Ha megjelenget számomra egy másfajta nézőpont a világra azt fogadjam el vagy tartsam meg a megszokottat?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Tanulj meg kritikusan gondolkozni, és tartsd meg azt a nézőpontot, amit alá is lehet támasztani.
Nem attól lesz igaz valami, hogy megszokott, és attól sem, hogy "megjelenget".

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem perverz nézőpontok érdekelnek, hanem az eredeti funkciója!
A halálközeli élmény az csak szimpla hallucináció sajnos. Mivel nem halálközel is kiváltható. De hogy lehet olyat haluzni h szemből látod magad? Ez az h az agyunk 90%-a nincs kihasználva es sokkal többet tudunk ami néha jön csak elő?
Azután visszalépnék a testbe.
Szeretnék valódi szeretetet, reményt érezni. Hogyan lehet a szívcsakrát kinyitni? Hogyan lehet Jézusban újra hinni?
Tudom fura kérdés nem is ez az eredeti kérdés (bár ez is mert kíváncsi vagyok mások hogyan tekintenek a világunkra) Az jutott eszembe miközben néhány youtube (politikai) videót megnéztem, hogy a felnőttek ugyanolyanok mint a gyerekek, játszanak, a hatalom játékát...
Mintha le lennék választva a világról. Mikor próbálok kapcsolódni, de olyan, mintha üvegfal lenne mások, és köztem. Ezért olyan, mintha én tapasztalnám a világot valahogy, a többiek meg párhuzamosan mintha valami másik valóságban lennének. A kommunikáció meg minden...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!