Van itt olyan aki jutott valamire a távolkeleti energetikai dolgokkal?
Qi Gong, Reiki, Akupresszúra
ilyenekre gondolok

válasza:1
valamiféle fejlődést, figyelmem erősödését, fókuszáltságot, különleges képességek elődeit is akár, ha egyátalán ez lehetséges
2
Életerősebbnek lenni, bármilyen vagy legtöbb helyzetben lenyugodni vagy épp felpörögni, azokat a dolgokat amikre gyógyszert szed valaki, megoldani gyógyszerek nélkül, pl fejfájás

válasza:

válasza:

válasza:4 mármint a placebo?
5 :D
6 miért gondolod így?

válasza:

válasza:

válasza:6-os vagyok
Meditáció csak rák nyitó hatásával, zátásával.
Hatás: jól el lazítás, fekvése csináltam elalvás előtt, nem aludtam bele. Mellékhatás: túlzott lazasághoz képest a sima izom tónus görcsnek tűnik, vizelet vissza tartása szintén erölzetett altestgörcsnek. Pszichés hatás: elszállás:egyszerű szavak is értelmetlenné vagy nagyon különössé válnak, túlzott spirituális érzékelések
Csíkung: Feltölt, de nem tudod mi. Meg valami átveszi feletted sz irányítást és te kergeti a tested össze-vissza vissza, földre fektet stb.
Öt tibeti jóga: feltölt. De mi ? Három perc alatt.
Meg mindegyiknél van befenyitésminde minden nap kell, mert ha nem baj lesz. Abbahagytam, nem lett baj.
Ezeket próbáltam ki.
Ezeket próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Règóta gondolkozom rajta,hogy vegyek egy malàt, bevvallom rézben tetszik is, viszont nagyon szeretem a japàn kúltúrát és magàt a japànokat. Tudom, hogy főkêpp tibetből szàrmazik és főleg a buthistàk hasznàljàk, de azt olvastam, hogy több tàvilkeleti nèp is hasznàlja ès...
A japánokra,koreaiakra értem főleg.
Főleg könyvekre gondolok, de zene, festészet, és minden egyéb is érdekel!
A 3-nak elvileg nagyon hosszú és bonyolult sztorija van. Sokkal bonyolultabb és hosszabb, mint a 2-é. A végén pedig Shadow leszármazottja és annak klónja küzdenek meg a Gates of Shadows előtt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!