Igaz, hogy a Schönherz kollégiumnak jók a rezgései?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Igaz, hogy jó régen, de életemben először ott láttam csótányt.
Nem hiszem, hogy a "jó rezgés" vonzotta oda.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szeptembertől kognitív idegtudomány msc-n fogok kezdeni, proginfós alapszakkal a BME-n és most nézem a kolikat. Borzasztó vonzó a schönherzben az, hogy van saját fürdő, de azt hallottam, hogy nem sok lány van, és hogy főleg infósok vannak ott. A kármán az talán...
Sziasztok! BME-VIK mérnökinformatika alapképzésre jelentkeztem, Schönherz kollégiumba milyen nehéz bekerülni 1. évesként, illetve később? Ha nem vesznek fel, akkor még milyen kollégiumba mehetek? Kizárólag tanulmányi alapon jöhet szóba (szociális nem játszik). Köszi
Sziasztok! Idén elég lehet 421 pont ahhoz, hogy tanulmányi alapon bekerüljön valaki a BME Martos vagy Schönherz kollégiumába? Sajnos nem találtam erre vonatkozó statisztikákat nagyon és ponthatárokat sem.
Úgy tudom, hogy a felvételi pontot szokták nézni. Nekem 452 van. Ezzel be lehet kerülni? Igazából még nem tudom eldönteni, hogy ELTE-re vagy BME-re akarok menni de ELTE kollégiumba szinte esélytelen, hogy bekerüljek mert oda csak 28 pontom lesz és az albérletet nem...
Tüzetes internettúrás után mindig találok egy-két pontszámot (435körül) de elég összevissza, évjárat nélkül. Van olyan hely/oldal/minisztérium/szekta ahol ez egy kétoszlopos listába ([évszám];[pontszám]) számon van tarta, a megcélzandó ponthatár megbecslésének érdekében?
Csak a Schönherz kollégiumba van esély bekerülni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!