Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Leendő munkahelyemmel kapcsola...

Leendő munkahelyemmel kapcsolatban néhány kérdés?

Figyelt kérdés

Mennyire lesz hosszúéletű?

Az új kollégákkal milyen lesz a viszonyom?

Nem lőttem mellé ezzel a munkahellyel ugye?

2025. nov. 17. 11:35
 1/4 Aero2 válasza:

Illene közölnöd legalább azt, milyen típusú munkahelyre mentél vagy milyen pozícióban. Gyárban gyári munkás? Titkár/nő egy cégnél? Marketinges?

A kollégákkal való viszony a te hozzáállásodtól függ, nyilvánvaló, hogy neked kell alkalmazkodnod, ugyanúgy, mint a munkarendhez. Mivel felvettek és ez egy közös döntés volt, elfogadnak, ha nem rontod el. Gondolom, van próbaidő, ami alatt a munkahelyed és te is el tudod dönteni, megfeleltek-e egymásnak.

2025. nov. 19. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy mennyire lesz hosszúéletű azon múlik, hogy mennyi idős vagy. Ha ilyen kopottabb, foszlottabb latyak pali vagy, akkor nem igazán lesz long. De ha ilyen energiadús, virgonc Vilmos módhjára túrod a havat, na akkor lehet még hope.
2025. nov. 20. 17:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát ezzel jól mellélőttem...
2025. nov. 28. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Látom lebbenni a fátylat a lelked tükrén!

Az új munkahely sok új kihívás elé állít majd. Sok, eddig ismeretlen személlyel fogsz találkozni. Köztük lesz egy László nevű is, akivel nem fogtok jól kijönni.

Sajnos párszor el fogsz késni és a főnököd lefog szídni. De anyagilag aranyfolyam kezd el csordogálni felé, amiből ezüst halat fogsz kifogni.

Viszont vigyázz! Egy szellem követi nyomod. Látok egy tévét. Sokat nézed. A szellem nem akarja, hogy sokat nézd. Ha sokat fogod nézni, akkor erősen megbüntet majd és kiszívja belőled az élethez való jókedvedet.

Illetve úgy érzem, hogy van egy lyukas fogad is. Vigyázz jobban!

Összességében jól fogsz majd boldogulni, de csak egy-két évig fogsz ott maradni, mert a szelek tovább fújnak téged.

2025. dec. 1. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan vegyem fel a kapcsolatot azzal a lánnyal a munkahelyemen, akivel csak a busznál szoktunk találkozni néhány percre?

Tudnátok nekem segíteni, hogy mit és hogyan tennétek, ha veletek fordulna elő hasonló eset? Nos, egy elég nagy gyáregységben dolgozunk mindketten, de sajnos a lehető legtávolabb eső területen egymástól. Közös busszal utazunk a munkahelyre is és haza is. Hazafelé...

Hogyan vészeljem át a jövő hetet a munkahelyemen úgy, hogy a depresszió az elmúlt néhány napban annyira eluralkodott rajtam, hogy úgy érzem, mintha fojtogatna?

Egyrészt, igen komoly szociális fóbiában szenvedek, ha a depi önmagában nem lenne elég, tehát finoman szólva is nehézséget okoz számomra emberek között lenni. Másrészt pedig, szívem szerint kivennék legalább két nap szabit, de már annyira kevés van, hogy erre még...

Csak nekem fura, hogy a munkahelyemen, az osztályon belül a főnök (férfi) a velem azonos beosztású kollégák egy részét (nőket is) tegezi, velem és...

Tudom, first world problem, de engem egyre inkább zavar (nyilván azért, mert egyébként is egyre kevésbé kedvelem a főnökömet). Olyan kellemetlen, hogy az összes kollégámmal tegeződöm, és ha körlevelet írok(az egy db főnök miatt, akivel magázódom), mindig keresem a...

Ha letelik a GYES-em és utána csak néhány hónap múlva szülöm a második babámat, akkor a munkahelyemen megszűnik a pozícióm?

Vagy ilyenkor mi a helyzet? Kérvényezni kell tovább a fizetés nélküli szabadságot? Jelenleg helyettesítenek, és szeretném úgy intézni, hogy ne toljak ki azzal aki helyettesít, tehát ott tudjon maradni a helyemen.

Egy évvel ezelőtt, házasságom megromlott, és a munkahelyemen néhány alkalomra összejöttem egy jóképű kollégámmal. Azóta viszonyunk hideg. Hogyan...

Fantasztikus volt vele az a néhány hét, de amikor választanom kellett, mégis a férjem mellett döntöttem. Utólag nagyon megbántam, mert házasságunk még rosszabb, valószínűleg már menthetetlen. A kollégámnak azóta van párkapcsolata, viszont velem nagyon hideg. Nem...

Szeretném a netemet megosztani a tőlem légvonalban 4km-re lévő munkahelyemen néhány MAC címre! Ha veszek 2 ACCESS POINTot egyet itthonra adónak és...

ezt az access pointot néztem kiilletve ha nem elég erős a jel akkor ezt az antennátEsetleg van jobb ötlet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!