Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg világ vége lesz 2012...

Tényleg világ vége lesz 2012 december 21-én?

Figyelt kérdés
mert kicsit félek :/
2011. júl. 29. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
52%

Látom Te szeretsz a névtelenség homályában nagyon okosnak tűnni és másokat lenézni és megalázni?


Én azt vallom, hogy az okos és bölcs ember, aki nincs elfoglalva másokkal. Te ezt ebben az életedben soha nem érheted el, tehát okosnak vagy bölcsnek semmiképpen sem vagy jellemezezhető.


Idefigyelj hát te kis óvodai értelmi szinten megrekedt, kis dedós!


Én lennék skizofrén? Milyen ügyes vagy, hogy ilyen szavakat ismersz? Írhattad volna azt is, hogy tudathasadásos. Csak nem pszichológus vagy, hogy ilyen gyorsan látatlanban megállapítod mások bajait? Miért is lennék az?


Tehát neked ha valaki másmilyen, jobb, mint Te vagy, akkor az beteg és elmeháborodott?


Igen, ez jellemző a mai világra és a mocskos, tehetségeket eltipró társadalmára.

Ezért is zuhant ilyen mély válságba a világ, mert minden kreatív elmét, bölcs embert megölt vagy eltávolított az útból.


Sajnos vélhetően nagyon sok okos embert lehetne miattatok az elmegyógyintézetben is találni.


Árulj el nekem valamit? Te egészséges vagy? Az elmúlt egy évben hányszor voltál kezelésen, orvosnál, kivizsgáláson?


Tudom, nem mered majd bevallani az igazat! - mert ciki lenne.


Meglepnél, ha azt mondanád - feltételezem hazudnád -, hogy nem voltál.


Hallottál-e arról, hogy akinek lelkileg baja van, annak előbb utóbb testi betegségei is lesznek?


Ha nem, akkor ez nagyon nagy tudatlanságot takart. Ma már elismerik, hogy a betegségek több, mint 90%-a pszichoszomatikus, azaz lelki eredetű. Ez annyiban nem igaz, hogy 100%-ban, mert bárki csak akkor kaphat el egy vírust is, ha lelkileg defektes. Ebből a szempontból még az allergiák is ide sorolhatók, tehát azok is lelki eredetűek.


Ehhez képest én, a feleségem és a kisfiunk sem volt beteg az elmúlt 10-15 évben (kisfiún születése óta), de még csak gyógyszert sem vettünk be...

Nekünk Isteni gondviselés okán nincs ilyenre szükségünk.


Soha nem fáj testileg semmink, nem úgy a lelkünk, de az sem magunk miatt, hanem a környezetünk miatt.


Tudod, nekem nem az orvos mondja azt, hogy egészséges vagyok - aki azért kapja a pénzét, hogy mérgező gyógyszereket ír fel (receptpénz) -, hanem magam el tudom dönteni, mert szoktam gondolkodni.


Ebből én tudom, hogy nekem nincs bajom lelkileg, tehát nem vagyok skizofrén sem.


Ez rólad biztosan nem mondható el. Ugye?


Van egy sejtésem.

Ezentúl még betegebb leszel, mert az Igazságot akartad elnyomni és megalázni!

Ezért pedig általában Égi büntetés jár.


Mindenkinek legyen hite szerint!

2011. aug. 25. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 62/72 anonim ***** válasza:
58%

1. Nem értem miért lennél Te nálam, vagy akárkinél jobb, azonban az fordítva is igaz, az emberek alapesetben egyenlők. (persze vannak egyenlőbbek...)


2. Talán télen 1* volt 1 torok gyulladásom jujj.


3. Még mindig nem fogod fel, hogy senki sem akar téged csúfolni, csak elmondtam a véleményem, amire nem értek miért reagálsz ilyen hevesen, ha nem érdekel. Ha nem vagy beteg örülj neki, ha meg az vagy fordulj orvoshoz, akármi is legyen a bajod, aki azért csúfolna ki, az nem normális.


4. Biztos nem a semmiből lettünk, ezt én is elfogadom, de van megszámolni sem tudjuk hány féle vallás, honnan tudod, hogy pont a tied az igaz?

2011. aug. 26. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 63/72 anonim ***** válasza:
Mellesleg részemről téma lezárva, igazából már nagyon régen elkanyarodtunk az eredeti témától.
2011. aug. 26. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 64/72 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, aki CSAK a véleményét mondja el!


Én nem így látom!


Ha Neked van egy témáról, pl. világvégéről véleményed, akkor írd le azt nyugodtan, ezzel semmi gond nem lenne, de Te nem arról, hanem - ide egyáltalán nem vágó - az én elmeállapotomról kezdtél másoknak szónokolni a nagy nyilvánosság előtt! Ezt bizony akár becsületsértésnek is fel lehetne fogni.


Joggal tehetném!


Te ezt írtad, mielőtt elfelejtené valaki!


"Szerintem te súlyosan skizofrén vagy. Keress fel 1 orvost.

A skizofrénia főbb tünetei:


-Téveszmék - nem a valóságból táplálkozó személyes hit, például paranoia (követnek valakit, összefogtak valaki ellen) vagy nagyzásos téveszme.


-Bizarr téveszmék


-Hallucinációk - nem létező dolgok észlelése, például képzeletbeli hangokat hallása.


-Inkoherencia (összerendezetlenség) - logikátlan gondolatok.


Ezek a tünetek a leírásaid alapján mind megvannak nálad. Keress fel 1 orvost a saját érdekedben.

Te erkölcsileg próbálsz engem méások előtt hiteltelenné tenni! "


Tudod szerintem, ha te egy csöppet is olyan tisztességes lennél, mint ahogyan beállítod - ahogyan a fentiek szerint is nem vagy az -, akkor ezeket a személyeskedő véleményeket, személyes üzenetben csak nekem küldenéd el, de te nem ezt teszed, hanem minden alkalmat megragadsz, hogy mások előtt bemocskolj egy számodra ismeretlen embert, idegent, akiről nem tudsz semmit!


Na ez az nagyon nem szép dolog és akkor nagyon enyhén fejeztem ki magam!


Tehát te is jól tudod, hogy tehetnél kritikát SZEMÉLYESEN, privát üzeneteben, de te nem ezt teszed, hanem másokat akarsz manipulálni azzal, hogy te engem állítasz be hülyének!


Mocskos, aljas és álszent viselkedés ez!


Ugyan már te és az egyenlősdi! Kisüt a véleményedből, hogy te mindenkit lenézel és hülyének tartasz! Álszent módon éppen te okítasz engem egyenlőségről? Remélem ez másoknak is feltűnt!


Ezt tehát úgy érted, hogy én nem mondhatom el az igazságot, amit tudok, mert nem lehet másokhoz képest véleményem!


Nézd ha ismerem az Igazságot, akkor ERKÖLCSI kötelességem azt megosztani másokkal, hogy aki képes és hajlandó rá, annak legyen esélye változni és megváltoztatnia eddigi rossz beállítódását!


Én nem hazudhatok, mert én Istennek tettem esküt a hitemmel!


Nekem ez kötelességem! Neked a mocskolódás és az én sértegetésem semmiféleképpen sem lenne erkölcsi kötelességed! Sőt! De te mégis ezt teszed?


Áruld el?

Miért akarsz mindenáron engem bemocskolni?


Tudom lezártad az ügyet, mert az Igazság ellen nincs érve a hazugságnak! Oké, vegyük ezt csak költői kérdésnek, mert úgyis mindenki ismeri a választ!


Te azt írod, hogy te is hiszel a teremtésben, vélhetően akkor Istenben is?


Valóban? vagy megint csak manipulálsz másokat?


Vallásom?

Nekem nincs vallásom, mint ahogyan Jézusnak és Istennek sincs az Igazságon kívül más vallása!


Sajnálom azokat a jóhiszeműeket, akiket sajnos sikeresen megtévesztettek az egyházak, de ők sajnos csak a hazugságokat terjesztik az igazság leple alatt.

Igen, van igazság a bibliában, de sajnos mégtöbb a szándékos hazugság.


Ha az Igazság vallás, akkor van vallásom, de mivel ilyenről még nem hallottam, ezért én nem vallom magam vallásosnak, egyik hamis vallást sem hirdetem!


Én Istenben és az Igazságban hiszek!


Kívánom, hogy legyen minden az egyetlen eget, földet és embereket Teremtő Isten akarata szerint!

2011. szept. 3. 05:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 65/72 A kérdező kommentje:
drágaságaim tényleg elég lesz xd
2011. szept. 3. 19:46
 66/72 anonim ***** válasza:
LOL ekkora vitát xDxD Amúgy én is félek tőle... de ettől még nem TUDOM, hanem REMÉNYKEDEK (vagyok aki vagyok kedvéért) benne, hogy nem lesz. Amúgy meg hagy legyen: elpusztul Amerika meg Európa és kész is... ugyanis, ha nem tudnád, vagyok, a zsidóknál éppen a 6. ezred van folyamatban, a mohamedánok pedig 1400-at írnak... a keresztény vallást Jézustól számítjuk, Jézus 2011 éve élt. A mohamedán vallást Mohamedtől, aki a keresztény évek szerint 600-as években élt, de a mohamedánoknak akkor volt 0, ezért van náluk most 1400! Hahó, nyissátok már fel a szemeteket!
2011. nov. 4. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 67/72 anonim ***** válasza:
100%

Kedves vagyok aki vagyok.


Először is a piramisok nem voltak üregesek .Csupán egy kis temetkezési [ill áldozati kamra] volt benne amit vékony alagutakon lehetett megközelíteni.


A vallások kialakulásáról:


Van egy népcsoport akik egy szigeten élnek.tegyük fel a hosszútávú életben maradáshoz szükséges feltételeket megteremtették. Elkezd egy ember [az értelmiségből] filózgatni hogy miért vagyunk itt.Ki teremtett minket ide.

Körbekérdezi a hontársait hogy te teremtetted a szigetet?

Mivel mindenkitől nemleges választ kap ezért levonja a következtetést ember nem lehetett.A növények és állatok se lehetnek mivel könnyedén eltudja őket pusztítani.Mivel nem találja és nem látta más sem soha ezért feltételezi hogy láthatatlan a teremtő[az egyszerűsítés kedvelése miatt az ember 1 személlyé esetleg kíséretnének tulajdonítja].Mivel ami láthatatlanná tud válni és élőlényeket tud teremteni ezért feltételezi hogy pusztítani is tud.Nem szeretné ha a Teremtő elpusztítaná ezért megpróbál a kedvében járni.Abból indul ki amit ő szeret az finom és a Teremtő is szereti a finom dolgokat.Így az ételéből áldoz neki a kedvező elbírálásért.A többiek ezt észreveszik és megkérdezik miért vonja meg magától az ételt.A fent leírtakat a többiek is logikusnak találják ezért ők is áldoznak.Mivel az emberünk találta ki ezt ezért t teszik meg vezetőnek és általános hírnév és megbecsülés övezi.Egy nap a tömeg megkéri hogy mutassa meg nekik a Teremtőt.Az emberünk nem tudja megmutatni nekik,mivel nem tudja hogyan kell ,ezért annyit mond hogy a Teremtő csak neki hajlandó megmutatni magát ezért el kell vonulnia hogy ne zavarják a Teremtőt.Elvonul és hívja a Teremtőt .de nem jön ,az emberünk nem mondd le a hírnévről és az evvel járó előnyökről és ezért kitalál valamit.Vár egy kicsit és utána kilép a nép elé és elmondja a Teremtő üzenetét

Az emberek azonnal teljesítik a benne foglaltakat .

Ezt látja az emberünk és ki is használja.Mivel minden apró üzenetet nem olvashat fel ő ezért pár embert beavat a titkában aki a hírnévért és a vagyonért elfogadják a megbízást.Így uralkodik általa a teremtő az embereken.Mivel nem él örökké ezért egy utódot is ki kell neveznie akit beavat szintén a titokba [általában rokon vagy barát]És hírnevesen és gazdagon hal meg,egy szilárd intézményrendszert hagyva a háta mögött.


Ez mind az emberi természetből alakult ki nem kellett hozzá a Teremtő létezése.Ha a Teremtő létezik is már ne vigyáz ránk hanem mással van elfoglalva.mellesleg a


A Teremtő létéről:

Ha csak a Föld istene akkor ki teremtette a többi bolygót?


Ha az univerzumé akkor miért mindig a Földdel foglalkozna?


Mert ő lenne az egyetlen lakott bolygó ?


Akkor a többit miért teremtette meg?


Teslára rátérve:


[link]


tudományos eredmények visszatartása egy puszta összeesküvéselmélet.Ezek szponzorálásával is hatalmas pénzéket keresnének ,az "ördög sem ingyen dolgozik" tartja a mondás,puszta gonoszságból nem tesznek senkinek keresztbe. A kőolaj amúgy sem csak benzin gyártására jó.2012:Nem lesz világvége.A maja naptár 5 ciklusának vége közeleg a 7ből.3 űrhajó sem jön a Föld felé ha tényleg ilyen fejlettek lennének már itt lennének.A Nibru-t egy jobb amatőr távcsővel már látni lehetne .A felemelkedésről

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__2..


Kérdező ne aggódj nem lesz semmi baj:)


Remélem segítettem.

2011. nov. 4. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 68/72 Wadliba válasza:
Aznap leszek 40 éves, tartsam meg előbb a szülinapom? :)
2012. ápr. 17. 05:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 69/72 anonim ***** válasza:
Nem lessz vilagvege mert December 30-dikan megunneplem a nevnapom!!!!!!!!
2012. máj. 17. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 70/72 anonim válasza:
Tényleg nem lesz vége a világnak. Ellenben ha a mai világkultúrát illeti a kérdés akkor azt már tudjuk hogy mi lesz. Minden kulturának vége volt, ennek is az lesz. De ez nem egy nap alatt(24-óra) történik.
2012. dec. 11. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!