Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A lakasban,emlékként polcon,...

A lakasban,emlékként polcon, disznek tartott kovek, kozetek okozhatnak balszerencset a lakasban eloknek? Nekem van par ilyen szuvenir es a balszerencse,fajdalom,veszteseg,rossz ember csostul szakad ram.

Figyelt kérdés
Kezdek arra gondolni hogy ezek a kovek, kozetek okozzàk pedig nem vagyok babonàs.lehet hogy a babonàsoknak van igaza vagy csak remlik az h a kovek kozetek bajt hoznak?felnott koromota vannak ilyen emlek koveim turista es kirandulo regi eletembol, a balszerencse,betegseg allando amiota felnott vagyok

máj. 5. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Alapvetően az, hogy a kövek/kőzetek bajt okoznak, nem valós.

Előfordulhat, hogy van bennük - vagy valamelyikben - valami negatív energia/program, de az is lehet, hogy rajtad van valami.

Érdemes szakembert keresni és megnézetni a lakást is, és téged is.

És persze lehet más ok is, természetesen.

máj. 6. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát, ha kristályos meth, akkor lehet, hogy egyszer hajnalban beröppennek az ablakon a fekete ruhás kék emberkék és üvöltözni kezdenek, hogy ARCCAL A PADLÓRA LÁSSAM A KEZEKET!

Pedig nem is DJ-k...

máj. 6. 09:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem.
máj. 6. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Régebben olvastam, hogy egy ősi skóciai temetőből vitt el egy (talán holland?) fickó, egy turista emlékbe egy követ, hazavitte és jöttek a bajok egymás után. Úgyhogy fogta szépen a követ, feladta a legközelebbi skót falu postájára, hogy ugyan már lennének szívesek visszavinni. Megtették, a bajoknak vége lett. Persze lehet, hogy a két dolognak semmi köze nem volt egymáshoz, elvégre vannak véletlenek.
máj. 6. 17:24
 5/6 RicsesHús ***** válasza:
Ha urán, akkor igen
máj. 6. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mosd le őket bideg folyó víz alatt .
máj. 8. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

A budapesti szuvenírboltokban kapható fűszerpaprika (díszes tasakos) van olyan jó, mint a sima bolti?

Külföldi barátnőmnek szeretnék küldeni magyar paprikát. Küldhetnék persze boltit (van bármilyen márka ajánlásotok?), de mégiscsak érdekesebb lenne szép magyaros csomagolásút küldeni, pl: Ezek jó minőségűek, ízűek szerintetek? Vagy csak dísznek valók?

Görögországból szabad haza hozni tengerparton gyűjtött kagylót repülővel?

Valaki tud erről valami hivatalos infot, tapasztalatot? (Más országoknál, pl. Horvátországnál feketén fehéren le van írva több cikkben, hogy tilos bármi tengerhez tartozót elvinni az országból). Viszont Görögországról tényleg semmit nem találok.

Egyedi Magyar szuvenír/ajádnék ötletek?

Egy turista ismerősnek adnék valamit, amiről emlékezik majd Magyarországra és rám is. Apró dologra gondoltam, és lehetőleg személyre szabottra. Ötletek? Kalocsa hímzéses valamire is gondoltam, de nem találok semmit

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!