válasza:

válasza:Nem jósolta meg
Azok a jóslatok amik "megtörténtek" érdekes módon nem szerepelnek az eredeti írásai között, hanem az események után "kerültek elő" (magyarra fordítva: valaki utólag írta, hogy becsapott a hülyéket és ebből könyvet írva

válasza:pénzt húzzon ki belőlük
A 3. voltam, csak túl hamar küldtem el

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Itt ez a haboru is ami szerinte a harmadik vilaghaboru okozoja lesz. Ma miert nem tudnak emberek ilyen pontossággal megjosolni dolgokat?
Pl a harmadik világháborúrol szóló jóslat miszerint keletről érkezik a harmadik antikrisztus. Akar lehet ez a mostani helyzet ami Ukrajnában zajlik.
Mikor az Iszlám országok csapatai megszállják a teljes Földközi-tenger térségét (Izrael, Törökország, Dél-Európa, Nyugat-Európa, a Balkán), Svájc-Ausztria-Magyarország-Németország területére való betörésekkel, Oroszország pedig elfoglalja magának az egykori...
Ha igen, tudná valaki idézni?
Akárkivel találkoztam, mindig azt mondták hogy a Nostradamus az egyik leghitelesebb lánok, próféciái szinte mindig beteljesültek... Kritikákat a jóslataival kapcsolatban épp ezért nehéz találnom. A Fő lényeg hogy most olvasgattam a próféciáit és: - ez a jóslata...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!