Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet igaz a tej összeesküv...

Mi lehet igaz a tej összeesküvésről?

Figyelt kérdés

Itt olvasgattam meg feltettem kérdéseket és olyan válaszok érkeztek, melyek szerint a gyógyszeripar akarja hogy betegséghezvezető élelmiszereket fogyasszunk, hogy a gyógyszerekkel jól megszedjék magukat és az iluminátusok is le akarják csökkenteni a népességet ezáltal.

Ezeket ajánlották nekem : [link]

Állítólag a tej gyomorfekéjt, rákot, autóimmunbetegséget okoz és csontrikkuláshoz és meszesedéshez is vezet egyszerre !

"Ugyanis a szervezetnek szüksége van a cinkre, aminek felszívódását viszont meggátolja a kalcium" Lehet ezért ?

Tej tele van hormonokkal, hogy a kisdisznó jól hízzon, met ugye a tehén a saját borjának termeli és azt mi megisszuk

Mi az igazság? Mersz ezek után tejet inni?

2014. máj. 12. 20:39
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
2014. máj. 12. 20:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kakaóra is vonatkozik vagy csak a tejre?
2014. máj. 12. 20:45
 3/16 anonim válasza:
29%

Szia!

Én már jó régóta nem iszok tejet, de tejtermékeket fogyasztok mivel húst sem eszek. Én is olvastam róla ezt-azt, és teljesen igazat adok annak, hogy a kis bocinak szánt tej nem emberi fogyasztásra való.

Ajánlom:

https://www.youtube.com/watch?v=zf527ZfXLmw

[link]

2014. máj. 12. 21:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Tejet nem iszol, de tejterméket eszel. Ugye tudod, hogy az is tejből készül? :D ugyanott tartasz
2014. máj. 12. 21:20
 5/16 anonim ***** válasza:

Én sem iszom tejet, csak sajtot eszem ritkán.

A rendszeres tejívó ismerőseim (fél liter minimum/nap), sok eü problémával küszködnek, nem tudom mennyi az összefüggés.

(elhízás, magas vérnyomás, ízületi problémák fiatalon, magas koleszterin, kiütések, gomba)

A tej a boci tápláléka. Régen azért reklámozták, hogy a tej, élet, erő egészség, mert mindig jobb megoldás, mint a sok szénhidrát, mert azért fehérje, némi vitamin van benne.

2014. máj. 12. 21:29
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem kötelező tejet fogyasztani. Lehet enni hamburgert, virslit, joghurtot,étolajat. Sőt minden féle tartósítószert, ízfokozókat, vegyi anyagokkal tele kajákat.

"Állitolag"... ??? Akkor én már húsz éve be krapáltam volna a tejtől.

2014. máj. 12. 21:33
 7/16 anonim ***** válasza:

Mértékkel semmi nem káros, a tej sem. Sokan tejcukor érzékenyek, nekik valóban nem jó. Másrészt a kazein egy nehezen emészthető fehérje, azt se mindenkinek bírja a gyomra. De ez a hormonozás egy baromság, meg hogy rákot okoz, meg gyomorfekélyt. Nem kell mindent bevenni.

Amúgy a nagyüzemi állattartás során elég sok hormon tartalmú gyógyszert kapnak az állatok, ami a marhahúsban ugyanúgy megjelenik, mint a tejben. Szóval nincs menekvés.

Összeesküvés nincs a háttérben, nem azért gyártanak annyi egészségtelen élelmiszert, hogy megöljenek, hanem azért mert egészségtelen élelmiszert előállítani olcsóbb.

Ha holnaptól mindenütt a Földön áttérnénk biogazdálkodásra, az emberiség kétharmada éhen halna, egyrészt annyival csökkennének a termésátlagok, másrészt annyival drágább lenne az így megtermelt élelmiszer, hogy jóval kevesebben tudnák megvenni.

2014. máj. 12. 21:44
 8/16 Salamon Bálint ***** válasza:

Hülyeség. A hemoglobin vastartalma illetve a kálcium-foszfát az, ami gátolja a cink felszívódását.

De mindegyikre szüksége van a szervezetednek, tehát nem lehet teljesen elhagyni.

Nyugodtan ihatsz tejet, a pasztőrözés után csírátlanítva van már, és a benne lévő foszfor is szükséges a szervezetednek.

2014. máj. 12. 22:02
 9/16 anonim ***** válasza:

A tej éppen erősíti a csontokat. Ezért ajánlják a gyerekeknek és az időseknek a fogyasztását. Régen sokkal több tejet ittak, mint most és senkinek nem lett tőle még allergiája sem. (0 éves létemre még ma is megiszom 1-2 litert, és nincs semmi betegségem. Legalább 20 éve nem voltam orvosnál.

Valakiknek érdeke a tejellennesség.

2014. máj. 12. 22:18
 10/16 anonim ***** válasza:
Vegán vagyok, tehát se tejterméket, se tejet nem szoktam fogyasztani, ennek ellenére nem vagyok benne biztos, hogy a tej, főként a tejtermék annyira káros lenne. A nyers tejnél észrevettem, hogy rosszul esik, de a sajt pl. kellemes étel számomra. Nehéz ezeket eldönteni, mert mindenféle divatok vannak és nehéz eligazodni közöttük. Mindenesetre rizstejjel sokkal finomabb a kávé, sima tejjel már nem tudnám meginni.
2014. máj. 12. 22:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!