Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Kérhetek jóslást néhány...

Kérhetek jóslást néhány kérdésemről?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne...

Leírom privátba.

Köszönöm!

ápr. 28. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
Miért gondolod, hogy ingyen fog neked jósolgatni bárki is? Mikor az ezzel foglalkozók ebből élnek.
ápr. 28. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:
62%
Ha nagyon fontos, akkor intézkedj az ügyben, ne jósoltass. Többre mégy vele.
ápr. 28. 16:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Itt nem találsz igaz jósokat ... s aki meg tud jósolni, nem pénzért teszi. Pláne pitiáner ügyekben.
ápr. 28. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Az életemről néhány előremutatás?

Jól sejtem hogy nem munkahelyen kemény munkával fogom keresni a kenyeremet? Egyébként volt munkahelyem, aki érzi az energiám tudja hogy mit érzek vele kapcsolatban... Úgy érzem nagy átalakulás örökségség lesz köze ami hirtelen átalakulás formájában érkezik életembe...

Leendő munkahelyemmel kapcsolatban néhány kérdés?

Mennyire lesz hosszúéletű? Az új kollégákkal milyen lesz a viszonyom? Nem lőttem mellé ezzel a munkahellyel ugye?

Úgy érzem valamilyen nagy dolog fog történni a következő néhány hétben. Veletek volt már ilyen? Igazatok lett?

Nem vagyok jós, nem szoktak megérzéseim lenni, de most először azt érzem, hogy valamilyen nagy dolog (pozitív értelemben) fog történni velem. Valami, ami az egész életemre ki fog hatni.

Mi a külömbseg?

Nehany ciganykartyajos huzattatja a lapokat, masok meg keveres/emeles utan egyszerüen leszamoljak es kirakjak a lapokat. Melyik a jobb?

Mikor még nem voltam együtt a párommal, megéreztem, hogy rosszul van, valamint néhány szerettem fájdalmát is érzem, vagy megálmodom! Valami baj van velem?

volt már olyan, hogy közeli ismerösöm meghalt, de nem tudtam, hogy halldoklik, viszont feketébe ötöztem, meg iskérdezték, hogy ki halt meg, de nemértettem miért kérdeznek ilyet! nesokra rá mondták, hogy meghallt valaki. valamint vannak rossz álmail, és voltak is,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!