Mi pontosan vagy kevésbe pontosan a kisugárzás?
Észrevettétek már a tükörben, hogy másképp néztek ki attól függően hogy milyen a belső hozzáállásotok az élethez?
Én pl. tudok nagyon csúnya lenni, hogy mindenki kerül, de kb. az ellenkezője is hogy mindenki a társaságomat akarja, és a tükörbenézve mindkettőnél értem miért.
Most gyakorlatozok azon hogy ezt tudatosan is tudjam befolyásolni, részben lehetségesnek tartom, de lehet teljesen az.
Másokon is észrevettem, van amikor kívánom a társaságát, van hogy nem, és valahogy a kisugárzáson múlik.

válasza:Nincs ebben semmi misztifika és sugár. Ha az arcod és testtartásod nyugalmat és derűt, magabiztosság közvetít, akkor ez másoknak bejön.
. Vagy vissza mosolyognak vagy próbálnak leszívni.
Szerintem van benne némi misztika is de ebből nem lesz vita köztünk.
"Vagy vissza mosolyognak vagy próbálnak leszívni."
Leszívni azzal hogy nem mosolyognak vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Miből derül ez ki és mások hogy viselkednek vele? Találkoztál már ilyen emberrel? Miért gondolod, hogy erős a kisugárzása?
Ha valaki külsőre szép de rossz a kisugárzása akkor csúnyának látják az emberek? Vagy ha csúnya de jó a kisugárzás akkor szépnek? Mennyire van így vagy mennyi az összefüggés?
Hogy viselkedik egy ilyen nő?
A tisztelt szeretném megkérdezni arról, hogy mit kell pontosan értenünk a férfiasság, mint kifejezés alatt? Önmagában a szó elég ködös, sokfélét érthetünk alatta, de szeretném, ha valaki vagy akár többen is pontosan leírnák.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!