Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Egy jós mindig azt mondja...

Egy jós mindig azt mondja amit az ember hallani szeretne?

Figyelt kérdés

jún. 3. 10:46
 1/5 anonim válasza:
74%
Igen. Ha például te azt hiszed hogy átok van rajtad, akkor ő ezt meg fogja erősíteni neked. Azért hogy sok pénzért levehesse rólad azt, ami nincs is. A legtöbbjük azt fogja mondani, amiről feltételezik hogy hallani akarod. Egy igazi jós egyszerűen megmondja neked hogy mi fog történni, és nem érdekli őt hogy mit akarsz hallani.
jún. 3. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Jó sok jóssal beszéltem már,tapasztalatom szerint kb 25-ből 2 az, aki azt mondja, amit hallani akarsz, a nagytöbbség őszinte szerencsére,azt mondja, amit lát, megbízható.
jún. 3. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Nem voltam még, mert nem érdekel mit mondana. Akkor sem ha nem kókler.
jún. 3. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jósok a pszichológia mesterei.

Elhiteti veled, hogy őszinte, közben hazudik.

Másik típus, amelyik bolond, képzetei, látomásai vannak. Azt ő önzetlenül, őszintén átadja neked, de annyit is ér, hiszen az mind csak az ő fejében terem.

jún. 4. 07:55
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt mondja, amit hallani szeretnél, az a csaló, aki megmondja az igazat, az a jós.
jún. 4. 16:20

További kérdések:

Ha valaki figyelmeztet hogy augusztus végén lövöldözések lesznek a tömegben, ettől függetlenül de tudatában otthon marad vagy elmegy a tömegbe?

Egy tisztánlátó jósolta nekem könnyes szemekkel, hogy sok tuszas fiatal fog meghalni augusztus végén vér fog folyni Budapesten. Az illető nem ismert nagyon visszahúzódott életet él. Képtelenség gondoltam magamba, és azon járt a fejem hogy a könnyek valódiak voltak,...

Milyen nyár lesz?

Akár ezoterikus, akár más szempontból. Ami eszedbe jut vagy fontos neked. Jósoljatok!

Magyar Péter új miniszerelnökről és a Tisza kormány kormányzásáról mit lehet jósolni?

Milyen irányba fogja terelni az új miniszterelnök és a Tisza párt Magyarországot és a magyarokat? Milyen lesz a Tisza kormány elkövetkezendő (legalább 4 évnyi) időszaka? Mit mutatnak a kártyák? Mit lehet látni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!