Ti mit go foltok erről?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A chat gpt mondta, nem tudom, hülyeség-e. Elvileg az izzadtság miatt alakulnak ki azok a foltok, és azon segítene a spray, de én ebben nem látok logikát, hiszen belül van a lábam, a spray meg kívülre fújandó. Szerintetek?
mielőtt elaludtam a párommal beszégetünk arról hogy kéne nekünk egy macska azt álmadtam hogy a tvben megöltek egy macskát és annak a szelleme kísért aztan véráldozattal újra élesztettem a fekete macskát fekete foltokal azt mondta nekem tarts meg! amikor felkeltem akkor...
Vettem egy aventurint nyaklancba foglalva.Mikor meglattam nagyon vonzott.Bar kb 4 nap hasznalat utan vettem eszre hogy besötètült ès foltok lettel rajta.Akarhanyszor kezbe veszem csak több folt lesz rajta.Mi tortenik?Probaltam megtisztitani sòval-holdfènnyel,vìzzel de...
Sziasztok A sztori röviden az, hogy vannak enyhén májfoltjaim és olyan pattanások amiket kinyomtam és még körülöttük piros nyom maradt, DE csak a homlokomon. Ennek érdekében citromlével kentem az arcom/c vitamint szedtem/kamilla teával borogattam és kezdett...
a kutyát Pötyinek hívják,jack russel terrier, és már kb 8 éves
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!