A csinek mi a forgásiránya? Azt hallottam, hogy a mikrosütőben fordítva forog a csí. Melyik a jó irány?
Figyelt kérdés
szept. 2. 16:14
1/6 Koplárovics Béci 

válasza:

válasza:A ki csi jobbra forog, a ta csi meg balra.
2/6 anonim 

válasza:

válasza:A mikrós a jó irány. Az energia úgy felerősödik tőle, hogy képes megmelegíteni még a kedvenc kajáimat is.
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Az óra járásával megegyezik a forgásiránya.
4/6 Koplárovics Béci 

válasza:

válasza:Mondjuk a kar csi meg csak előre megy, nem hátra.
5/6 A kérdező kommentje:
A kérdés egy árnyalattal komolyabb, mint aminek tűnik. A 90-es években azzal szereztem megy a betevőm egy részét, hogy mikrosütők sugárzását ellenőriztem. Az ügyfelek nagy része örült az eredménynek (egy sem engedett ki mérhető sugárzást), de voltak néhányan, akik nem az elektromágneses sugárzásra gondoltak... Tőlük tudom, hogy a mikrosütő mellé sólámpát kell tenni, mert a sólámpában intenzíven forog jó irányba a csi, ami ellensúlyozza a mikrosütő negatív hatásait (a szövegtől kihullott a hajam, aki nem hiszi megnézheti). Csak elfelejtettem, hogy melyik a jó irány. Ez viccnek hangzik, de most zavar, hogy elfelejtettem.
szept. 4. 08:41
6/6 anonim 

válasza:

válasza:Ez most épp egy népszerű konteó, hogy ha ellentétes irányba forog valami, az negatív energia, olyat is olvastam, hogy a déli féltekén fordítva, de semmi alapja nincs.
További kérdések:
Hisztek abban hogy a sors valamilyen indokbol jelentős nehezítő körülményt szab rátok, életutatok legalább egy részében?
Úgy, hogy amúgy nem lenne rossz életetek, de mégis valami miatt elátkozottnak gondoljátok a sorsotokat, és kérditek magatoktól hogy mivel érdemeltétek ki!?
Van olyan ember akinek segített a családállítás?
Vagy mindenkinél csak annyit lehet elérni, hogy rossz legyen a viszony a szülőkkel?
Milyen mély a nyúl ürege?
Mennyire látsz bele? Mit tehetünk ellene?
Miért befolyásolják Magyarországon az időjárást, mire jó ez?
Hogy kiszárítják az országot? Mert nekem SENKI ne mondja hogy ha jön egy nagy esőfelhő az magától megy szét, illetve vált irányt egyből....
Egy olyan emberiség amely semmiben sem hisz, sokkal könnyebben irányítható, manipulálható?
Például napjainkban az emberek spirituális megnyomorítása zajlik, senki nem nagyon kezd hinni semmiben, sőt, sokban már bűntudat is kialakult pusztán azért mert él és lélegzik és miatta (is) túlszaporodtunk. Az emberiséget a Föld rákfenéjének tekinteni egyre népszerűbb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!