Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti mit go foltok erről?

Damarisz kérdése:

Ti mit go foltok erről?

Figyelt kérdés
Éppen vacsorázunk az asztalnál mikor nem is tudom honnan,de felmerült a szó a reinkarnációról,és elkezdtek szédíteni engem a f@szságaikkal. Szerintem ez egy nagy rakás humbuk,ez ugyan az mint hogy vannak akik elhiszik hogy egy ősz ,szakállas pali teremtette a világot,de ha ez tényleg így van akkor az öreg egy óriási nagy f@szkalap és inkompetens minden tekintetben. Félreértés ne essék én elfogadom azt ha valaki más hitbeli,vallásbeli nézeteket vall,az már egy más tészta,hogy nem értek egyet velük,nem mondom azt hogy nincs lélek,lehet hogy van valami amiről jelenleg halvány lila fingunk nincs ,nem tudunk róla semmit,én magam ateista vagyok,félig meddig materiális nézeteket vallok és inkább a tudomány oldalán állok. Szerintem a reinkarnáció egy baromság.Bizonyítsa be nekem valaki hogy van,és akkor talán,de csak talán!!! El hiszem,mondhatni pedig mondhat bárki bármit ÉS?!! Mennyi az esély arra hogy igazat mond?!! Én is ki tudok találni hasonló sztorikat,ha nagyon akarok. Mi a garancia arra hogy ezek az emberek nem b@sszák át emberek milliárdjait?! Vissza térve,mikor elmondtam a véleményemet a dologról,illetve azt hogy nekem ez az élet bőven elég,nekem nem kell még egy f@szom élet amit végig kell gürizzek.Ki akarna még X életet újra,meg újra végig szenvedni?!Anyám erre csak annyit mondott hogyha nekem ilyen sz@r a véleményem erről az egészről,meg ha én nem akarok tovább élni akkor keressek fel egy szakembert mert komoly gondok lehetnek a lelki világommal!!!Erre inkább nem mondtam semmit. Az élet nem egy videó játék ahol ha meghalsz újra spannolsz és kapsz egy új skint

ápr. 28. 08:59
 1/2 Mojjo ***** válasza:
Erről ez jutott eszembe: [link]
ápr. 28. 09:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van ! Tök mindegy hogy van következő élet, előző élet vagy nincs ! Élj úgy hogy amikor eljön az utolsó lélekzet vételed ideje, ne legyen benned hiànyérzed hogy valamit elmulasztottál. Úgysem tud neked semmi biztosat mondani arról hogy mi van, vagy volt a halál után. Senkinek ne higyél el semmit, anyuddal való vita hogy kinek van igaza, előbb vagy utóbb úgyis ki fog derülni, 50 , 70 év múlva biztosan.Addig meg élj.
ápr. 28. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Az impregnáló spray tényleg hatásos converse cipőn megjelenő narancsos foltok ellen?

A chat gpt mondta, nem tudom, hülyeség-e. Elvileg az izzadtság miatt alakulnak ki azok a foltok, és azon segítene a spray, de én ebben nem látok logikát, hiszen belül van a lábam, a spray meg kívülre fújandó. Szerintetek?

Állmonban találkoztam egy fekete macskával amin fekete foltok voltak mikor felébrettem ott ült rajtam. nincs macskám,mit csináljak?

mielőtt elaludtam a párommal beszégetünk arról hogy kéne nekünk egy macska azt álmadtam hogy a tvben megöltek egy macskát és annak a szelleme kísért aztan véráldozattal újra élesztettem a fekete macskát fekete foltokal azt mondta nekem tarts meg! amikor felkeltem akkor...

A Kristàlyomon foltok jelentek meg ès besötètült?

Vettem egy aventurint nyaklancba foglalva.Mikor meglattam nagyon vonzott.Bar kb 4 nap hasznalat utan vettem eszre hogy besötètült ès foltok lettel rajta.Akarhanyszor kezbe veszem csak több folt lesz rajta.Mi tortenik?Probaltam megtisztitani sòval-holdfènnyel,vìzzel de...

Pattanás után maradt foltok és kis égési pöttyök (bővebben a leírásban) kezelése, hogyan?

Sziasztok A sztori röviden az, hogy vannak enyhén májfoltjaim és olyan pattanások amiket kinyomtam és még körülöttük piros nyom maradt, DE csak a homlokomon. Ennek érdekében citromlével kentem az arcom/c vitamint szedtem/kamilla teával borogattam és kezdett...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!