Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fontosnak tartod az ellenállás...

Fontosnak tartod az ellenállást az agymosással szemben?

Figyelt kérdés

Azokhoz szól a kérdés, akik hisznek valamiféle hatalom olyan irányú tervében, miszerint az emberekből szellemi zombit akarnak csinálni.

Tegyük fel, hogy így van. (Ha nincs is így, akkor is, a folyamat maga létezik, mégha nem is szándékos.) De ha ez mindenképpen bekövetkezik, akkor nem pont az ellenállók fogják meginni a levét? Hogy fognak létezni a viszonylag normálisabb emberek egy olyan környezetben? Bele fognak őrülni. (Már most sem könnyű.) Azok fognak tudni alkalmazkodni és vígan élni, akik alfa állapotban bambulnak a tv előtt, chipsszel és energiaitallal a kezükben.

Kinek éri majd meg EMBERnek maradni?

2014. máj. 14. 02:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Hogyne !

Nagyon fontos a Reptoid ellnállás munkája. Szenthelyi Árpád mindent meg is tesz ennek érdekében. Tárgyalásaik révén elértük, hogy a reptílián agymosó illuminátusok által végzett permetezést megtisztítcsák [link]

2014. máj. 14. 03:28
 2/12 anonim ***** válasza:

Mindenkinek joga van a világ felfedezéséhez, és a tévedéseihez is! (egyetlen felfedező sem volt tévedhetetlen. Kolumbusz pl. azt hitte Indiába taposott ki egy új utat, majd elhitették vele hogy erőfeszítései hiábavalók voltak)

Magadért aggódj ne másokért!

2014. máj. 14. 08:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerencsére még vagyunk egy páran akik szabadok akarnak maradni, nem levedleni a tömegember robotzombik közé. Sajnos egyre kevesebben fogékonyak erre, de meg kell tenni amit lehet.
2014. máj. 14. 09:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Én egy ellenálló vagyok és remélem még vannak hozzám hasonlóak viszont szomorúan látom, hogy egyre kevesebbek vagyunk, akiket nem hálózott be a média, kormány, reklámok, internet, összeesküvés elméletek stb. :D
2014. máj. 14. 10:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Spiclike azért gyarapszunk csak lassabban és nem annyira észrevehetően mint a másik tábor:)!
2014. máj. 14. 12:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy "tegyük fel, hogy így van". Én mindennap megbizonyosodom arról, hogy ez így van. Csak végig kell sétálni az utcán.
2014. máj. 14. 12:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a társadalom pénzközpontú berendezkedése folytán a legtöbb ember keretek közé szorított haszonleső ösztönlénnyé vált, akik nem is akarnának szabadok lenni, mert a szabadságnak ugye nincs pénzbeli értéke, és mivel ez a "norma", birkamódra mindenki ezt követi, a szemük előtt egy segg lebeg: az előttük haladóé.
2014. máj. 14. 12:56
 8/12 anonim ***** válasza:
7 es Gratula ez valóban találó!
2014. máj. 14. 13:00
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket!

"hogy egyre kevesebbek vagyunk, akiket nem hálózott be a média, kormány, reklámok, internet, összeesküvés elméletek stb. :D"

Szándékosan írtam a kifejtésben, hogy ha nincs is így, azaz nincs tudatos lezüllesztési szándék a dolgok mögött, attól a folyamat még világosan látható. Tehát nem kell még összeesküvés elméletben sem hinni ahhoz, hogy ezt valaki észre vegye. Engem sem hálózott be semmiféle elmélet, csak látom, amit látok.

2014. máj. 14. 15:57
 10/12 A kérdező kommentje:

Elsőnek: csak azért, mert kíváncsi vagyok, törlik-e. :)

"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."

2014. máj. 14. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!