Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Van egy férfi az életemben...

Van egy férfi az életemben akit soha nem mutat a kártya! Miért?

Figyelt kérdés
Van egy fèrfi, aki nem a pàrom, de mègis többet èrzek irànta! Foltton rà gondolok, de nem merek kezdemènyezni! Nagyon szeretnèm tudni, hogy mit èrezhet iràntam, ha èrez e egyàltalàn valamit! Sokszor jósoltak nekem (nem pènzèrt, hozzàèrtö) de soha nem mutatja a kàrtya! Magamnak is josoltam, valamennyire èrtek hozzà, de nekem sem sikerült! Ha tud valaki segíteni, kèrem segítsen, mert belebetegszek! Csak annyit mutat a kàrtya hogy lelki beteg vagyok miatta ès sokat gondolok rà, de szeretnem tudni hogy vajon ö mit èrez?
2014. máj. 8. 00:58
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Talàn egy làtó tudna segíteni!?
2014. máj. 8. 01:02
 2/17 anonim ***** válasza:
50%

Lehet azert nem mutatja,mert sose fog hozzatartozni az eletedhez,es nincs mihez hozzakotodnie a lapokban. Talan orokre platoi marad a reszedrol.de en ugy vallom meg a jovot is meglehet valtoztatni,szerintem ha beszelgetsz vele vagy ilyesmi megjelenik.

am lehet azert erzel ilyen eros erzelmet iranta(ugy h nem ismered) mert elozo eletedben fontos szemely volt nekes,talan a parod.de ebben az eletben ugymond elkerultetek egymast de a lelked felismerte az o lelket.

2014. máj. 8. 05:25
 3/17 anonim ***** válasza:
A kártya, néhány papírlap képes megmondani az ember jövőjét????? Az ember gyártja magának a kártyát, hogy az mondjon neki jövőt. Szép kis komédia, nem mondom. És akkor mondjuk, hogy a XXI. században nincsenek babonák, hiedelmek - értelmes embernek nevezzük magunkat, amikor a kártyának is több esze van, mert tőle kérünk útmutatást.
2014. máj. 8. 08:36
 4/17 A kérdező kommentje:

Igen! A kàrtya soha nem hazudik! Rengetegen fordulnak kàrtyàhoz, mèg olyan ember is, aki kételkedik benne, mert végső kètsègbeesèsèben nem tud màshoz fordulni! Nem kell elítèlni engem ès velem együtt több tízezer embert ezèrt! Mindenki hisz valamiben! Lehet ha kipróbàlnàd, meglepödnèl, hogy mi mindent is tud a kàrtya!

Èn is hiszek abban hogy a jövöt meg tudjuk vàltoztatni, akàr milyen apró tettünkkel!

Amúgy ismerem őt, elèg közelröl, szoktunk is pàr szót beszèlni, ezèrt is nem èrtem hogy akàrmennyire koncentràlok rà, ennèl többet nem tudok meg! Nem is az èrdekel a legjobban, hogy mi lesz a jövöben, hanem hogy mit èrez iràntam! Nèha úgy èrzem tetszem neki, nèha meg úgy hogy èrzem, hogy nem èrdeklem! Azèrt lenne jó tudni, mert nem tudok rajta eligazodni ès addig nem merek közelíteni felè!

2014. máj. 8. 09:09
 5/17 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibàèrt
2014. máj. 8. 09:13
 6/17 anonim ***** válasza:
ja te is a Béláról írsz..minden Béla ilyen "kiismerhetetlen""megfejthetetlen".
2014. máj. 8. 10:20
 7/17 anonim válasza:
Elhiszem, hogy kell hinned valamiben. De egy jó tanács: a kártya helyett őt kérdezd meg :)
2014. máj. 8. 11:35
 8/17 Laylah ***** válasza:

Nem szoktam másoknak jósolni, ezért nem vagyok biztos benne, hogy illik rád, vagy úgy lesz, ahogy írom, de úgy éreztem, ezt meg kell néznem.

Amit nem akarsz: Halál. A Halál a változás lapja, ebből egy kicsit arra lehet következtetni, hogy nem akarod, hogy ez a helyzet megváltozzon, bár gondolom, inkább negatív irányba.

Amire gondolsz: Látogatás, Szerencsétlenség. Ez valami olyasmit takar, hogy sokszor gondolsz az elmulasztott lehetőségeidre vele kapcsolatban, hogy akárhányszor találkoztál vele, az legtöbbször balul sült el (azaz nem úgy, ahogy tervezted). Ahogy írtad: nem ad semmilyen jelet, bármennyire szeretnéd.

Múlt: na, ez "szép" sor. Kevés pénz, Veszteség, Féltékenység, Hamisság, Ház. A féltékenység szerintem magáért beszél, valamit az egész sor arra utal, hogy tényleg, sosem történt semmi, emiatt mindig vesztesnek érezted magad, hiszen nem kaptad meg, amit akartál. A Kevés pénz lapja már egy olyan helyzetet jelöl alapjában véve, ahol nem sok remény van, valaminek a hiányát jelenti. Bizonyára sokat szenvedtél miatta, a Ház pedig az állandóságot jelképezi ebben az esetben, egy változatlan, kiszámítható helyzetet.

A jövőre nézve az Állandóság, a Szerelem és a Szomorúság lapjai jöttek le. Ez kétféleképpen értelmezhető. Az egyik, ami nem valószínű, de ez is egy értelmezési mód: kapcsolatot jelöl, amely nem éppen felhőtlen, tele szomorúsággal, szenvedéssel. A másik, amit én is mondanék és ami szerintem valószínűbb, hogy ez a férfi neked csak egy plátói szerelem marad, sosem talál viszonzásra.

A kártyavetéseitekkel valószínűleg az lehetett a gond, hogy nem célzottan kérdeztetek, valószínűleg valamelyik szerelemmel kapcsolatos kártya/téma került a kérdés középpontjába. Én, mivel egy adott személyről van szó, az egy konkrét férfit jelképező Katonatiszt lapját vettem alapul.

2014. máj. 8. 11:55
 9/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a vàlaszod! Van benne igazsàg, nem is kevès!
2014. máj. 8. 12:14
 10/17 A kérdező kommentje:
Aki meg nem hisz a jóslàsban, az lèpjen ki ebböl a kategóriàból, mert annak nincs semmi èrtelme, ha itt bohóckodik!
2014. máj. 8. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!