Akik hisznek a manifesztációban, mennyire beszéltek erről másoknak?

válasza:

válasza:Nem azért nem hisz benne értelmes ember, mert "félreérti". Te nem érted az alapjait, hogyan lehet valós kísérlettel igazolni valamit. Nem érted a kísérletezés buktatóit. Ez mind-mind le van írva, aki kísérletezéssel foglalkozó ember, az tudja. Ezért nem hisz benne, mert kísérlettel igazolhatatlan. Nem azért mert bebeszéltek neki "sztereotípiákat", meg "fél tőle". Ezt csak az terjeszti, aki abból él, hogy neked eladja a "manifesztálós" tananyagát, meg a szerelmi kötést árulja, meg nézettséget generáljon magának.
Ha vennéd a fáradságot, utánajárhatnál, dupla-vak placebo kontroll kísérleteket hogyan kell végezni. És miért nem elegendő bizonyíték az, hogy "Mari néni is csinálta és neki bevált".
De nem fogsz utánajárni, mert hinni akarsz ebben. Fel se tudod dolgozni magadban, hogy ez nem is működik, csak véletlen egybeeséseket fújnak fel mindig a terjesztői, vagy csak kitalált történeteket.

válasza:3as, vicces, hogy te beszélsz nekem kutatásról, meg utánajárásról, amikor évek óta foglalkozok ezzel, ugyanolyan szkeptikus voltam, mint bárki más ilyen esetben. És tudod mit tettem? Utánajártam. És ezért hiszek benne.
Meg a placeboról is, nem csak a randomizált dupla-vak vizsgálatról, hanem a tripla-vak vizsgálatról is, és a placebo is működik, sőt akkor is működik, ha tudod, hogy placebót kapsz, de nem értem teljesen hogy miért hoztad pont ezt fel.
Nem költöttem még egy forintot se manifesztációs könyvekre, tanfolyamokra, viszont rengeteget kutattam az agyműködést, az emberi elmét stb a tanulmányaimból kifolyólag, szóval hidd, el többet tudok erről nálad. És azt is tudom, hogy sokan egy kalap alá veszik az ilyen vodoo-és egyéb dolgokkal (itt fel lehetne hozni a nocebo hatást például, a voodoo kapcsán, nézz utána Walter B. Cannon kutatásának) Az emberi elme egy hihetetlen dolog, csak ha valaki felszínesen nézi, az alaptudással amit suliban megszerzett, akkor nem látja ezt át

válasza:

válasza:A manifesztáció lényege, hogy egy olyan gondolkodásmód-váltást kényszerítesz keresztül az életedben, ahol szelektíven kezded rendszerezni a veled történt eseményeket.
Minden amit épp manifesztálsz és megtörténik (főképp kisebb dolgok, illetve a veled történt dolgok 1-2%-a) azt a manifesztációhoz tulajdonítod, mindent ami pedig másként történik mint ahogy te bemanifesztáltad (történések 98%-a) azt pedig vagy a véletlen kategóriába helyezed ösztönösen, vagy pedig még mérgezőbb módon magadban keresed a hibát, hogy miért nem jön össze semmi amit be akarsz vonzani.
Esetek nagy részében rájön az ember hogy hülyeségben hitt, az esetek kisebb részében pedig belebolondul (pl. Neville Goddard) vagy egyszerűen értelmet keresve a dologban, de továbbra is bízva benne hal meg az ember.
Akkor már szerintem nézzen az ilyen egy vallás után az legalább egy végcélra mutat (ami vagy igaz vagy nem, de nyugalmat ad millióknak ez tény).

válasza:Nincs manifesztáció ez egy hamis tudatmódosító hálózat amit a hangfegyverrel irányítanak és azok akik ezt irányítják azok annyit engednek meg neked amennyit ők akarnak
Úgy tervezik az 5. dimenziót hogy kriptovalutával kell fizetni ezt nem tudod meg hekkelni a gondolataiddal, ha manifesztálsz akkor levonnak kriptó pénzedből és nem fogják megtűrni hogy ingyen élő légy ezért dolgoztatni fognak valahogy még akkor is
7es: "A manifesztáció egy olyan tudatos önfejlesztő és spirituális gyakorlat, amely során a gondolataink, a hiteink és az érzelmeink segítségével formáljuk a külső valóságunkat" ez így ctrl+c ctrl+v google-ről. Ha tudni szeretnél többet, nézz utána, a kérdés egyértelműen azoknak szól, akik tudják mi ez.
8, azt tiszteletben tartanám, ha egyszerűen csak nem hinnél ebben, nem mindenkinek való. De hogy az írásodból egyértelműen leesik hogy alig tudod miről beszélsz, és ennyire magabiztosan mondod a hülyeséget, az nem semmi. Ráadásul sehogy se kapcsolódik a kérdéshez.
9 te miről beszélsz? ment a lepontozás ezért a baromságért, remélem megérte
Kapcsolódó kérdések:
Elvileg minden amit szeretnél, már készen áll a rezgési valoságban, az egyetlen feladatod az lenne, hogy elengedd az ellenállásaidat és ráhangolódj.
Vagy inkabb tartsam meg magamnak?
Mindig us érdekelt a manifesztació, és bizonyos részei mint például a "timeline shifting" jobban is. Mivel szépen beleillik a tágabb értelemben vett hipnotikus pszichológiába. Na már most, ha ez tényleg működik, miért minden online boszi, high priestess stb mindig...
Nagyon sok kommentet olvastam már hogy igen sikerül. De az a helyzet hogy nekem csak 1x vált be. Azóta akárhány módszert csináltam,nem hogy magától megkeressen a személy,de még úgy se válaszol hogy én kerestem. Mit csinálok rosszul? Talán nem hiszek benne elég erősen vagy mi lehet a baj?
Lehet itt ateizmusról beszélni, de én inkább azzal a véleménnyel értek egyet, hogy az ember alapvetően vallásos beállítottságú, és éhezik a lelke a spiritualitásra. Manapság az emberek már annyira nem hisznek Istenben, de üresnek érzik magukat, ezért - tudat alatt -...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!