Mi lehet igaz a tej összeesküvésről?
Itt olvasgattam meg feltettem kérdéseket és olyan válaszok érkeztek, melyek szerint a gyógyszeripar akarja hogy betegséghezvezető élelmiszereket fogyasszunk, hogy a gyógyszerekkel jól megszedjék magukat és az iluminátusok is le akarják csökkenteni a népességet ezáltal.
Ezeket ajánlották nekem : [link]
Állítólag a tej gyomorfekéjt, rákot, autóimmunbetegséget okoz és csontrikkuláshoz és meszesedéshez is vezet egyszerre !
"Ugyanis a szervezetnek szüksége van a cinkre, aminek felszívódását viszont meggátolja a kalcium" Lehet ezért ?
Tej tele van hormonokkal, hogy a kisdisznó jól hízzon, met ugye a tehén a saját borjának termeli és azt mi megisszuk
Mi az igazság? Mersz ezek után tejet inni?
Szia!
Én már jó régóta nem iszok tejet, de tejtermékeket fogyasztok mivel húst sem eszek. Én is olvastam róla ezt-azt, és teljesen igazat adok annak, hogy a kis bocinak szánt tej nem emberi fogyasztásra való.
Ajánlom:
Én sem iszom tejet, csak sajtot eszem ritkán.
A rendszeres tejívó ismerőseim (fél liter minimum/nap), sok eü problémával küszködnek, nem tudom mennyi az összefüggés.
(elhízás, magas vérnyomás, ízületi problémák fiatalon, magas koleszterin, kiütések, gomba)
A tej a boci tápláléka. Régen azért reklámozták, hogy a tej, élet, erő egészség, mert mindig jobb megoldás, mint a sok szénhidrát, mert azért fehérje, némi vitamin van benne.
Nem kötelező tejet fogyasztani. Lehet enni hamburgert, virslit, joghurtot,étolajat. Sőt minden féle tartósítószert, ízfokozókat, vegyi anyagokkal tele kajákat.
"Állitolag"... ??? Akkor én már húsz éve be krapáltam volna a tejtől.
Mértékkel semmi nem káros, a tej sem. Sokan tejcukor érzékenyek, nekik valóban nem jó. Másrészt a kazein egy nehezen emészthető fehérje, azt se mindenkinek bírja a gyomra. De ez a hormonozás egy baromság, meg hogy rákot okoz, meg gyomorfekélyt. Nem kell mindent bevenni.
Amúgy a nagyüzemi állattartás során elég sok hormon tartalmú gyógyszert kapnak az állatok, ami a marhahúsban ugyanúgy megjelenik, mint a tejben. Szóval nincs menekvés.
Összeesküvés nincs a háttérben, nem azért gyártanak annyi egészségtelen élelmiszert, hogy megöljenek, hanem azért mert egészségtelen élelmiszert előállítani olcsóbb.
Ha holnaptól mindenütt a Földön áttérnénk biogazdálkodásra, az emberiség kétharmada éhen halna, egyrészt annyival csökkennének a termésátlagok, másrészt annyival drágább lenne az így megtermelt élelmiszer, hogy jóval kevesebben tudnák megvenni.
Hülyeség. A hemoglobin vastartalma illetve a kálcium-foszfát az, ami gátolja a cink felszívódását.
De mindegyikre szüksége van a szervezetednek, tehát nem lehet teljesen elhagyni.
Nyugodtan ihatsz tejet, a pasztőrözés után csírátlanítva van már, és a benne lévő foszfor is szükséges a szervezetednek.
A tej éppen erősíti a csontokat. Ezért ajánlják a gyerekeknek és az időseknek a fogyasztását. Régen sokkal több tejet ittak, mint most és senkinek nem lett tőle még allergiája sem. (0 éves létemre még ma is megiszom 1-2 litert, és nincs semmi betegségem. Legalább 20 éve nem voltam orvosnál.
Valakiknek érdeke a tejellennesség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!