Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Kapu Tibor űrhajójának felrobb...

Kapu Tibor űrhajójának felrobbanásáról volt ma egy durva látomásom, tudom figyelmeztetni valahogy?

Figyelt kérdés

Ma leültem az ágyamra 2025 június 9-én este fél tízkor és hirtelen képek villantak be arról, hogy ennek a kapu Tibornak az űrhajója nem sokkal a felszállás után felrobbant. Mintha a híreket láttam volna, csak nem a mait, hanem a holnapit. Valami üzemanyag szivárgást emlegettek és zárlatot.

Olyan valóságos volt, mintha néhány percig betekintettem volna a holnapi napba. Nem, nem szívtam semmit és mentálisan is teljesen rendben vagyok, soha hasonló nem történt még velem. Gondoltam leírom ide az élményemet, hogy legalább nyoma maradjon.

Kétlem, hogy tudnám figyelmeztetni a bajra vagy egyáltalán komolyan vennének. Holnap lesz a start. Kis ember vagyok én ehhez. Mitévő legyek?

És nem, nem szívtam be, nem is ittam, de most rohadt fáradtnak érzem magam, mintha napok óta ébren lennék.

jún. 9. 21:41
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem csak álmodtad
jún. 9. 21:46
 2/27 anonim ***** válasza:
61%
Ilyenre nem is szabad gondolni
jún. 9. 21:47
 3/27 A kérdező kommentje:

Most utánajártam. Elhalasztották a startot és azután volt a látomásom. Vagy visszautaztam az időben. Tényleg úgy érzem, mintha napok óta nem aludtam volna, pedig elvileg csak 12 órája ébredtem fel.

Baljós előjel, hogy 11-én 14:00 órára halasztották a startot. A víziómban is két órakor lőtték ki az űrhajót.

Felzaklatott ez az egész. Alszom egyet.

jún. 9. 21:48
 4/27 anonim ***** válasza:
14%
Lehet. Nem tudom meddig lehet még tartani a gömb föld elméletet meg hogy létezik világűr. De nem kell félni. A Cahallengert is azért robbantották fel, hogy megtorpantsák ezt a "fejlődést". Anno a "Holdraszállás" után már az ezredforulóra tervezték rendszeres Holjáratokat. Most is a NAZA tervez ilyen baromságokat. De nincs hova kimenni. Enneg gátat kell szabni valahol. A Challenger utasai is élnek vígan a saját nevükön. Tiborral is ez lesz. Nem ölnek le senit
jún. 9. 22:07
 5/27 jpeacefuler ***** válasza:
92%
Hàt... én is nyugtalan lennék a helyedben. Reméljük, hogy csak vmi pillanatnyi zavar támadt a fejedben, ami pont egy ilyen aktualitással mosódott össze. Sztem ennyi az egész.
jún. 10. 00:23
 6/27 anonim ***** válasza:
81%
Jelentsd be a Nyírő Gyula kórháznak telefonon a látomásaidat, illetve a tervedet a figyelmeztetésről, garantált a nyaralás kb 1 hónapra.
jún. 10. 03:09
 7/27 anonim ***** válasza:
14%
Ne, már, ne szólj, tök izgi lenne, én látni akarom!
jún. 10. 08:50
 8/27 anonim ***** válasza:
86%
Ott bukik a dolog, hogy nem ma indul, márpedig te tegnap állítólag a tegnap holnapját, tehát a mát láttad...
jún. 10. 09:12
 9/27 Szervizmérnök úr ***** válasza:
38%

"...és mentálisan is teljesen rendben vagyok"

Az itteni beírásaid nem erre utalnak, de úgysem fogadod el egy tárgyilagos külső szemlélő véleményét.

Pedig, ha belegondolsz jobban, valószínűleg nem is ez az egyetlen problémád.

jún. 10. 11:02
 10/27 anonim ***** válasza:
75%
Lehet víziszonya van. Nem készítették fel, hogy az óceán alatt fogják felvenni
jún. 10. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!