Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi pontosan vagy kevésbe...

Mi pontosan vagy kevésbe pontosan a kisugárzás?

Figyelt kérdés

Észrevettétek már a tükörben, hogy másképp néztek ki attól függően hogy milyen a belső hozzáállásotok az élethez?

Én pl. tudok nagyon csúnya lenni, hogy mindenki kerül, de kb. az ellenkezője is hogy mindenki a társaságomat akarja, és a tükörbenézve mindkettőnél értem miért.

Most gyakorlatozok azon hogy ezt tudatosan is tudjam befolyásolni, részben lehetségesnek tartom, de lehet teljesen az.

Másokon is észrevettem, van amikor kívánom a társaságát, van hogy nem, és valahogy a kisugárzáson múlik.

aug. 29. 21:08
 1/3 anonim válasza:
Szerintem megérezzük egymás pozitív vagy negatív energiáit. Illetve, aki jókedvű, magabiztos, az mosolygósabb, "jófejebb", lazább általában, ami szimpatikusabb az embereknek.
aug. 29. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi misztifika és sugár. Ha az arcod és testtartásod nyugalmat és derűt, magabiztosság közvetít, akkor ez másoknak bejön.

. Vagy vissza mosolyognak vagy próbálnak leszívni.

aug. 29. 23:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Szerintem van benne némi misztika is de ebből nem lesz vita köztünk.

"Vagy vissza mosolyognak vagy próbálnak leszívni."

Leszívni azzal hogy nem mosolyognak vissza?

aug. 30. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Mit takar pontosan, ha valakinek erős kisugárzása van?

Miből derül ez ki és mások hogy viselkednek vele? Találkoztál már ilyen emberrel? Miért gondolod, hogy erős a kisugárzása?

Mi is pontosan a kisugárzás?

Ha valaki külsőre szép de rossz a kisugárzása akkor csúnyának látják az emberek? Vagy ha csúnya de jó a kisugárzás akkor szépnek? Mennyire van így vagy mennyi az összefüggés?

Hölgyeim, mit jelent pontosan az a sokat emlegetett "férfiasság", amivel csak olyan kevesen rendelkezünk?

A tisztelt szeretném megkérdezni arról, hogy mit kell pontosan értenünk a férfiasság, mint kifejezés alatt? Önmagában a szó elég ködös, sokfélét érthetünk alatta, de szeretném, ha valaki vagy akár többen is pontosan leírnák.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!