Miért gyűlölnek az emberek?
Átlagos testalkatú nő vagyok. Teljesen átlagos életem van. De akárhová megyek, akármit mondok vagy teszek, nagyon nagy gyűlölettel reagálnak rám.
Munkanélküli is vagyok. Ezt akarták és elérték.
Akárhová jelentkezek nagy elvárásaik vannak, de másoknak mindent elengednek.
pl. ma voltam állásinterjún egy konyhalány melóra. négyen voltunk. csak nekem volt szakács szakmám és 10 év tapasztalatom. 34 éves vagyok, de fiatalabbnak látszom 25 éven alulinak stb.
Na, a többieknek meg nem is volt se szakács szakmájuk se tapasztalatuk. tőlem kérdezték h mit csinál egy konyhalány....
mindannyiukat meghallgatták és örömmel mondtákh őket felvették. mentem, meghallgattak, de közölték velem h nem kellek...
miért nem? mindenhol ez van h azokat veszik fel akiknek nincs is iskolázottságuk, se tapasztalataik és mégis felveszik őket. ha fel is vesznek valahova mindig üvöltöznek velem pedig bevdületesen elvégzek mindent, sőt sokkal többet is mint mások.
miért gyűlölnek engem az emberek ilyen szinten? már komolyan öngyilkos akarok lenni.

válasza:

válasza:Általánosságban ennyiből nem tudok nyilatkozni, de a konyhalányi melóhoz valószínűleg simán csak túlképzett voltál. Lehet úgy voltak vele, hogy te majd lelépsz hamar, mert találsz egy jobban fizető állást (esetleg majd "okoskodni" fogsz a szakácsnak, ráhajtasz a munkájára vagy hasonlók).
Vagy 10 év tapasztalatod konyhalányként van?
Van esetleg más végzettséged a szakácson kívül?
mindig mindenkit meghallgatok, hagyom h végig mondja. empatikus vagyok, segítőkész és ki is használnak stb. de mégsem förmedek senkire se. csak jelzem h azért nem vagyok papucs.
de akikkel nem is dolgozok. vad idegenek is. akik egyszer látnak azok is gyűlölköznek. átnéznek rajtam, beszólnak.
az interjún is megaláznak h tartalékba tesznek vagy mondják h nem kellek. de nem értem miért hívnak be ha nagy kép van az önéletrajzba.
vállig érő vörös hajam van. szemüvegem is jól áll. pici természetes smink vagy anélkül vagyok. pici köves fülbevaló. arányos vékony alkat. egyszerű mintázatlan ruha.nincs tetkó, pircing. úgy néznek rám mintha belém akarnának rúgni.
nem tudok ok nélkül vigyorogni. picit mosolygok. de elvész a mosolyom is mert akkora haraggal tekintenek rám h na pusztulj már ki. így is szoktak beszélni velem.
én udvarias vagyok. bemutatkozom stb. nálunk nagyon ritka ha bemutatkoznak. ledöbbent h még az sem mutatkozik be aki indítja az interjúkat vagy akié az üzlet stb.

válasza:

válasza:

válasza:köszönöm... de azért... mindenhol elvárás a tapasztalat is. nekik nincsen. én szívesen elmondtam h mit csinál egy konyhalány. nem néztem le őket.
az interjút végzők voltak olyanok hogy azt mondták h ha nem vállnak ők be akkor talán behívnak... nekem úgy tűnik h a főnökség akar dominanciát elérni olyanokon akiknek nincsen tapasztalatuk és végzettségük. nekem inkább az ütött a fejembe h inkább a főnökség lesz széthúzó.legalábbis furcsa az ilyen jellegű interjúk.
talán jobb is h nem vettek fel és később se megyek oda.
nem hiszem h egy normális vezetőség ne látná h ki dolgozik becsületesen és nem hiszem h üvöltözniük kellene. szóval azért nem hiszem h csak bennem lenne a hiba s h csak nekem kellene változnom. de ha itt sem nagyon figyelnek a részletekre az írásaimból, akkor nyílván itt sincsenek megfelelő személyek akik segíteni tudnának.
mindegy, felesleges. pofára megy minden és akin látják h nem lehet megszégyeníteni h főnököknek érezzék magukat. hiába van végzetség, tapasztalat, bevsületesség. csak az számít h kin látszik h hatalmaskodhstnak vagy akik képesek s#gget nyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!