Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azt hallottam, hogy a sok...

Azt hallottam, hogy a sok varrással készült ruháknak negatív a kisugárzása. Korábban úgy gondoltam, hogy pont a sok varrás és törődés miatt pozitívnak kéne lennie?

Figyelt kérdés

ápr. 27. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus középkori baromság, hogy a csóró nép beérje az egyszerű ruhákkal... Lásd még "tisztes szegénység" ethosza, vagy épp a csóró evilági létért járó békés túlvilág.
ápr. 27. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen ruha nem sugároz semmit. A varrás még főleg nem. 2026 van, nem 1300.
ápr. 27. 22:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
máj. 4. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Új kolléganőnk van és nagyon negatív kisugárzása van, hogyan viselkedjek vele?

Konkrétan hideg érzés és vmi fura lengi körül. Sosem éreztem ilyesmit. Egyszer egy frissen vált ismerős sugárzott kézzel fogható negatív érzést, az volt hasonló, de ez még rosszabb. Mire gondoljak, mi ez?

Vonzás törvénye: ha mindannyian azt vonzzuk, amire számítunk, de egy sor negatív tapasztalat hatására idővel már eleve a rosszat várjuk el, (hiszen...

Sosem volt zökkenőmentes a kapcsolatom a saját (mostani harmincas) korosztályommal. ('84-es évjárat vagyok). Sokáig ugyan nem ezt vártam, és nem erre számítottam, de akárhányszor egy fiatal lánnyal kerülök szembe, rendszerint undort váltok ki belőle. Ha pl. pénztárhoz...

Lehetséges, hogy egy emberre ránéztem, ő visszanézett rám, és ez rosszul "érintett"?

Úgy értem,ilyen "negatív energia" fogott el,mikor egymás szemébe néztünk,kb 30perc múlva már teljesen jó volt...azóta se értem

Hogy lehet, hogy amikor jót akarok, mindig a visszájára sül el? Ennyire negatív lennék?

Pár éve elkezdtem teniszt nézni, és egy idő után lett egy kedvenc játékosom. Ahogy elkezdtem neki szurkolni, szinte azonnal lesérült, de úgy, hogy műteni is kellett. Utána lett egy másik kedvencem, szintén elkezdtem szurkolni neki, és olyan mélyrepülésbe kezdett,...

Lehet, hogy tényleg a rossz kisugárzásom és negativ energiám/im vonzzák be a sok rossz dolgot körülöttem?

Nem tudok olyan területet mondani az életemben, amire azt mondhatnám, hogy rendben van. Persze, eleinte magamban kerestem a hibát, de végül csak erre jutottam, hogy túl sok negativ energia, harag gyűlt bennem össze, és sehogysem tudom ezeket elengedni (lehet büszkeség...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!