Csak én érzem úgy hogy túl gyorsan telnek a napok?
Igazából eléggé belefáradtam az életbe.
Úgy érzem felkelek letelik egy nap nem és hogy már megint este van túl hamar. Nem tudom miért érzem ezt.

válasza:

válasza:

válasza:Én is ezt érzem. Sőt számomra mintha a hónapok is gyorsan követnék egymást. Mintha most lett volna Márc. számomra, pedig egy fél éve volt, most Aug. vége van.
Amikor eszembe jut, hogy milyen gyorsan telik az idő, akkor egy bizonyos stressz lessz urrá rajtam, hogy öregszek, nemsokára vén trotty leszek. Mintha tegnap lett volna, hogy 30 éves voltam. De nem, annak már hat éve. Hat éve!

válasza:Nem, én is épp ezen gondolkoztam. De nem csak a napok, de a hónapok, évek is.
Régen annyi minden belefért egy napba. Most meg szinte épp csak felkeltem és már dél is van. Pedig már rég elmúltak azok a szép sokáig alvós idők mikor 10-kor meg 11-kor keltem, már legtöbbször 4-5-kor fent vagyok. Meg itt van a nyár vége, itt a szeptember, és olyan mintha még csak most kezdődött volna a nyár.A két hónappal ezelőtti nyaralás mintha még csak 2-3 hete lett volna. De ugyanez az évekkel is. 5-6 évvel ezelőtti dolgok olyan élénken vannak bennem, mintha alig telt volna el idő azóta.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szinte hihetetlen hogy lassan 2023. Akik 2000-ben születtek már azok is 22 évesek, lassan 23. Pedig nekem nem régnek tűnik hogy 15-16 évesek voltak a 2000-ben születtek. Iszonyat gyorsan telnek az évek, ez már ijesztő.
Mintha meg sem történne egy-egy hét, úgy repülnek el a napok egymás után..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!