A lakasban,emlékként polcon, disznek tartott kovek, kozetek okozhatnak balszerencset a lakasban eloknek? Nekem van par ilyen szuvenir es a balszerencse,fajdalom,veszteseg,rossz ember csostul szakad ram.

válasza:Alapvetően az, hogy a kövek/kőzetek bajt okoznak, nem valós.
Előfordulhat, hogy van bennük - vagy valamelyikben - valami negatív energia/program, de az is lehet, hogy rajtad van valami.
Érdemes szakembert keresni és megnézetni a lakást is, és téged is.
És persze lehet más ok is, természetesen.

válasza:Hát, ha kristályos meth, akkor lehet, hogy egyszer hajnalban beröppennek az ablakon a fekete ruhás kék emberkék és üvöltözni kezdenek, hogy ARCCAL A PADLÓRA LÁSSAM A KEZEKET!
Pedig nem is DJ-k...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Külföldi barátnőmnek szeretnék küldeni magyar paprikát. Küldhetnék persze boltit (van bármilyen márka ajánlásotok?), de mégiscsak érdekesebb lenne szép magyaros csomagolásút küldeni, pl: Ezek jó minőségűek, ízűek szerintetek? Vagy csak dísznek valók?
Azért veszik/viszik, mert ... (lásd a kérdőívet)
Valaki tud erről valami hivatalos infot, tapasztalatot? (Más országoknál, pl. Horvátországnál feketén fehéren le van írva több cikkben, hogy tilos bármi tengerhez tartozót elvinni az országból). Viszont Görögországról tényleg semmit nem találok.
Ötletek érdekelnének.
Egy turista ismerősnek adnék valamit, amiről emlékezik majd Magyarországra és rám is. Apró dologra gondoltam, és lehetőleg személyre szabottra. Ötletek? Kalocsa hímzéses valamire is gondoltam, de nem találok semmit
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!