Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a Schönherz kollégi...

Igaz, hogy a Schönherz kollégiumnak jók a rezgései?

Figyelt kérdés

aug. 31. 07:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Aha, ott volt az első homoszexuális kalandom. Azóta már családom van.
aug. 31. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A 18-on elég jól érezni hogy leng az épület nagy szélben. Ha ez rezgésnek számít.
aug. 31. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a 17.-en laktam több évig, semmi lengést vagy rezgést nem éreztem.
aug. 31. 15:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, hogy jó régen, de életemben először ott láttam csótányt.

Nem hiszem, hogy a "jó rezgés" vonzotta oda.

aug. 31. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jók a rezgések, kb 50hz en van a frekvencia.
tegnapelőtt 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Te ilyen minden hülyeséget elhívő, Chemtrails-es idióta vagy, vagy csak lüle?
tegnap 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Schönherz kollégium vs kármán tódor esetleg valami más?

Szeptembertől kognitív idegtudomány msc-n fogok kezdeni, proginfós alapszakkal a BME-n és most nézem a kolikat. Borzasztó vonzó a schönherzben az, hogy van saját fürdő, de azt hallottam, hogy nem sok lány van, és hogy főleg infósok vannak ott. A kármán az talán...

BME Kollégium leehtőségek VIK-es hallgatónak, mérnökinformatika szakon?

Sziasztok! BME-VIK mérnökinformatika alapképzésre jelentkeztem, Schönherz kollégiumba milyen nehéz bekerülni 1. évesként, illetve később? Ha nem vesznek fel, akkor még milyen kollégiumba mehetek? Kizárólag tanulmányi alapon jöhet szóba (szociális nem játszik). Köszi

BME kollégiumok?

Sziasztok! Idén elég lehet 421 pont ahhoz, hogy tanulmányi alapon bekerüljön valaki a BME Martos vagy Schönherz kollégiumába? Sajnos nem találtam erre vonatkozó statisztikákat nagyon és ponthatárokat sem.

BME Schönherz kollégiumba mennyi szokott lenni a ponthatár tanulmányi alapon bekerüléshez elsőéveseknek? 452-vel be lehet kerülni?

Úgy tudom, hogy a felvételi pontot szokták nézni. Nekem 452 van. Ezzel be lehet kerülni? Igazából még nem tudom eldönteni, hogy ELTE-re vagy BME-re akarok menni de ELTE kollégiumba szinte esélytelen, hogy bekerüljek mert oda csak 28 pontom lesz és az albérletet nem...

Hol találom a BME Schönherz kollégium tanulmányi pontszám ponthatárokat?

Tüzetes internettúrás után mindig találok egy-két pontszámot (435körül) de elég összevissza, évjárat nélkül. Van olyan hely/oldal/minisztérium/szekta ahol ez egy kétoszlopos listába ([évszám];[pontszám]) számon van tarta, a megcélzandó ponthatár megbecslésének érdekében?

BME VIK mérnökinformatikus MSc hallgatóként mennyire nehéz kolit találni?

Csak a Schönherz kollégiumba van esély bekerülni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!