Gyakorlott meditáloktól illetve a spiritualitás iránt érdeklődő személyektől kérdezem,hogy lehet ezt megoldani?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy inkabb tartsam meg magamnak?
Bocsánat, én nem nagyon hiszek ebben a dologban,ennek fő oka a tudatlanság. Lehet egyszer bele mélyedek. Ennek folytán nem tudom, aki udvarol nekem nő létére,jól tudja, jól értelmezi e a dolgokat? Magas tudással rendelkező megèrtő emberek válaszát várom.
Mintha mindig is Őt kerestem volna az életemben, de nagyon viharos volt a rövid kapcsolatunk. Már több, mint fél éve külön vagyunk, de tudni akarunk egymásról, viszont egy szimpla üzenetváltás nálam könnyeket okoz és azt érzem szeretem. A kapcsolatunk mind anyagi,...
Ezotéria, ilyenek..
Na szóval igyekszem rövid és célratörő lenni. 33 éves vagyok, sose éltem hosszabb ideig átlagos életet. Már gyerekkorom óta fogékony volzam a spirituális, mélyebb megtapasztalások iránt és az elmúlt évek során méginkább elmélyültem az önismeretben, a világ mélyebb...
Egy iskola így hirdeti magát, kamu lehet vagy van ilyen, ahol mindent is tanítanak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!