Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki jutott...

Van itt olyan aki jutott valamire a távolkeleti energetikai dolgokkal?

Figyelt kérdés

Qi Gong, Reiki, Akupresszúra

ilyenekre gondolok

jún. 3. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Mit akarsz elérni?

Placebohatása van.

jún. 4. 10:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Mit jelent számodra, hogy valamire jutni?
jún. 4. 11:34
 3/11 A kérdező kommentje:

1

valamiféle fejlődést, figyelmem erősödését, fókuszáltságot, különleges képességek elődeit is akár, ha egyátalán ez lehetséges

2

Életerősebbnek lenni, bármilyen vagy legtöbb helyzetben lenyugodni vagy épp felpörögni, azokat a dolgokat amikre gyógyszert szed valaki, megoldani gyógyszerek nélkül, pl fejfájás

jún. 4. 13:38
 4/11 anonim ***** válasza:
1: ilyen hatás lehetséges, ha odafigyelsz rá.
jún. 4. 15:11
 5/11 retektorta ***** válasza:
67%
Vettem kínai napelemet és invertert. Meg vagyok elégedve velük.
jún. 4. 16:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem. Rövid távon jónak tűnnek, hosszú távon hatástalan vagy káros.
jún. 4. 17:03
 7/11 A kérdező kommentje:

4 mármint a placebo?

5 :D

6 miért gondolod így?

jún. 4. 19:59
 8/11 anonim ***** válasza:
4: igen. Az valós hatás, a saját működéseden alapul.
jún. 4. 20:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mitől fáj a fejed? Figyeld meg! Mikor? Milyen szitukban? Milyen érzelmi állapotban vagy mikor fáj vagy előtte? Milyen erzesek vannak benned?
jún. 4. 21:11
 10/11 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Meditáció csak rák nyitó hatásával, zátásával.

Hatás: jól el lazítás, fekvése csináltam elalvás előtt, nem aludtam bele. Mellékhatás: túlzott lazasághoz képest a sima izom tónus görcsnek tűnik, vizelet vissza tartása szintén erölzetett altestgörcsnek. Pszichés hatás: elszállás:egyszerű szavak is értelmetlenné vagy nagyon különössé válnak, túlzott spirituális érzékelések

Csíkung: Feltölt, de nem tudod mi. Meg valami átveszi feletted sz irányítást és te kergeti a tested össze-vissza vissza, földre fektet stb.

Öt tibeti jóga: feltölt. De mi ? Három perc alatt.

Meg mindegyiknél van befenyitésminde minden nap kell, mert ha nem baj lesz. Abbahagytam, nem lett baj.

Ezeket próbáltam ki.

Ezeket próbáltam.

jún. 5. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Malàt csak budhistàk viselhetnek, vagy olyanok is akik szeretik a távolkeleti kúltúrát ès vèdő amulettként hordjàk?

Règóta gondolkozom rajta,hogy vegyek egy malàt, bevvallom rézben tetszik is, viszont nagyon szeretem a japàn kúltúrát és magàt a japànokat. Tudom, hogy főkêpp tibetből szàrmazik és főleg a buthistàk hasznàljàk, de azt olvastam, hogy több tàvilkeleti nèp is hasznàlja ès...

A távol-keletiek fejlettebbek nálunk lelkileg?

A japánokra,koreaiakra értem főleg.

Érdekel a közel-/távolkelet irodalma, filozófiája, kultúrája, milyen műveket ajánlanátok?

Főleg könyvekre gondolok, de zene, festészet, és minden egyéb is érdekel!

Valaki végigjátszotta már a Shadow Fight 3-at? Milyen a sztorija a 2-éhez képest?

A 3-nak elvileg nagyon hosszú és bonyolult sztorija van. Sokkal bonyolultabb és hosszabb, mint a 2-é. A végén pedig Shadow leszármazottja és annak klónja küzdenek meg a Gates of Shadows előtt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!