Vajon milyen kánikula lenne, ha nem szórnák a Chemtrailt?
Ismert, hogy fémvegyóleteket permeteznek meg egyéb anyagokat szerves vegyületeket, hogy visszaverje ha jól rémlik a napsugarakat és ne mekegítse a Földet. Milyen forróság, meleg lenne nyáron is vagy akár télen ha nem fújnák ezt a chemtrailt ránk?
Jól gondolom? [link]

válasza:

válasza:A "FAKE FAKE FAKE" felirat a kép bal alsó sarkán mond valamit?
Különben ezek a konteósok szerint pont nem melegebb lenne, ha nem szórnák, hanem konkrétan (egyéb marhaságok mellett) az okozza a klímaváltozást is. Meg szándékosan butává és szubmisszívvé tesz minket - de rajtuk valamiért nem működik, ők látják az "igazságot".
Úgy tudom hűtik a légkört. Ez is konteo lenne?
Mitől maradnak órákig csíkok a légkörben?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Úgy tudom, hogy hőcserével müködik a légkondi
Igaz-e a leegyszerűsítés, hogy nagy kánikulának heves zivatar a következménye?
Emlékszem tavaly nyáron is folyton megdőltek a meleg rekordok. Szinte végig 35-40 fok volt Budapesten. Már vagy 20 évre visszatekintve egyedül a Covid lezárások nyara volt ilyen enyhe meleg, mint most. Lehet azért mert az autók nem szennyezték a környezetet. Ki tudja....
Több hírportálon is olvastam hogy állítólag idén nyáron lesznek olyan hetek amikor 43-46 fokos kánikula lesz. Nektek mi a véleményetek? Lehet erre adni vagy csak riogatás?
Néhány bulvár média ezzel riogat, hogy nagy forróság várható idén. Ami elképzelhető, de talán nem ennyire?!
Amikor a tavaszi hűvösben ugyanúgy zuhog az eső, akkor csak zápor van, nem zivatar. A kánikulában miért lesz zivatar?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!