Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért befolyásolják Magyarorsz...

Miért befolyásolják Magyarországon az időjárást, mire jó ez?

Figyelt kérdés
Hogy kiszárítják az országot? Mert nekem SENKI ne mondja hogy ha jön egy nagy esőfelhő az magától megy szét, illetve vált irányt egyből....

aug. 31. 16:16
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
65%
Nem természettudományos kérdés. Konteó. Ezótéria, bármi. de semmi tudományos alapja nincs a kérdésnek.
aug. 31. 17:05
 2/48 anonim ***** válasza:
59%
Jó, akkor nem mondjuk.. konteóssal amúgy se lehet érdemben vitatkozni. Gondolom a Mi hazánkra szavaztál:-D
aug. 31. 17:52
 3/48 anonim ***** válasza:
70%

"Mert nekem SENKI ne mondja hogy ha"

A világ sokszor nem az, aminek látszik. Főleg ha nulla háttértudással rendelkezel a témában.

aug. 31. 18:10
 4/48 Zaheer ***** válasza:
32%

Az Audi Győrben 2010-óra szabályozza az időjárást, és az utóbbi években egyre több cég csinálja, erre már konkrét bizonyítékok vannak, de az ország nem akarja szóvá tenni mert fél hogy itt hagyják az országot.

Az Audinak pl.. aza lényeg hogy kocsikat ne érje semmilyen időjárási negatív hatás, és he kell akkor ehhez teljesen át formálja a helyi időjárást.

És itt még csak 1 cégről írtam.

aug. 31. 20:23
 5/48 anonim ***** válasza:
72%

Az ugye megvan, hogy a termelés óriási zárt üzemcsarnokokban történik...? Az autókat konzerválják és csomagolják, nem árt nekik az időjárás. Szerintem te sohasem jártál ott és fogalmad sincsen semmiről. 😃

aug. 31. 21:07
 6/48 anonim ***** válasza:
53%
Kedves kérdező, remélem most csak viccelsz és ezeket a dolgokat magad sem hiszed el.
aug. 31. 21:10
 7/48 A kérdező kommentje:
Nem kell senkitől a mellébeszélés..... [link]
aug. 31. 21:39
 8/48 anonim ***** válasza:
81%

Ha már sikerült belinkelned, esetleg végigolvashattad volna amit küldtél;

"A fenti események mögött azonban nem titokzatos időjárás befolyásoló berendezések állnak. A légkörben zajló folyamatokhoz kapcsolódó energia nagyságrendje messze meghaladja azt, amit az emberiség jelenleg mesterségesen elő tud állítani és fel tud használni ilyen célokra.

Az időjárás befolyásolás tehát nem egyszerű dolog, de az ember természetesen képes bizonyos módokon hatni a felhőkre és a csapadékra. Léteznek például felhőmagvasítási eljárások, amelyekkel meghatározott körülmények között megpróbálják elősegíteni a csapadékképződést. Magyarországon pedig működik a JÉGER, azaz a jégkármérséklő rendszer is. Ezek azonban nagyon messze vannak attól, hogy egy egész ország időjárását tetszőlegesen megváltoztassák."

aug. 31. 21:43
 9/48 anonim ***** válasza:
56%
gondolom az, hogy sz4rért húgyért felvásárolják a földeket, csinálnak napelem parkokat meg mi egyebeket
aug. 31. 22:11
 10/48 Zaheer ***** válasza:
29%

Kedves 4-es.

Az autókat tényleg egy zárt üzemcsarnokban gyártják le, de a tárolása és csomagolása az már egy teljesen más téma.

A kész Auditokat kűltéren tárolják és csak akkor kerülnek csomagolásra ha már a szállításra készen állnak.

A G80-ban történik a járművek gyártása és azoknak a tárolása a G80 külterületén fedetlen helyen tárolják őket a szállításig, és nem minden kocsit csomagolnak be.

Én közel 15 évet dolgoztam a járműgyártásban, így bizonyára jobban tudom mint te és ez a mai napig így működik!

Az Audi igen is tudja szabályozni az időjárást hogy ne essen baja az új kocsiknak. Műszakvezetők, Csoportvezetők, Sorivezetők, és az igazgatói tanácstól tudom hogy ez így működik....

Ezek sajnos a kész tények, ha el hiszed, akár nem!!

A BMW és Mercedes is hasonlókat használ, ezáltal szabályozzák amennyire lehet az időjárást!

A jéger rendszer ez még egy plusz ráadás amit a magyargazdák használnak, és környező gyárak és a helyi önkormányzatok is rendszeresen használnak országos szinten.

aug. 31. 22:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

TURANIZMUS kártékony meséi mennyire járatták le Európában Magyarországot az I. VH előtt, és mennyire befolyásolta ez Trianont?

Üdv!Szerintetek a turáni mesék mennyire járatták le Európában Magyarországot az I. VH előtt?Román Cseh jugoszláv (kiantant) vezetők adoptálták az áltudományos turanista fantáziát Magyarországról, és sikeresen járatták le a Magyarokat vele Európában a...

Nagy-Britannia mezőgazdaságát mennyire befolyásolja a sok eső?

Magyarországhoz képest, mekkora előnyt jelent az a brit mezőgazdaságnak, hogy több ott az eső? Jelentős tételnek számít?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!