Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy szellemet...

Mit jelent az, hogy szellemet láttam, és fétisem lett?

Figyelt kérdés
Valaki írt egyszer egy ilyen hozzászolást.

jún. 9. 11:39
 1/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
39%

Kontextus ismerete nélkül nincs értelme a kérdésnek szerintem.

- Valaki írhatta gúnyosan, aki nem hisz a szellemekben.

- Valaki írhatta komolyan, aki elhisz ilyen hülyeségeket.

Tudományom mai állása szerint fejben lehet látni szellemeket, vagy épp földönkívülieket is. De ott a fejben van a hiba.

jún. 9. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Jelentheti, hogy megszállta egy szexdémon vagy a perverzió szelleme. Ott van pl. az Oumd nevű entitás, akit a GYIK-os felhasználók teremtettek az astraltérben és sok szexuális perverz energiát is nyomattak belé, így most már ő is perverz lett.
jún. 9. 12:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Az Oumd nevű entitásról én is sokat olvastam itt, de azt mondják, hogy semmi köze a sexhez, hanám inkább valami gonosz démoni lény/entitárs ami az astraltérben van, onnat lehet megidézni, külömböző önző vágyaink teljesitése érdekében. Vagy valami ilyemsi...
jún. 9. 13:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

" Oumd nevű entitásról én is sokat olvastam"

Hazudsz. Az egész neten nincsen semmi róla. Itt írta ki a kérdéseket egy troll róla aki kitalálta

"Mit jelent az, hogy szellemet láttam, és fétisem lett?"

Fordított okság. Azért láttál mert a filmekből láttál szellemeket és vágyakozol távoli rejtélyes világok felé

jún. 9. 13:31
 5/9 A kérdező kommentje:

4.

"" Oumd nevű entitásról én is sokat olvastam"

Hazudsz. Az egész neten nincsen semmi róla. Itt írta ki a kérdéseket egy troll róla aki kitalálta"

Én csak ITT olvastam róla, olvasd el a 3-as válaszomat. Nem az egész interneten, azt nem is mondtam. Kihangsúlyoztam, hogy "itt". Máshol nem. Itt. A GyK-en. Helyén való lenne a válaszod, ha úgy fogalmaztam volna, hogy "az egész neten olvastam róla". De nem nem ezt írtam.

jún. 9. 13:49
 6/9 Gyujinéni ***** válasza:
62%
Örülj neki . Mit nem adnék, hogy nekem is legyen fétisem.
jún. 10. 12:11
 7/9 anonim ***** válasza:
6 Csak kezdj el re.skazni kutyakra es mar van is. :)
jún. 10. 12:41
 8/9 Ffi.1960.Bp. válasza:
Jó vagy rossz élmény számodra?
jún. 12. 05:42
 9/9 A kérdező kommentje:

8.

Micsoda? Ki számára?

jún. 12. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!