészt a gyász, és csak tudni szeretném mivan vele.

máj. 3. 22:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%

Nem viccelem el, de alig másfél órája bizony majdnem megégett a testem!!! (Elektromos tűz ütött ki kis híján a lakásban, de valahogy óriási lélekjelenléttel megszabadultam egy égő papírkötegtől...)

Egyedül élek, ezért még parázok egy kicsit. Éppen az ágyban feküdtem és égett szag csapta meg az orromat. Túl régi elektromos vezeték és nincs felújítva. Áhh, inkább nem részletezném...

Kislámpa gyulladt ki és füstölt eléggé.

Azért a tűzoltókat kihívtam és még mindig remgek egy kicsit. Ha lehet ezt a halál komolyabb előszelének nevezni...

Köszönöm, hogy kiírhattam ezt a szörnyűségt magamból! A kérdéshez azért még vissza fogok majd talán napközben térni, de most még elég riadt vagyok a tökéletes válaszadáshoz.

máj. 4. 00:37
 2/14 anonim ***** válasza:
máj. 4. 01:49
 3/14 anonim ***** válasza:
máj. 4. 01:52
 4/14 gabor49 ***** válasza:
7%
itt tuti nem találsz olyat
máj. 4. 05:17
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Mi tortent a noddel?
máj. 4. 07:13
 6/14 anonim ***** válasza:
46%

Mennyi ideje történt a haláleset, és hogyan alakultak akkor az események? Tudnál írni róla?

MEG NE IDÉZD(!) a szellemét!!! Akkor nagy baj történhet az életeddel!!! Imádkozz a lelkének üdvéért, ha segíteni szeretnél rajta.

Tudom, nem vigasztalnak a kemény szavak senkit. Sajnos, hogy csak így tudlak kicsit felrázni ebből a letespedt letargiás állapotból.

Biztosan nem történik semmi sem ok nélkül. Mindennek megvan a maga magyarázata, csak most még nem valószínű, hogy az erőltetett faggatózással megfelelő eredményre fogsz jutni. Adjál időt magadnak!

Ha még túl friss a gyász, akkor valahogy próbáld megélni a veszteséget és keress fel mihamarabb egy gyászterápiás szakembert! (Én többet is ismerek, de nyári időszakban szünetelni szoktak ők is, tehát sietned kell egy nagyon kicsikét...)

máj. 4. 07:30
 7/14 anonim ***** válasza:
14%

Ja, a 6-os szövegdobozban írtak az 1-es válaszolótól származnak - vagyis egy és ugyanaz az ember!

Hidd el, hogy én is valamennyire kétségbe vagyok egy kicsit esve, hogy az éjjel majdnem lakástűz martaléka lettem és valahogy mégis elkerült a balszerencse. Valószínű, hogy dolgom van még itt a Földön...

máj. 4. 07:32
 8/14 anonim ***** válasza:
96%
Anyukám volt, semmi emléke róla.
máj. 4. 12:18
 9/14 anonim válasza:
61%

Nekem volt egy szomszédnéni akinek leállt a szive és újra kellett éleszteni. Engem is érdekelt ez a téma, és megkérďeztem mit érzett, látott utána. Annyit mondott hogy békességet és nyugalmat érzett

Az édesapám mikor meghalt minden nap dagadtra bőgtem a szemeimet annyira fájt az elvesztése. Utána álmodtam vele. Mi annak idején sokat beszéltünk telefonon. Álmomban felhívott, és egy ismeretlen számot írt ki a telom. Ő volt. Annyit mondott hogy minden rendben van és hogy jól érzi magát. Vissza akartam csörgetni, mert a kíváncsiság hajtott. Sokan vagytok? Milyen odaát? De egy láthatatlan erő nem engedte válaszolni. Azóta nem sírok.

máj. 4. 13:24
 10/14 anonim válasza:
58%
Akkor én vagyok itt az első,aki személyesen tud erről mesélni. Én kiskoromban megfulladtam, már ott voltam az alagútban, tisztán emlékszem arra a nem is fehér,nem is sárga,hanem ilyen furcsa fényre, de minden más elhagyott. Az emlékek,az éntudat,minden megszűnt. Persze újraélesztettek abban a bizonyos 5 percben, úgyhogy ez a legrövidebb idő,amit ott töltöttem. Pedig mások beszámolnak Angyalokról is.
máj. 4. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!