Fontosnak tartod az ellenállást az agymosással szemben?
Azokhoz szól a kérdés, akik hisznek valamiféle hatalom olyan irányú tervében, miszerint az emberekből szellemi zombit akarnak csinálni.
Tegyük fel, hogy így van. (Ha nincs is így, akkor is, a folyamat maga létezik, mégha nem is szándékos.) De ha ez mindenképpen bekövetkezik, akkor nem pont az ellenállók fogják meginni a levét? Hogy fognak létezni a viszonylag normálisabb emberek egy olyan környezetben? Bele fognak őrülni. (Már most sem könnyű.) Azok fognak tudni alkalmazkodni és vígan élni, akik alfa állapotban bambulnak a tv előtt, chipsszel és energiaitallal a kezükben.
Kinek éri majd meg EMBERnek maradni?
Hogyne !
Nagyon fontos a Reptoid ellnállás munkája. Szenthelyi Árpád mindent meg is tesz ennek érdekében. Tárgyalásaik révén elértük, hogy a reptílián agymosó illuminátusok által végzett permetezést megtisztítcsák [link]
Mindenkinek joga van a világ felfedezéséhez, és a tévedéseihez is! (egyetlen felfedező sem volt tévedhetetlen. Kolumbusz pl. azt hitte Indiába taposott ki egy új utat, majd elhitették vele hogy erőfeszítései hiábavalók voltak)
Magadért aggódj ne másokért!
Köszönöm a véleményeket!
"hogy egyre kevesebbek vagyunk, akiket nem hálózott be a média, kormány, reklámok, internet, összeesküvés elméletek stb. :D"
Szándékosan írtam a kifejtésben, hogy ha nincs is így, azaz nincs tudatos lezüllesztési szándék a dolgok mögött, attól a folyamat még világosan látható. Tehát nem kell még összeesküvés elméletben sem hinni ahhoz, hogy ezt valaki észre vegye. Engem sem hálózott be semmiféle elmélet, csak látom, amit látok.
Elsőnek: csak azért, mert kíváncsi vagyok, törlik-e. :)
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!