Megfejtették fizikusok mi volt az ősrobbanás előtt?
Miután Stephen Hawking korunk legnagyobb fizikusa elárulta, hogy a semmiből robbant ki a mindenség igazán nem gondoltam volna, hogy sikerül a tudománynak megtudnia, hogy mi volt az ősrobbanás előtt. Ugyanis leginkább ez a végső kérdések érdeklik leginkább az emberiséget. Most egy fizikus megfejtette : Én. A szellem vagy lélek egy transzcendes létező, amely az anagtól független létező. Nem most olvasom először ezt
Maria Strømme Az Uppsala Egyetem professzora főként nanotechnológiával foglalkozik, a tanulmányban azonban egy holisztikusabb megközelítést alkalmazott, és a kvantumfizikát a nem-duális filozófiai irányzattal hozta össze, hogy megmagyarázza a “valóság valódi természetét”.
Az elmélet lényege, hogy a tudatot nem az agyi aktivitás melléktermékének tekinti, hanem egy olyan létezőnek, ami minden általunk ismert dolognak - az anyag, az idő és tér - az alapját képezi. Ezt már nagyon régen a hagyományos Newtoni fizika előtt is tudott volt

válasza:Minthogy semmi tudományos bizonyíték nincs a "lélek" létezésére, nem létezésére annál több, ezért a lélek létezését feltételező gondolathurok totál tudománytalan és értelmetlen.
Pont ugyanaz a tudománytalan érvelés, mint amikor valaki isten létezését veszi alapnak és von le belőle "tudományos" következtetéseket.

válasza:A Rakéta nem egy tudományos szaklap (sőt!).
Nem tudják mi volt előtte.
A szavazás megadott válaszai meg nem a tudományok rovatba valók.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#6 ha létezne, és ez irányítja a fizikai testünket, gondolatunkat stb. akkor még ha egy másik dimenzióban van is, valahogy hatnia kell erre a testre, ez pedig mérhető lenne.
Nagyon lebutítva, még ha a "lélek" nem is egy a fejünkben élő energialény, hanem csak távvezérel a mennyek országából, a "wifi jelet" akkor is fognunk kellene és kimérhető lenne.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!