Van ott olyan, aki soha sem hitt istenben, a vallásokat kártékonynak tartja, egyik pillanatrol a masikra elkezd univerzalis igazsagokra rajonni, amiket más nem is ért? Majd megjelenik elotte az isten, olyan formában, amire nem szamitott?
Kifejezetten egeszsegesnek mondhato a mentálom, nem drogozom, nem iszom, de miutan ezeket az osszefuggeseket nemcsak h megértettem, hanem elkezdtem is alkalmazni oket a mindennapjaimban, egyre jobban felerosodott bennem az intuiciom, míg egyik ejjel, almatlanul agyalva olyan elmenyben volt reszem, ami fullra felforgatta és megmagyarázta az életem. Megjelent elottem isten, de nem ugy, ahogy hinne az ember, meg szamitana is ra, hanem egy masik világvallásban leirt módon.
Hirtelen egy masik helyen voltam, ami kb egy olyan bolygóra hasonlitott, mint a dragon ballban a zsenialis teknosé 😄 hulyen hangzik, vagom...de lattam, ahogy gorbul az egesz felszin, es hangok utan menve meg körbe is ertem. Majd a hang forrasat megpillantva eszrevettem, ahogy egy nagyon vekony, noies kimezetu, de ffi levitálva medital egy szikla folott. Tudtam hogy ki ő. Krsna...miert Krisna képében mutatta meg magát, pedig elotte sem olvastam rola semmit....
Namarmost. Az elmeny hatasara masnap delelott felkerekedtem, hogy keressek egy konyvet vagy barmit...corvin plazanal elem lepett egy krisnas lany, akinek az elmenyt nem meseltem el, csak azt, hogy eppen egy konyvet akarok venni, mire o elmondta h o pedig egy jelkepes osszegert 3 kulonfele konyvvel is rendelkezik. Kartyat nem fogadott el ugye, es csak 2000huf volt nalam, de bhagavad gita-t kaptam. Elkezdtem olvasni, es par nap utan olvastam krisna bolygójáról, a Krsna Goloka-ról, és az ott meditálo Krisnáról. Le van irva az, amit én megéltem. Erre mi a magyarazat? Bhakta lennék? 😅 32 voltam ekkor

Az ember a tudtán kívül is intoxikálva lehet valamilyen hallucinogén tudatmódosító szerek által!
(Tipikusan a nanoszkopikus mennyiségekben is hatásos LSD okozhat ilyen valóságtól elrugaszkodott kényszerképzeteket.)
Valami félbolond keleti mágus megszuggerálhatott, mert állítólag a hipnózis nem humbug, de az is lehet, hogy csak simán megzakkantál, van ilyen, hogy valaki csak úgy meghülyül és mindenféle baromságot képzel be magának.
Az ötödiken lakik egy vénasszony, aki szépséges szüzikének képzeli magát, az ilyen, bár ugye valamikor a honfoglalás körül volt ő szűz, csoda, hogy még emlékszik belőle valamire, mert úgy illegeti magát, mint tini korában.
Tedd te is azt, az sosem árthat, valami majdcsak kisül belőle.

4
Akkor ki lakik egy ahhoz hasonlo bolygon? Pedig dragon ball, az biztos. De igazad van, beugrik az első rész.

Ketteske
Nezd mar meg mi is az a kényszerképzet...sem elotte, sem utana nem volt hasonloban reszem, nem vagyok semmilyen tudatmodosito titkos adagolasa alatt, nincsenek téveszméim,nem szoktam hallucinalni sem, magamban csak karomkodni szoktam de azt ki nem, alkoholt megvetem a hatása miatt, tehat az is kilőve, sőt még csak istent sem kerestem mert nem érdekelt....a lényeg, hogy miert láttam azt, amit már más is átélt, hiszen leirta egy kibeb.aszott konyvben. Erted?
6
Igen, ő lesz az. Koszi. 96 nem most volt
3
Szoval azt állítod, hogy előbb képzelek be magamnak (nem tudom ezalatt mit értesz szó szerint) valamit, amit előtte soha sem képzeltem sem el, sem be, majd utána megtalalom egy konyvben szo szerint ugyanazt leirva, amit már más is beképzelt magának kitudja hány évtizeddel évszázaddal előtte??? Sehogy sem logikus

Nekem a családtagom apáca mondta, hogy Isten nélkül a társadalom tönkremegy. Most látjuk az eredményét. Minden főbűnt elkövetnek. És mit látunk ? El van adósodva minden ország. Az USA is csődben van csak felemelte a hitelkeretét. Ez azt jelenti, hogy a végtelenségig vehet fel hitelt. Már rég elvontatták volna a házát
Az emberek hedonisták. Isznak, drogoznak, szerencsjátékoznak, játékfüggők, CS:GO, LOL, WOW, tv, HBO, torrent, film függők. gyermeket már nem is akarnak. Mindenki a saját élvezetét elik. Ránk lehet telepíteni a vadembereket akik leírtanak minket semmi reakció. A fehér embernek végemint a botnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!