Kérhetek jóslást néhány kérdésemről?
Nagyon fontos lenne...
Leírom privátba.
Köszönöm!

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Jól sejtem hogy nem munkahelyen kemény munkával fogom keresni a kenyeremet? Egyébként volt munkahelyem, aki érzi az energiám tudja hogy mit érzek vele kapcsolatban... Úgy érzem nagy átalakulás örökségség lesz köze ami hirtelen átalakulás formájában érkezik életembe...
Mennyire lesz hosszúéletű? Az új kollégákkal milyen lesz a viszonyom? Nem lőttem mellé ezzel a munkahellyel ugye?
Nem vagyok jós, nem szoktak megérzéseim lenni, de most először azt érzem, hogy valamilyen nagy dolog (pozitív értelemben) fog történni velem. Valami, ami az egész életemre ki fog hatni.
Nehany ciganykartyajos huzattatja a lapokat, masok meg keveres/emeles utan egyszerüen leszamoljak es kirakjak a lapokat. Melyik a jobb?
volt már olyan, hogy közeli ismerösöm meghalt, de nem tudtam, hogy halldoklik, viszont feketébe ötöztem, meg iskérdezték, hogy ki halt meg, de nemértettem miért kérdeznek ilyet! nesokra rá mondták, hogy meghallt valaki. valamint vannak rossz álmail, és voltak is,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!