Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha megjelenget számomra egy...

Ha megjelenget számomra egy másfajta nézőpont a világra azt fogadjam el vagy tartsam meg a megszokottat?

Figyelt kérdés
Nem is tudom hogy írjam le hogy érthető legyen, és jó választ kapjak. Előbb csak így hagyom inkább és bővítem ha úgy van.

aug. 30. 00:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ebböl meg nem derül ki semmi. Fejtsd ki, mire gondolsz.
aug. 30. 09:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt kell megtartani ami nem ön ámításra épít, és a valósághoz köze van. Az önámítóból nagy pofáraesés az ébredés, amikor minden másképp működik a valóságban, mint ahogy azt várnád.
aug. 30. 09:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy ezt a kérdést feltetted, már döntöttél.
aug. 30. 10:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Tanulj meg kritikusan gondolkozni, és tartsd meg azt a nézőpontot, amit alá is lehet támasztani.

Nem attól lesz igaz valami, hogy megszokott, és attól sem, hogy "megjelenget".

aug. 30. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Analizáld őszinte, objektív szemlélettel.
aug. 31. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Ennyi információ alapján csak annyit tudnék mondani, hogy tégy úgy, ahogy helyesnek érzed.
aug. 31. 22:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Jó néhány válasz jött :) Bővítem egy kicsit, aztán meglátjuk. Mondjuk ha úgy nézném hogy nem csak a gondolataim kitalációk, hanem minden amit észlelek egy-egy kitaláció saját magamtól?
szept. 1. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

A kötelezően meztelenül végzett meditációban miért lényegi elem a meztelenség?

Nem perverz nézőpontok érdekelnek, hanem az eredeti funkciója!

Miért lehet olyat hallucinálni hogy testen kívül vagy és látod magad, miközben nem is?

A halálközeli élmény az csak szimpla hallucináció sajnos. Mivel nem halálközel is kiváltható. De hogy lehet olyat haluzni h szemből látod magad? Ez az h az agyunk 90%-a nincs kihasználva es sokkal többet tudunk ami néha jön csak elő?

Most hogy rájöttem hogy az egész objektív valóság egy illúzió és csupán a nézőpont és prekoncepciók határozzák meg, hogyan érezhetnék újra az...

Szeretnék valódi szeretetet, reményt érezni. Hogyan lehet a szívcsakrát kinyitni? Hogyan lehet Jézusban újra hinni?

Milyen nézőpontok léteznek a világunk felfogására?

Tudom fura kérdés nem is ez az eredeti kérdés (bár ez is mert kíváncsi vagyok mások hogyan tekintenek a világunkra) Az jutott eszembe miközben néhány youtube (politikai) videót megnéztem, hogy a felnőttek ugyanolyanok mint a gyerekek, játszanak, a hatalom játékát...

Mi ez? Valami más tudatállapot, vagy csak simán a szubjektív nézőpontom?

Mintha le lennék választva a világról. Mikor próbálok kapcsolódni, de olyan, mintha üvegfal lenne mások, és köztem. Ezért olyan, mintha én tapasztalnám a világot valahogy, a többiek meg párhuzamosan mintha valami másik valóságban lennének. A kommunikáció meg minden...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!