Nem tudom mit tegyek! Ez most mi is? Empata vagy nem empata.
Az empatia beleerzo kepesset jelent, tehat hogy masok erzelmeit kierzed, anelkul hogy kozolnek veled mit ereznek. Ez mindenkiben megvan, de sokan elnyomjak, nem figyelnek ra, nem erdekli oket.
Esetleg valassz olyan foglalkozast, amely erre a kepessen alapul es az emberi lelekkel foglalkozik: pszichologus, tanacsado, evangelikus lelkesz/no.
háhá te empata! Szeresd magad, mert azzal tudod kijelölni a határaidat.
Pl.:azért nem szakítok a barátommal mert neki az nagyyon rossz lenne,ezért nekem is nagyon rossz lenne mert érezném neki milyen, ezért nem szakítok vele, de így meg nekem nagyon rossz.
kiváve ha szeretem magam. mert akkor azt teszem ami nekem jó és nem azt amire a többiek befolyásolnak.
Reggelent 5x Szeretem magam! fenhangon átéléssel tükör előtt
van ilyen embertípus, csak nem így hívják. [link]
:D Nekem is vannak néha ilyen gondolatolvasó képességeim. Csak az atré h gyakran nem tudom megkülönböztetni a saját érzéseimet a környezetemétől és akkor befordulok és szűkszavú leszek. Ilyenkor magányra van szükség. Reggel zenére és igen hogy imádjuk magunkat az alapszabály!
Az empátia egy másik személlyel való együttérzés képessége, az a tulajdonság, mikor elfogadjuk és megértjük egy másik szempontját, azért mert bele tudjuk képzelni magunkat a helyzetébe.
Azért mert én is empata vagyok, eddig nem tudtam mi ez az érzés, de egy ismerősöm és jó barátom rá világított a lényegre.
Csak egy dologgal vigyázz !!!!!!!!!!!!
[link] vannak akik ezt kihasználják, ők az energia vámpírok, ha ilyennek találkozol kerüld el, mert ilyenkor a szós szórós értelmében depressziós leszel, élni sincs kedved, és még sorolhatnám. Ha bármi kérdésed van nyugodtan írj , válaszolok.
Itt van pár link: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!