Látomásokon lehet változtatni?

válasza:

válasza:A látomásodon nem. Esetleg az eseményeken.
De felesleges, mert a látomásoddal már eleve megváltoztattad a jövőt.

válasza:

válasza:Ez mentális probléma nem ezoterikus
Nekem is pszichózis közben volt látomásom

válasza:

válasza:😂 akkor ajánlom hogy próbálj ki egyszer egyet
Mikor már nem tudod eldönteni hogy az normális e hogy kijön előtted egy ember a postáról, mikor nem tálalod meg a saját lakásod, mikor összefolyik az emberek arca, mikor ilyeneket mondasz magadnak hogy igen én egy ember vagyok és ez a föld egy bolygó és ez normális, mikor nem tudod eldönteni az agyon ülve hogy az okes dolog e hogy itt vagy egy szobában(mi az a szoba?)
Mikor nem alszol 2 napig Plusz órákig fel alá sétálsz a lakásban mert ha leülsz akkor úgy érzed vége van, mikor 156 a pulzusod, akkor mondd azt hogy normális a pszichózis

válasza:Hangfegyverrel próbálnak befolyásolni
A Mátrix-ban
Morpheus(Az álmok istene) az mondta hogy válaszon Neo
A piros pirula: A valóságot jelenti. Ha valaki ezt választja, megtudja az igazságot a gépekről és a Mátrix illúziójáról, még akkor is, ha a valóság nehéz és veszélyes.
A kék pirula: A kényelmes tudatlanságot jelenti. Ha valaki ezt választja, elfelejti az egészet, és visszatér a hamis, de biztonságos álomvilágba.
A piros a túlélést jelenti
A kék meg a képzeletet és az illuziót
További kérdések:
A jövőben az embereknek nem lesz semmi tulajdonuk de még is boldogok lesznek. Nem lesz szegénység, bűnözés, háború, betegség. Nem felhalmozható alapjövedelmet fognak kapni, megszűnik a készpénz a tulajdon birtoklás és az öröklés, minden tulajdon a világkormányzaté...
Sikerült bejutnom most már túl vagyok a kezdeti nehezebb próbatételeken, de azért kicsit úgy érzem mintha ettől nem lenne sokkal könnyebb... Mit lehet érezni a kollégáim, főnököm energiájából? Hogyan fogunk egymással kijönni hosszútávon? Milyen karrier vár itt rám,...
A jövendőmondó a drónháborút látta előre? A 16. században látomására nem igazán talált jobb kifejezést?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!